|
![]() |
#271 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Nisu to nikakve muljaže. Prvo rade igre za uređaje sa 1GB ili više RAM-a, te nakon nekog vremena rade optimizaciju za slabije uređaje sa 512MB RAM-a. Ista stvar je bila i sa Birds-ima, te mnogim drugim igrama na WP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Joj molim te, ko da nisu odmah mogli to napraviti, stvarno svaka čast MS-u na mazanju očiju, ajmo limitirat jeftinije modele da prodamo što više skupljih pa ćemo kasnije zadovoljiti sve. Baš taj TR2 je prije godinu i pol radio na 512MB Androidima, a ta kao "optimizacija" za 512MB WP-ove je trajala 6 mjeseci. ![]() Ne bih više u offtopic. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Dok s druge strane jedna od najpopularnijih igara - Subway surfers nikad nije izašla s podrškom za 512MB uređaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Banned
|
Citiraj:
Zašto meni Oblivion ne radi na 9200Pro? Igra radi, prikazuje 37FP/s-a, ali slika je bijela, jer Oblivion ne podržava DX8.1 hardware. Ista stvar i za HD3870x2 - dovoljno je snažna za zadnji Crysis, ali nema DX11 podršku, i ne mogu vrtiti. Tko je kriv? Microsoft? Možda Crysoft anyone? Žali se developeru. Ako WP8.1 radi na svim 512MB uređajima, onda mora i igra, samo developeri ne žele optimizirati, to je njihov problem, a ne problem M$-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
Da nije M$ (zajedno s Nokijom) stvarno dugo žicao (davao naknade i sl.) developere da izdaju aplikacije na njihovoj platformi nebi TL2 i mnoge druge igre nikada vidjele svijetlo dana na Storu, zašto im nebi i sad kad su ih dofurali govorili šta kako da bude. Uostalom, dotakli smo se nečega o čemu ne znamo detalje niti ja niti ti tako da dalje ne bih vodio diskusiju. Nego, kad će više mrtvi updejt za WhatsApp, mislio sam da će se trgnuti još više nakon akvizacije no ovo je već tužno, i za najpopularniji IM servis i za WP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Može savjet/preporuka za neki besplatni app za zaključavanje uređaja.. Tipka mi pomalo otkazuje, pa ce dobro doći, dok mob ne pošaljem na servis. A i kasnije. Ne treba mi neki zatrpan ostalim opcijama tipa notesa, wallpapera na lockscreenu i inih mogucnosti, samo lock. Ako je bitno, uređaj je HTC 8S Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Na WP8 radi bez problema dok mi se na WP8.1 dogodilo 3-4 puta da su mi notifikacije kasnile.
![]() |
![]() |
#283 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#284 |
Sremium
|
A i bezveze su primjedbe "da što očekujemo od DP OS-a da radi sa WA"....pa eto brdo drugih stvari radi odlično, npr. Viber mi radi bez problema a ionako 90% ljudi u mom imeniku ima Viber tako da sam WA odkantao do nekog "boljeg vremena". |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Upravo sam uhvatio u ruke Ativ S pa sam još "svjež" sa WP8 aplikacijama (bio na WP7.8 Omniji 7), zujim po app storeu upravo. Za streamanje (i skidanje) glazbe mi se sviđa Music+ zasad. Koji music player preporučate osim tog (i za kolekciju na samom mobitelu)? Od besplatnih weather aplikacija, zasad mi se najviše sviđa Vieather (na starom sam koristio AccuWeather). Sviđa mi se i Insider, za info o mobitelu i shortcute (dok ne dođe 8.1) Vlasnici Ativ S-a (vjerujem da je Nokijina ponuda bogatija), slušam preporuke ![]() P.S. Funkcionira li još ona fora s proxyjem ili je prošla baba s kolačima? edit: Ovaj novi Office nema "notes" tab, syncane OneNote dokumente? A ne nalazim solo aplikaciju u storeu :/
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 19.05.2014. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Proxy koliko ja znam ne radi ali neznam ni sta ce ti, od wp8.1 updatea možes najnormalnije skidati here drive i maps bez problema na bilo koji windows phone. Ja trenutno imam Ativ S sa wp8.1dp updateom i Here Drive+ i Here Maps instalirane i to sa kartama Hrv,Aus,Ita,Slo,Mađ,Srb,Bih i djelovima Njem. Office u wp8 ti je odvojen od onenota. Imas posebno u app listi onenote i tamo radis i upravljas sa notebookovima i stranicama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Banned
|
Osobno koristim ovo: Weather Premium Najbolje potrošenih 6kn (zapravo sam platio 8kn, ali nwm). Dobar LiveTile, dobra pokrivenost HR manjih mjesta, te veoma šaljiv koncept. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imagine Cam (Camera app) na kratko besplatno na Store http://www.windowsphone.com/en-us/st...0-1fab0fef8370 |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
tapnem Ok i baci me opet na marketplace - na tu istu aplikaciju koju već imam instaliranu ![]() nemam pojma što treba napraviti da je normalno koristim (Ativ S)
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 20.05.2014. u 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Danas sam probao bratu instalirat Whatsapp na L920 i skužio da je neka frka dignuta oko njega i da je skinut sa store-a... Jel se zna datum povrataka? (pošto će mi buraz ispiti živce da sam ga nagovorio na WP a ni whatsapp nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Probaj s ovim.
![]() |
![]() |
#297 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Gle,nadam se da si sarkastican. Whatsapp je aplikacija koju vjerojatno svatko od nas ima. A ovo cekanje da developeri poprave app za WP samo govori koje su im, nazalost, platforme bitnije iliti gdje je lova... Makar mislim da je stvar i do Facebooka, otkad su oni kupili WA, ide sve prema losijem...
![]() |
#298 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Banned
|
Nisam sarkastičan - koristim Skype, Mail i SMS primarno na WP-u, i radi mi sve savršeno. Kažem, ako netko koristi samo jednu aplikaciju i kuka radi jedne aplikacije, neka na mijenja platformu, i nek se drži Adroida/iPhonea. WP nije Viber(FB) Phone. Ovo je FB i Viber Phone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Na žalost takva je situacija, trebalo bi ti normalno raditi s onim linkom, korisnici poput mene koji su instalirali prije nego su povukli app normalno radi, možda pripremaju aplikaciju za WP 8.1 ili se radi o nekom sigurnosnom propustu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|