|
![]() |
#272 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Zaboravio sam updateat, rijec je o i5 3550p ![]() valjda ce pogurat igru ^^
![]() |
#274 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
evo ja imam core 2 duo e6850 na 3.2 ghz i zaustavi se na loading screnu a nekad dode i do saving ali dalje ne ....sve sam probao i update windoza i drivera i punkbustera po tamo nekim uputama ali i dalje nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
evo ja imam 2500k stock... 760gtx (isprobao zadnje tri runde drivera) ... uglavnom spec iz moj komp... i taj fps/lag spike me ubija u pojam... doslovce u igri.. toliko puta sam se zaletio helijem u zgrade da ovo nije normalno :/ igru nabavljam po svemu sudeci nakon prva dva veca patcha... a vi sretnici.. ukoliko nemate pametnije savjete kako uciniti ovo igrivim... uzivajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zanimljivo je i da kombinacija FX 83X0 i Nvidia rade na i7 razini dok isti proc sa Radeonkom ne radi ni na i5 razini. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.10.2013. u 01:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
gdje je trenutno najpovoljnije nabaviti kompletan bf4? i koliko povoljnije se moze ocekivati za 2-3mj oko bozica, znatno ili onak 10%? |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
najjeftinije ti je da posjetiš meksiko..~400kn za bf4+premium |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Opet je moguče. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#285 |
Premium
|
Kad preorderaš BF4 preko Origina svakako dobiješ China Rising,i sa Standard i sa Digital Deluxe Edition,ovih 220kn je bilo za Standard Edition,Digital Deluxe je glupost koji je skuplji jer dobiješ 3 Gold Battlepacka i Vehicle unlock za BF3. Odeš na Origin https://www.origin.com/en-ie/store/-ANW.html i sve ti piše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
odem na Origin,stisnem da skinem demo,a ono nista ne reagira. Jel netko ima slicne probleme? Ne mogu skinuti. Imam 64-bit WIN7 EDIT: Moj bed...sve u redu. Ne dogodi se nista jer morate ici na my games gdje ga pridruzi,pa onda stisnuti download beta. Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 06.10.2013. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ipak nista od mog isprobavanja bete... Nakon sto sam ga skinuo i pokusao pokrenuti,javlja da je problem s driverima za AMD. Da imam 13.1 a trebam staviti 13.4. Taj pak ima samo beta driver,a kad sam ga instalirao i dalje nije radilo. Provjerio na internetu,niti jedno rjesenje koje bi radilo nisam pronasao... ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
Sa Win XP ni ne možeš pokrenuti igru. I da staviš Win7/8 s tim procom ,grafičkom i 2GB rama ako bi je uspio pokrenuti imao bi 10 FPS-a,ako i toliko. Battlefield 4 Beta GPU and CPU Benchmarks |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Igrao betu, naravno i meni pada fps u nekim trenutcima, ali sviđa mi se igra za sad. Nego zanima me mogu li napraviti sljedeću stvar: Dam svoj origin acc info frendu u indiji, on mi kupi igru po tamošnjoj cijeni, ja igram iz 'rvacke. Dal će to šljakat? Pardon ako je ovo negdje već objašnjeno. @ROMO meni je isto pisalo da moram neki update skinut za driver, ja stiso ok ili maybe later ili nesto tako i samo cekao, igra se upalila i dalje sve normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Premium
|
Citiraj:
ROMO ima XP na kojem ne možeš pokrenuti BF4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Iako bi bolje bilo da ne pokrene, jer imam 10-15fps ![]()
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ovak vec dugo nisam imal problem pa da pitam vas..skinem betu normalno i uđem u igru i nakon minute igranja komp se smrzne i dobijem "unexpected kernel mode trap" koristim win 8..zna ko kak to riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nisam mogao loadati level , punkbuster reinstall je to riješio. Kratko i jasno : Totalno neoptimizirano, prepuno bugova, gameplay nazaduje od bad companya 2 do bf 4 za 3 puta i to je to. Kloniti se ![]() Naravno moje subjektivno mišljenje na temelju 15 min gameplaya ...... ništa ne mora značiti ostalima |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Uglavnom od bf 1942 pratim serijal koji je imao dobrih i loših trenutaka i barem meni sa bad company 2 su pogodili po svemu fantastično. Jednostavno sam strahovito razočaran ovim što vidim sada godinama kasnije, pa po svemu su nazadovali osim sa grafikom. Ne znam što bi izdvojio sve mi je očajno ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|