|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa kolko sam ja skužio i rade, valjda samo prilagođavaju aplikaciju zbog boljeg multitaskinga i push poruka koje nadam se sad budu normalno radile, a i ovi novi live tilesi rade nešto drugačije nego prije. |
![]() |
![]() |
#272 | |||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kako rade ako ih NEMA ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#275 |
Premium
|
Ne znam kakva je točno situacija kad se ode na Marketplace preko mobitela no sad gledam preko kompa i sve aplikacije (i igre) su označene i za WP8 platformu i za WP7/7.5 platforme osim WP8 ekskluziva. ![]() Ugl. sljedeći četvrtak mi stiže HTC 8S pa ću se detaljno osvrnut na svu problematiku WP-a (tj. šta i kako radi) jer sam s njom dobro upoznat. ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
gadget freak
|
I mene zanima jer planiram uzet 8s za mjesec, mjesec i pol, čisto iz znatiželje, ali ako ne rade viber i whatsapp kako treba (opet!!), nula bodova.
#280 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma ako app ne radi na WP8 onda bolje da ga uopće nema u Marketplaceu. Ne kao kod Androida, updejtaš OS, skineš app i onda FC, pa stiščeš developera lošom ocjenom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#282 |
gadget freak
|
#283 | |
Premium
|
Citiraj:
Također me zanima za Viber no koliko znam ni on od pojave WP8 nije dobio značajan update... Jer ako rade push notifikacije, a morale bi, trebali bi i pozivi što još nije u funkciji. |
|
![]() |
![]() |
#284 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Rade novi Whatsapp koji kažu da će biti brži 6X ali nemogu garantirati da će push poruke raditi kako spada... Imaju foru da se program kači na music player i uglavnom,muzika jako tiha ili nečujna MORA svirat da bi Whatsapp radio svoj posao ![]() Di mi je onaj genije koji odgovorno tvrdi da i na wp7.5 sve radi kako spada? ballmer i momci iz Whatsappa ga još uvijek čekaju z miljom,al on ne želi ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#285 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Sad malo više detalja - jedino tako može držati aktivnu konekciju prema serverima i tada se wifi ne gasi. I tako sve aplikacije mogu primati push poruke kada žele. To je jedini razlog "sviranja muzike" ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#286 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Kakav faking fail ![]() A što sa 3g vezom i push notifikacijama onda?
![]() |
#288 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#290 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#291 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Ja tražim da mi netko ko ima realno kaže da li rade takvi appovi konačno, na tom toliko hvaljenom os-u od pojedinaca, kako treba jer planiram uzet wp8 mob da i to probam, ali pošto nisam klinac od 15g nego na mobu primarno komuniciram, otkad postoje whatsapp i viber, preko njih, te preko skypea, pa ako to ne radi na tom os-u kako treba onda u v.m. I to u CIJELOM VREMENU KORIŠTENJA MOBITELA, dakle U POKRETU, a ne u sjedenju kod kuće kraj rutera na wi-fi mreži ![]() To što teški zagovornici ovog os-a ne vide činjenice kraj zdravih očiju, nije moj problem. Pitanje je jednostavno - da li push notifikacije rade bez ikakvih trikova i debilana te kad jednom upalim viber i whatsapp i da ne mislim više da li ih je os ugasio ili ne? Točka. Amen. Dušebrižnici koji se boje za stanje moje glave, prošećite. Ne zanima me trollanje i piskaranje prištavih pubertetlija, nego FUNKCIONALNOST wp8 u pojedinim stvarima, a ne fore srednjoškolaca, eeee vidi kako mi je brzo scrollanje na mobu, 5x brže nego na androidu ![]()
![]() |
#292 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
8S koji ima najnoviji build WP-a već ima za Wi-Fi always on opciju, znači i drugi bi trebali uskoro dobit. Što se tiče push notifikacija one bi trebale sad normalno radit, a za Apollo+ najavljena je neka vrsta notification centra. |
![]() |
![]() |
#295 |
gadget freak
|
I? Opet nitko ne govori o funkcioniranju ili nefunkcioniranju push notifikacija na 3g mreži, pošto pričamo o MOBITELU, koji meni služi za obavljanje poslova U POKRETU a ne sjedenjem kod kuće metar od wi-fi rutera.... Radi ili ne radi? Simple as that. Hvala.
#296 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam uistinu (ali uistinu!) imao najbolju volju uzeti WP8 mob ali jednostavno sve ono sto mi je bitno jednostavno je napravljeno lose (ili ne radi nikako). Iskreno se nadam da ce Sailfish koliko-toliko uspjeti i da konacno malo odmorim od Androida posto od WP8 (zasad) nema nista. iOS ne diram ni stapom, voljeni symbian je proslo svrseno vrijeme a nikad prezaljeni Meego i N9 RIP. |
![]() |
![]() |
#297 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Koliko sam pročitao u vezi Sailfisha,to je tek u povojima... Komentar u vezi Sailfisha Citiraj:
Thinkpad T430 running Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 15.12.2012. u 22:51. |
|
![]() |
![]() |
#298 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Dakle, BackgroundAudioTask je standarndi task u OSu koji je odvojen od glavne aplikacije i s njom nema nikakve veze, niti je može držati u pozadini niti je pokretati niti komunicirati s njom - osim dizanja nekoliko događaja dok je glavna aplikacija aktivna. Uz to, posao tog agenta iznimno limitiran na, pazi čuda, streamanje muzike. I dok se streama s neta, konekcija ostaje aktivna - wifi ili 3g, svejedno. I dok veza radi, o čuda, mob može primati push poruke bez obzira da li je aplikacija kojoj su namjenjene ugašena. Eto, w8 ima wifi always-on opciju. Šteta što to nisu napravili i prije, pa da ne moramo silovati net streaming opciju. Ali eto, nemojmo više. Uživate u frustracijama, ja ću u porukama koje normalno stižu ![]() Priznajem, ne koristim 3G, pa je moguće da ne radi savršeno. Ali dok ja zatrebam 24/7-bez-ikakvih-kašnjenja-3G vezu - vjerujem da će već wp10 izaći na tržište ![]() |
|
![]() |
![]() |
#299 | ||||
našikan pravim haos
|
Znam samo da ne radi kako spada,i to je to,točka ![]() Uglavnom,raspava završava,jer pošto ne koristiš stalni podatkovni promet...ispada ko da se razgovaram o košarci sa djetetom koje od rođenja ima celebralnu paralizu.... A dotad čitajmo puuuno ovakvih komentara ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() by Michael 12/15/2012 Terrible update. Useless now on wp8 Ballmer te čeka.... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.12.2012. u 20:45. |
||||
![]() |
![]() |
#300 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
znači, tako je dobar i OS i aplikacija? ![]() Ajde neka, onda dobro da nisam ima prilike ubosti lumiu 920. Živio symbian ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|