|
![]() |
#271 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: Thorax. 07.07.2013. u 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Normalno je da ce pojeftiniti, ne drasticno, jer ono sto nas potkopava je nas dragi pdv od 25%. Ustvari, uvjerit cete se uskoro. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi siguran da će ti je poslati u HR? Ja baš nisam. Koliko sam vidio na njihovim stranicama, u HR šalju samo jeftine drangulije, a ne i hardver.
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sad sam tek vidio na tablici kolik PDV ima koja država i zasuzile mi oči. http://www.amazon.de/gp/help/custome...glnk-de-c24-21 Jedino nas Švedska prati... Ostali ne vole velike brojke. A u Švedskoj se već ... malo ... drugačije ... živi. EDIT: Aj, našla se divlja Mađarska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
Možda se i SAD počne približavati. Dobro bi nam došla slobodna trgovina EU-SAD. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#292 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
I piše Sold by Amazon EU S.a.r.L. što valjda znači da stiže iz EU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve američke cijene su bez poreza.... Ameri i u dućanu imaju izvješene cijene bez poreza, a porez vam tek na blagajni izračunaju. Istina, kod njih je PDV 6-8%. A milslim da nama nije problem Linić... već je problem što je država trošila šakom i kapom prije njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
Hm. Šta se onda ti naši koji naručuju "prave Englezi"? ![]() Ozbiljno: ni ja nisam našao neki popust koji bi me pomaknuo sa mrtve točke za tu memoriju, da se baš toliko isplati, ali vidjeti ćemo... |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Kak na tom Amazonu traženi rezultat sortirati po cijeni? Nikak? ![]() Usput, EU se više ne bliži. Mislim na naziv teme. ![]() Aha...no izgleda da nema tu kruva za mene po pitanju niskih cijena. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 10.07.2013. u 10:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|