|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
'A ja misla' da deus ex 3 ima loše napravljeni kraj, ovo je koma (ili ja to ne kužim) BTW na netu ljudi pišu da xbox verzija ima 25gb a PC 16gb i da se u tih ostalih 9gb skriva nastavak igre, jel to neko može potvrditi ili xbox koristi slabije komprimirane fajlove pa zato igra izgleda veće? 9gb mi izgleda malko preveliko za DLC |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pojma nemam kakva je struktura fileova i kompresije za Xbox, al nisu igre imale tako veliku razliku do sada. Mozda su jezici ili tako nesto pa se napuhalo. Tko zna. Al nije sigurno skriveni sdrzaj, jer i Xbox downloada DLC, da su sakrili sta unutra, vec bi to ekipa nasla. Datamining nakon ona 3 kraja je dostigao vrhunac, razjebali su sve fileove i na PCu nema hidden contenta..ni nikakvih naznaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam si isto mislio da bi sve to moglo biti iluzija, i da je Shepard i dalje u Londonu. Ali to bi bilo zbilja zbilja jadno od njih. Nije bitna priča ni niš, neg samo deri novce, kolko ide ide. To najviše mrzim u forsiranim trilogijama/kvadrilogijama. Prvi dio fantastičan, 2. dio se ništa bitno ne desi, pobjede masu "šefova" iz prvog dijela bez problema, čisto zato da postoji ikakva radnja između 1. i 3. dijela u kojem je finalna konkluzija. Očito ciljaju na kvadrilogiju x.x |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
|
Pa rekli su da im je namjera bila trilogija, i da je efektivno kompletno zavrse sa shepardom u ME3. Usput su ujebali sve mass releje da radnja moze samo bit paralelna sa ME3 ili prequel. Me2 je nastavio pricu i originalni koncept od ME1, story wise barem, jos je Drew radio tu. Koliko je ME imao potencijala, unisten je kad je Drew otisao. Sve njegove ideje za Haestorm i sunce sta je naraslo prebrzo da bude prirodno je trebao bit dark energy rasplet, ima referenca toga u ME1 i misija na planeti gdje te sunce spaljuje u ME2, sve te radnje i scenariji su potpuno napusteni i napravljeno je ovo sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Mark my words, ovo je sve marketing, za kojih mjesec-dva dana ćemo dobiti "pravi" kraj. Rekli su da će nam dati nezaboravan kraj, i ako ovo nije nezaboravno, ne znam što je. ![]() Ne da sam siguran, nego sam 101% siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
a hebemu , kad će "pravi kraj" doći 20€,,, |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
|
Ma gledano sa koje marketinske strane, ovo je debakl povjesni. Nijedna firma koja drzi do sebe nebi imala muda ovako zajebat ljude. Lagali su na svim stavkama sta su obecali, pretvorili sve nase odluke kroz 2 igre samo u bodove. Nije samo kraj problem, problem je kako su pojednostavnili stvari i kompletno promasili postavljeni scenarij. Trenutno im se ovo vise odbilo od glavu nego sta su dobra napravili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Realno gledano, 1. dio je i nije morao imati nastavak. To ti je onaj klasični završetak gdje heroj odlazi prema zalasku sunca, a borba nije ni približno gotova. U retrospektivi, bilo bi mi draže da je ME završio bez nastavaka. 2. dio je već imao glupavu priču, pogotovo sa ljudskim reaperom. Ako reaperi uzimaju oblik pobjeđenih rasa, zašto svi izgledaju isto. Očekivao bih malo veću raznolikost rasa u cijeloj galaksiji. Čak i da su zadnjih 50k godina u svemiru živjeli samo Proteanci, reaperi ne liče niti na njih. A 3. dio je vrhunac gluposti. Ako su to pravi završeci, to je totalni kretenizam. Ako pak Shepard sve to halucinira na kraju, to je tolika bahatost i pohlepa od EA da nema smisla dalje podržavati ME. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
|
Od prvog dana je ME zamisljen kao trilogija, tako je i Drew planirao. Kao epic prica. 2 dio je vec Mac Walters, kreten zasluzan za ME3 imao svoje prste u tome. Sta se vidi po harvestanju ljudi da naprave reapera koji ne izgleda ko drugi reaperi, osim ako su sve civilizacije prije izgledale ko lignje il sta vec. Tu je vec doslo do raspada jer je jebeni Walters gurao svoje pa svoje. 3 je kao sta kazes vrhunac gluposti, jer su uspjesno izbjegli sve cinjenice recene o reaperima i o prijasnjim odlukama. Opet Mac na djelu, samo sad nema Drewa da ista popravi nego ima slobodne ruke za projekt, makli su ga na SWTOR projekt cim je ME2 bio gotov, a Drew je pobjegao iz biowarea pocetkom 2012. Glede indoktrinacije, ona je tocno bila u planu, sta je i bioware priznao, al su odjebali nastavak igre i pretvorili njegovu halucinaciju u kraj. Kroz cijelu igru vidjas onog balavca u snu koji nema nikakva smisla. Na kraju ti da predjes Deus Ex, a nisi pokrenio drugu igru....magija. Cak i jebeni Casey sta je project manager, izjavio da nisu znali kako ce kraj napravit pa su samo rekli ajmo zavrsit ovdje i ostavit igracima da spekuliraju. Kreten je to potvrdio, a sve je to izaslo i u onome Final Hours (of bioware) sta su naplacivali. A ovi krajevi su bili leakani i ekipa je bia uvjerena da su placeholderi il da ima jos price iza, i to mjesecima prije izlaska igre. Glede From Ashes DLCa, to je bio integrirani dio igre kojeg su na kraju isjekli i dali kao 0 day DLC ( $$$ ), jer je vec DLC bio u igri, al je trebao kod da se aktivira. Em je prisutan bio na diskovima i review samplovima poslanim debelo prije 0 day sranja. Overall, cijela situacija je apsolutno sranje. Bioware kao da je retardiran pa za ovu situaciju jos podjebaje igrace. Nakon SWTOR fijaska sta je ocito oduzeo dio developera sa ME projekta jer je MMO kratak i bez contenta, a ME nedovrsen. EA su govna nad govnima, al cak ni oni nisu do sada imali muda ovako nesto napravit. Al Bioware da ih poslusa i usere sve ovako...neb nikad nesto ovako ocekivao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
Ma ne sekiraj se... pravi kraj će izaći, oni će vjerojatno pokušati naplatiti, a ti, ja i hrpa drugih ljudi kojim je From Ashes DLC digao živac do nebesa će se okrenuti piratluku. Da se razumijemo, ne podržavam piratluk osim u slučaju "isprobavanja" prije kupnje igre. Ako se nekome igra sviđa, neka podrži autore i kupi je. Ali u ovom slučaju radim iznimku s obzirom na bezgraničnu pohlepu. Onako kako gledam na stvari, oni su obećali kraj trilogije, ja sam kupio igru očekujući kraj, a ako misle da ću dati još krvavo stečenih novaca za "pravi" kraj, varaju se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
|
Ma prosao sam faze depresije, gnjeva, prihvacanja, gnjeva, gnjeva, nevjerice, gnjeva i gnjeva. Nije prvi put da sam bio zajeban sa igrom. Lagali su na svemu sta su reklamirali. Al je bogami zadnji put. Mozda, i to debelo MOZDA kupim D3. To je vrh vrhova, al druge igre i DLC vise ne placam pa neka sve ide kvragu. Kvaliteta igara pada, mi u HR nemozemo vratit igru nazad za refund, a opalit 400-500kn i dobit kurac u celofanu mi ne pada na pamet. Da ne rade ovakva sranja i ne postupaju sa kupcima ko sa debilima, ekipa se nebi toliko okrecala piratstvu. Ekipa je placala i u US po 120+ $ za collectors edition MEa, i N7 edition, platis debelo vise a svi dobijete isti kurac. Inace je 50-60$, oderali su ljude posteno. Ovo je sad vise stvar principa nego icega drugo. Ko da kupis auto, a funkcionalne kocnice dobijes u DLCu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Imas sve pravo,samo znas sto,nisam ocekivao od tog Mass Effect 3 cudo i eto nije me uspio razocarati,samo mi kraj nejasan i debelo nedovrsen. ovo su stvarno super napravili,dosta drukcije iskustvo kada prelazim drugi put http://www.youtube.com/watch?v=k9z2TkVNWlM ( Grunt ) ona Diana Allers,pa ono je ocajan voice acting,niti trunke osobnosti i karaktera,ajd mogu reci da je dosta ulozeno truda u "atribute" ![]() http://2.bp.blogspot.com/-nkiB2JY1xu...ass-effect.jpg no,ono sto mene najvise zanima,koje master Reaperima,jer Javik kaze da su oni samo sluge tom ciklusu ekstinkcije,koji se nebrojeno puta ponovio ? to je pitanje za raspravu,i bolje da BW nije pokusao dati odgovor na to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
|
Ma ja bi sve oprostio Biowareu samo da nisu kraj usrali. Jednostavno su mi ubili svaki replay value od igre. Veselio sam se prohodu na insane i drugim izborima za dijalog, al nakon onoga sranja na kraju nema smisla. Grunta sam ja vidio kako ostaje sam, cujes muziku...govorim sebi..ma u kurac, nece sad valjda on poginit. Kvragu sve. ![]() Master reaperima je mali prozirni balavac, sve je objasnjeno sa "stvorili smo sintetike da vas ubiju svako 50k godina da vas nebi ubili sintetici", nuff said. Posto je sve ostalo na Mac Waltersu, bio bi mu zahvalan da nit ne pokusava objasnit pozadinu MEa, neka plate Drewu da rijesi ovaj clusterfuck. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
Istina, al koliko toliko se da sredit prica ako se sve svede na indoktrinaciju/halucinaciju od Shepa. Drew bi probao pretvorit govno (od kraja) u cokoladu i rekao evo, najbolje sta se da napravit. Mac bi govno prelio govnima i trazio jos $$$ za DLC od extra govana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
|
Mislim da se sve zasada odvija po planu, odnosno, plan je bio napraviti kontroverzan "kraj", pa kada se ljudi počnu buniti, osnivati pokrete, pričati o kraju, BW i EA će uletjeti sa "Ha, ha, kako smo vas navukli, jesmo rekli da će biti nezaboravan kraj!" i izdati kraj koji su cijelo vrijeme planirali i najavljivali, onaj koji će biti dostojan serijala ME. Sada je pitanje hoće li to htjeti naplatiti...jer ako budu (a poznavajući njih, hoće), ne bu dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
citao malo vase dojmove o igrici prije nego je nabavim, i ocito ste svi nezadovoljni krajem/krajevima, pa sam malo njuskao po netu i nasao na ovaj video. sva tri kraja ( u jednom je Shepard navodno ziv) i navodni secret ending. pa tko nije igrao nek preskoci video http://www.youtube.com/watch?v=4gssML_aVmk |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogle peticije na netu? http://r3stats.net/ http://social.bioware.com/forum/1/to.../1881#10256532 Dobili smo odgovore od CNNa, BBCa, masu gaming siteova se okrece i govore kako su krajevi sranje i kako je BW unistio sve. Evo ti svi krajevi odjednom, pogle razlike. Ako si daltonist, vidices samo 1 kraj. Potvrdjeno. http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA I odakle ti to da mi neznamo krajeve? Dobro ih znamo,zato smo i bjesni ko pasi. I jesi uopce citao ovaj thread il si samo dosao na zadni post i bacio link? Svatko ko je presao ME3 ce pronaci sebe u barem jednom u ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=I_H3uWLW3N4 Evo i podjebancije za kraj, umalo sam zaboravio: http://www.youtube.com/watch?v=_hY8B7Gje4k Anyway, netko je ovo pretvorio u BNK i stavio umjesto krajeva u svoj ME ![]() http://www.youtube.com/watch?v=L4iNJXrHA_I P.S. - no offense sta sam agresivan, al sam jos nadrkan na bioware da se to ne da rijecima objasnit. Pogotovo nakon Casey (the idiot) izjava, + Mac Walters (djubre od covjeka) sranja i kao govno za kraj, Final Hours (of bioware) appa za 3$ di se oni ponose krajevima. P.P.S - tetris je video igrica, igra sa 3 nastavka i preko 40m $ potrosenih samo za ME2, (ME1 i 3 ne znam koliko su kostali) je video igra. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.03.2012. u 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Malo ME viceva za dizanje atmosfere: What do you call a vorcha with 2 brain cells? Pregnant. What do you call a smart Krogan? Dead. A turian, krogan, and a drell walk into the bar, what does the human bartender say? Get out! What did one Krogan baby said to the other one? Nothing! They were stillbirths. How many Council Members does it take to change a lightbulb? Don't be silly, the Council don't change anything! How many asari does it take to screw in a lightbulb? None. They're all to busy screwing anything else What do you call a freighter full of Elcor that are destroyed by an asteroid? A good start One Asari walks into a Human bar.... two Asari walk out. How many Turians does it take to change a lightbulb? Two - one for reach, and one for .... flexibility. How do you find a hidden Volus? Drop your credit chit on the floor. How do you find a hidden Asari? Drop your pants on the floor. How do you find a hidden Turian? Drop a sniper rifle on the floor. How do you find a hidden Human? Drop a Fornax on the floor. How do you find a hidden Vorcha? Drop ANYTHING on the floor. Why did the Quarian cross the road? Because his kind isn't wanted on our property. How do you kill a quarian and a drell at once? Make them shower together! What can a pound of dextro-protein paste do that a Quarian can't? Feed a family of four. What's the difference between a baby Krogan kicked by Commander Shepard, and a baby Krogan kicked by a Reaper? About 3000 miles. What do you call a 1m X 2m utility closet? A Quarian Mansion A quarian, a vorcha, and a krogan are in a hovercar. Whose driving? C-Sec. What does an asari say when she gets up? Go back home :P How many C-Sec units are required to arrest a Krogan? None, just place a trail of small fish toward the cell. What do you call a Quarian with a credit chit? A thief. Why does Kelly Chambers wear a button down jump suit? Because Varren can hear a zipper from a mile away. Why would a human male pair up with a female elcor? Because they're much easier to understand. What do the Turians call the Genophage? A great start. what do you call a salarian who lies still for more then 10 minutes? Dead If you want a problem shot, ask a Turian. If you want a problem talked to death, ask an Asari. If you want another problem, ask a Salarian. But if you want a problem solved, ask a Human. If you want to profit from a problem, ask a Volus. If you want to know who caused the problem, it was the Quarian. What do you call a planet with a thriving Volus mining colony on it's surface after Commander Shepard brings his ship into orbit above it for ten minutes? Depleted. What's the best way to make a Krogan mad? Walk by him. What do you do when your TV starts floating in the middle of the night and theres a single light above it? Call C-sec, Quarian is taking the TV. Why did the Turian cross the road? To Line Up A Shot Geth Joke: 11001011012 Five quarians get into a Tennekont and fly into a black hole. What's the tragedy? A Tennekont seats six quarians. How is a quarian like a vending machine? Neither work, but both take your money. What's the most disgusting thing you can find in a quarian's suit? A quarian. What's the difference between a Quarian and a trash can? You can see the trash inside the trash can. Why don't Asari like mating with other Asari? Sluts don't like getting it on with other sluts. Why do Salarians make contracts to mate? Because they're terrible with women and it's the only way they'll ever get laid. What do you call a human surrounded by a bunch of aliens? Commander Shepard. Why cant Asari wear Mini-Skirts They like going Commando What's funnier than a dead Krogan baby? A dead Krogan baby in a clown costume. Asari 1: I always go with Salarians. Asari 2: Why? They're so short-lived. Asari 1: Exactly! Pick a Salarian with a decent career at about age 20, seduce him, marry him. The Comparitive Lifespan Retirement Age Act means that they can retire at 32 with full pension. They usually croak about five years later, which means it all passes to me until I die. I take out a hefty life insurance policy on them too. It's like a human marrying a rich guy who dies two years later. I have 31 widow's pensions. I never have to work another day in my life. Asari 2: With that logic, why not go with a Vorcha? Asari 1: Have you ever seen a Vorcha with a job? Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.03.2012. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
@BladeRy: moje isprike, procitao sam par postova na svakoj stranici, jer sam odigrao 1. i 2. dio, i zarko sam htio odigrati i 3. ali mi je frend rekao da ga je kraj razocarao, ali njega rijetko koja igra odusevi, pa sam htio vidjeti vasa misljenja, ali nisam ocekivao bas ovako burne reakcije iako ih shvacam, nisam bas neki fan igra opcenito pa se toliko ne nerviram, a video sam postao najvise zbog navodnog secret endinga, jer ne znam dal su ga svi vidjeli. jos jednom isprike zbog eventualnog nesporazuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
@bamuja Ma nema problema, al cijeli thread ima samo 10 stranica. I vecina toga su nase jadikovke. Jer su stvarno usrali sve na kraju. Ending smo svi izbjegavali dok smo igrali, govoreci sebi da je ekipa brzala, nije radila sidequestove i ostalo....da mi to mozemo bolje. Mozes mislit kako je zavrsilo. Ako tebi ME universe nije napet i toliko zanimljiv, slobodno odigraj i reci ko ga jebe i adio. Ako si ME fan, ne igraj niposto, ili barem prestani igrat kad pocne charge na beam u Londonu. Da sam barem ja tamo prestao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
ma ja mislim..da nema smisla za alternativni kraj. Kraj je takav kakav je , i poslije jajanja nema kajanja. Odlična trilogija. Ili barem 90% nje. 10% nek bude kraj. Nisam ga još vidio , al svima je loš pa nekom logikom kažem da ni mene neče oduševit premda sam jako "svoj" i gledam nekad čak pomalo subjektivno , dobar primjer je novi MW3 , koji objektivno nije toliko dobar koliko se meni sviđa , pa recimo da ima i autosegstije neke tu. Al , sad je kraj. Nije bitno kakav. Jer , raditi alternativni kraj u obliku DLC-a , bilo bi kao da se nekad tražilo od Bogarta i Ingrid da snime alternativni kraj Casablance. Nema smisla. Koliko god se to meni ili bilo kome (ne) sviđalo. |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
"Damn man, how pissed do you have to be to file an FTC complaint over the ending of a game? One fan is reportedly so peeved that he filed a false advertising complaint with the Federal Trade Commission. "After reading through the list of promises about the ending of the game they made in their advertising campaign and PR interviews, it was clear that the product we got did not live up to any of those claims."
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Alternativni kraj ce ti imati i te kakvog smisla, jer ovo sto nam je BW servirao nema skoro nikakve veze sa ostatkom fransize... Ziv bio, pa vidio! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
Bioware je u svojim izjavama i reklamama za igru najavio razrijesenje trilogije, epic zavrsetak, 16 razlicitih krajeva, da tvoji izbori iz ME1 i ME2 oblikuju svemir i imaju debele posljedice na igru. Na kraju si dobio vise pitanja nego odgovora, potpuno su ignorirali pricu do sada, reapere i razloge genocida, objasnjenja mass relaya od prije, stetu koju radi relay kad pukne, trilogija zaklana, kraj je kopiran iz Deus Exa od prije 12g (i to doslovno), od 16 krajeva smo dobili 3 samo sa razlicitom bojom shockwavea, a svi nasi izbori su nebitni jer su pretvoreni u score koji ti da jedan kraj u drugoj boji. U prevodu, to je marketing. Vidio si reklamu za auto sa 550ks i 350km/h, kupis ga, a auto ima 48ks i ide 35km/h. Lazno oglasavanje, ameri imaju zakon protiv toga. Ostatak retakeME pokreta je rekao da je to previse, al po meni nakon 10 dana sutnje od biowarea i izjava da je kraj pravo umjetnicko djelo i da mi ne razumimo tu briljantnost (+ sve drugo sta je isplivalo da su lijeni ko pasi, isjekli kraj i rekli ko jebe kupce, 4min 21sec je trebalo da nadju, skinu i lose obrade u PSu sliku od Tali sta se ceka preko 5 godina), liku je dopizdilo njihovo arogantno ponasanje. Ray Myuzuka (il nesto) Cofounder Biowarea je dao izjavu, kojom je opet poceo i on da sere. Da nikako nisu mogli zamislit da se fanovima nece svidit kraj....kao da podjebaje. Testeri koji su dobili igru na test su bili odusevljeni, naravno da jesu, igraju i jos su placeni za to, a mi budale sta damo 60$ ko nas jebe. http://blog.bioware.com/2012/03/21/4108/ Uglavnom, evo izjave pa citaj izmedju redova. Ekipa je opet popizdila. Kako i nece kad se poziva na gaming placene ocjene da je igra savrsena, a svi fanovi su ogorceni. Meni je to potpuno izgubljen dodir sa stvarnoscu. Treba im valjda objasnit da oni ne rade igre za gaming casopise, nego za fanove koji to placaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|