|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako kupiš sada ne dobivaš ništa više nego ako kupiš nakon probavanja. U čemu je logika da će BF3 biti igra nad igrama ako BC2 se kroz godinu dana degradirao od prvotne igre, a BF2 i nakon 1.5 patcha još ima bugova (izdan 4 godine nakon predstavljana igre). Njihova obećanja možeš objesiti mačku o rep i nadam se da možeš otkazati preorder u slučaju da skužiš da ti ni ova igra baš neide |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja se nadam da nemože otkazat preorder.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
a se uskokodakali monetarno-senzibilni i kvalitativno-osvjesteni dusebriznici ![]() Ja se najdublje ispricavam sto sam obescastio ovu temu i njenu dogmu politicke korektnosti, spomenom poganih simbola poput 'preordera' i 'cijene' dok herezu kupovine na slijepo, nijemo i naopako bolje da ni ne spominjem uzalud po drugi put ![]() valjda me to kazni Starozavjetni Bog, sto se idem petljat u metodologiju na ciji red paze jarosni ratnici kojima bc2 level podjeljen sa brojem godina daje dvoznamenkasti broj ![]() ![]()
![]() |
#274 |
Premium
|
Sarkazam ![]() Trolanje ![]() Vrijeđanje ![]() Konstruktivnost ![]() EDIT: Osoba koja je sudjelovala u hands off prezantaciji BF3 na GDC-u. Video gameplaya je nebitan za priču http://www.youtube.com/watch?v=yTyEEi8hPXY&hd=1 Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 04.03.2011. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#277 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
divota!
![]() |
![]() |
#279 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Pitanje je samo da li je lik potplaćen da priča ovolike hvalospjeve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Buying Bitcoin
|
Vjerovatno su pročitali moju temu pa došli k sebi ![]() ![]() Anyway, svaka čast na odluci, mislim da je i bilo vrijeme da vlasnici PC-a dobiju više pažnje, a ovako ni konzolaši nisu ostali zakinuti (svejedno će dobiti hendikepiranu verziju za svoje kontrolere)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Buying Bitcoin
|
J.B.T. Ček, ono u početku je...mapa ? Pa koliko je to? ![]() I ona zgrada šta pada...nadam se da to nije skriptirano nego da je to Destruction 3.0 i onaj potres i ono zadnje, pogled na grad, pa kada mijenja vrijeme i ono s avionima i...ma sve ![]() Mislim da će za ovo ipak trebati malo jača mašina (da ovako izgleda)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
osvjetljenje je nevjerovatno,nikad nisam vidio igru sa tako dobrim prikazom dana,bas zbog toga na momente izgleda fotorealistično. EDIT ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Je, super osvjetljenje, dim, bljeskovi pucanja i eksplozije, rušenje zgrada... a ujedno vidim i kako serveri laggaju do besvjesti. Sada mi se desi u BFBC2 da na nekom serveru gledam mortar attack pa sve zastajkuje, pa opet ja i kompa puknemo u isti tren 40 mm bombice na kuću iz koje viri snajperist pa opet sve štuca. Više ni ping u server browseru nije dobra orijentacija, neki dan spojim se na neki ruski server koji je pokazivao ping 90 a u igri snajpam protivnika u glavu i tek nakon nekih sekundu i pol-dvije on pada mrtav na tlo, i tako kojih 5-6 puta, naravno da sam morao na drugi server... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
neznam, mene nije ovaj earthquake odusevio bas ko ovog sto je pricao o njemu. pod je napravljen od vise poligona koji su samo promijenili Z koordinatu (znaci skriptano je 1000%). zgrada sto se rusi stvarno izgleda impresivno, mada mislim i da je to skripta jer da se tolika zgrada rusi pomocu enginea mislim da bi u tom trenutku toliko zagusilo komp da to nije normalno. nesumnjam u destruction 3.0 da ce bit mamojebac, al da ce se ovakve zgradurine rusit, sumnjam. neznam, nadam se da 16.3. nece objavit ovaj video koji smo sad vec vidjeli ![]() jer cekam taj datum ko da mi se neznam sta bitno dogadja ![]()
![]() |
#290 | |
Premium
|
Citiraj:
To ti je il komp il neki treci faktor. Mislim meni je igra lagala od svega ukljucujuci i chat, al nikad od destructiona i sl. Generalno je i mit da zbog explozija, destructiona sve lagga i da su zbog toga losi hitboxevi. Onaj ko je igrao prijasnje BF ce ti potvrditi, BF2 po pitanju hitboxeva nije bio nista bolji, a ontopic: igra bi trebala biti UBER, al znajuci dice trebat ce i debelih zivaca^^. Al to je valjda car BF serijala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
![]() |
#294 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#295 |
LateralusX
|
DICE prezentacije sa GDC 2011: Kenny Magnusson Lighting you up in Battlefield 3 Johan Andersson: DirectX 11 Rendering in Battlefield 3 Daniel Collin: Culling the Battlefield: Data Oriented Design in Practice Christina Coffin: SPU-Based Deferred Shading in BATTLEFIELD 3 for Playstation 3 Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 10.03.2011. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#297 | |
LateralusX
|
Citiraj:
btw. na twitteru je danas jedan od designera imao problema sa stavljanjem dvije GTX 580 u SLI, nadam se samo da to nece biti preporucena konfiguracija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |