Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.09.2010., 15:35   #271
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Imam problem, konfa iz siga, kad stavim bilo sta preko 8xXMSAA mi crash igru nakon par zavoja, jel ima jos tko takav problem ili samo ja?
riješenje je da ne stavljaš preko 8x. Ionako nema potrebe...
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2010., 15:35   #272
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Probao. Razocaran. Teska arkada.

Back to LFS...
Nick7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.09.2010., 16:59   #273
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Imam problem, konfa iz siga, kad stavim bilo sta preko 8xXMSAA mi crash igru nakon par zavoja, jel ima jos tko takav problem ili samo ja?
primjetis razliku izmedju 8x i 16x na 1920x1080 rezi ?

pretpostavljam da je to rezolucija na kojoj igras sudeci po tvom monitoru

mislim da se dovoljno mozes k*rcit pred prijateljima i sa 8xMSAA ili bas mora sve bit do jaja u settingsima da bi ispao dovoljno cool :?
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2010., 17:02   #274
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Sta ce ti vise od 8x?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 00:04   #275
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo nakon 4 završena grand prix vikenda u karijeri da bacim neki review. Grafika solidna, DiRT2 engine pretpostavljam, na konfi iz siga ide 1440x900 8xAA sve high jako glatko i lijepo. Pošto igram na tipkovnici, ne mogu nesto pretjerano govoriti o arkada/simulacija, ali je ok. Jedino što me nervira je na easy sa lotusom konkuriram ferarijima i redbullovima itd, pa smo to morali malo korigirati. Vidim da je tu codemastersom trademark sa onim flashbackovima.

A ono da ne duljim, GRID+DiRT2 upakirano u svijet formule, ništa revolucionarno, ali eto drago mi je da je F1 racing ponovno na PCu ( svaka čast rfactoru i slično, ali tu nema zabave kao ipak ofišl igra )...

a sad ode vozit veliku nagradu katalonije

over and out...
Staro 24.09.2010., 01:11   #276
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Evo ja odvezao 3 gran prixa i igra je mogu reč ok. Nije simulacija žešća, ali ju je lijepo igrati. Pogotovo dok je roknula kiša u maleziji, a ja zabunom izašao na slickovima!

AI je na legend postavkama dosta jak, malo blesav, al ok. Kad pada kiša AI-u nekako fali muda da vozi konkurentno.

Fora je ona opcija da se mogu krila u jednom krugu 2 puta promjenit. U početku sam bio dosta traljav s tim, al kasnije sam ulovio štih.
Staro 24.09.2010., 07:27   #277
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

baš sam sinoć krenuo sa karijerom u Force Indiji fora su ono sve napravili, interview, PR agenticu i izjave nakon utrke i ono da moraš paziti na izjave meni su zakon one Alonso-like: "Ja sam tu da se utrkujem" i nakon pobjede: "ja sam taj oko koga se momčad mora okretati" a vožnja je kakva je, zvuk nisu baš pogodili ali dobro ajde, ko na malo gleda, malo vrijedi odvozio sam Bahrain i Autraliju, na oba pole, fastest lap i pobjeda. u Australiji pala kiša u zadnjem krugu, proklizao sam na Hard slickovima i presjekao šikanu i ovi mi dosude 10 sekundi. i odem u boks i pobjedim sa reduciranom vremenom od 10 sekundi. to baš nisu dobro napravili. obično se dodijeli +25, no dobro.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 08:00   #278
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

na kojoj težini ti je AI?
Staro 24.09.2010., 08:07   #279
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

sljedeći nakon easy. medium ja mislim. uglavnom, nije najlakši nego prvi teži. zašto?
Staro 24.09.2010., 08:12   #280
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
sljedeći nakon easy. medium ja mislim. uglavnom, nije najlakši nego prvi teži. zašto?
stavi na legend. Puno je zanimljivije.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2010., 08:31   #281
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

gle, tek sam poljepio svoj rumblepad2 sa Loctiteom, ne želim ga opet razbijati bit će, ima vremena. za sada mi je i ovako dobro. a i nije mi igra baš za igrati na nekim ultra nivoima, za to ima rFactor.
Staro 24.09.2010., 08:41   #282
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
gle, tek sam poljepio svoj rumblepad2 sa Loctiteom, ne želim ga opet razbijati bit će, ima vremena. za sada mi je i ovako dobro. a i nije mi igra baš za igrati na nekim ultra nivoima, za to ima rFactor.
haha! ma meni je zanimljivo njih lovit jednog po jednog, a ne odmah po 4 komada u jednom zavoju. Po kiši je AI nekako loš i na kvalifikacijama je onda lako dobit mjesta. Samo je problem šta je Q1 bio po suhom a tek Q2 i Q3 bio po kiši. Tak da nisam još niti jednom uspio uć u Q2... A baš je izazov to lovljenje vremena. Svidjela mi se igra takva kakva je. Nije mi sve naj naj, al sam se naučio i zabavna mi je za igrati.
Staro 24.09.2010., 08:43   #283
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

to je istina. igra je zabavna i sve je to fora, svi ti meniji i kako je to napravljeno. no velim, daleko to je od race simulacije. no jedva sam dočekao komunikaciju iz boksa
Staro 24.09.2010., 12:30   #284
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Ja sam sad na Monte Carlu...bit će gadno, kvalifikacije su zapravo dobivena utrka.

Dok se stavi na hard ili expert + legend AI jako je teško, a jedna jako velika stavka koja određuje težinu u svemu tome je tires simulation.
Dok je na ON - muka živa nakon par krugova dok potrošiš one mekše gume, dok je na OFF to čist druga priča.

Tako da ono, tko god kaže da je igra jako lagana jer je odigrao možda pol sate na easy ili medium, stavite si na expert + legend, pa mi onda to recite, pogotovo ako igrate sa nekim bolidom srednje jačine, a o slabijim ekipama da i ne govorim.

Dade se taktizirati sa gumama. Odvoziti kvalifikacije na tvrđima, pa dulje ostati na stazi u utrci, ići u boks u recimo 7.krugu i slično.

Ako neznate, možete si odrediti u kojem krugu hoćete u boks, jer je inače automatski 4.krug na svim stazama, ako se ne varam.

Iritira onaj bug u boksevima, tako da se drugačijom strategijom, odnosno kasnijim odlaskom u boks to može izbjeći.
Zbog tog buga su i rezultati utrke čudni, barem meni u ovih prvih 5 utrka. Par puta se znalo dogoditi da netko iz top 3 tima bude pri kraju poretka, a lotus čak u bodovima.

U zadnjoj utrci u Barceloni sam uspio pobijediti, stvarno odlična staza, bilo je gusto do zadnjeg zavoja. Stisnuo me ni više, ni manje nego Alguersuari koji je išao u boks par krugova prije utrke, a prije toga mi je za vratom bio Alonso koji je bio na kraju tek oko 10.mjesta. Znači da bug igra veliku ulogu i u rezultatima utrke.
A oba Red Bull-a - DNF.

Odvozio sam na time trial onu novu stazu u Koreji. Meni je prezakon, Spa mi je na prvom, Barcelona na drugom, a ova odma iza njih zasad.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 24.09.2010. u 12:38.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 13:31   #285
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Da supersoft gume su u kvalifikacijama upotrebljive u drugom i trećem krugu, dalje vremena drastično padaju. Ako se izvrtite i izletite negdje postoji šansa da guma pukne. Meni u australiji pukla zavoj prije boksa
Staro 24.09.2010., 17:12   #286
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Da supersoft gume su u kvalifikacijama upotrebljive u drugom i trećem krugu, dalje vremena drastično padaju. Ako se izvrtite i izletite negdje postoji šansa da guma pukne. Meni u australiji pukla zavoj prije boksa
Meni ju Hamilton probušio sa spojlerom. I strpao i mene i sebe u boks. Al dobro, ionak sam trebal ići krug kasnije zbog guma pa nisam previše zgubil vremena.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 20:04   #287
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
vozite sa MS,stvarno je brz i agresivan
m4x je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 20:31   #288
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Jel postoji neki Quick Race mode? Tamo bi se trebali moc isprobat svi bolidi. Bas me zanima kako stoje u top speedu, primjerice vodeci sa nekom momcadi iz sredine grida

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 20:42   #289
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Jel postoji neki Quick Race mode? Tamo bi se trebali moc isprobat svi bolidi. Bas me zanima kako stoje u top speedu, primjerice vodeci sa nekom momcadi iz sredine grida
postoji kako ne,možeš odabrat bilo koju momčad i vozača
mislim da sam prešišao sa mercedesom red bull na ravnici

sad sam krenuo sa karijerom,ostvario prvu pobjedu za force indiu...20% utrke(10 krugova)

EDIT: nešto mi se zamrzava na loadingu,znači završim utrku...continue i onda se smrzne ekran na loadingu...jel se još kome događa?

Zadnje izmijenjeno od: m4x. 24.09.2010. u 21:42.
m4x je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 22:07   #290
MesS
Buy now, cry later
Moj komp

MesS's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
nije loša igra, nisam vidio da li imaju sc ,moglo se još na grafici doradit , možda u kojoj zakrpi dodaju
po meni mogli su ubacit u igru , ono da se skida folija s vizira,
bilo bi jako zanimljivo igrat na taj način , pogotovo kad je kiša i prašina ako bi netko ispred izletio itd.
Staro 24.09.2010., 22:28   #291
D.O.M.I.
Premium
Moj komp

D.O.M.I.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2009
gdje se namješta težina AI u karijeri ?
D.O.M.I. je online   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 06:58   #292
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Evo i ja sam dobio igricu i moram reći da mi se jako sviđa, baš sve: grafika i fizika, jer igram na logitechevom volanu wingman i preko volana je super osjećej! Isto što me je najviše razveselilo je što na ravnini kada si blizu boldia on uzme depanzivnu putanju! Jedino neznam dali se može narihtati da su vozaći brži, msilim ne da je moj bolid bez ovih pomagala nego da oni kao voze brže, znate ono ko na f1 chalenge kad stavite 120%!
hrcfaca je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 11:48   #293
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Zna li netko gdje se mjenja krug u kojem stajete u box?
njOob je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 12:36   #294
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Citiraj:
Autor njOob Pregled postova
Zna li netko gdje se mjenja krug u kojem stajete u box?
Prije utrke odes na tires i onda imas na dnu tog menu-a imas race strategy.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 12:44   #295
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
koji gumb je za flasback(premotavanje unazad) nema ga pod controls...
Staro 25.09.2010., 12:48   #296
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
instant replay pa onda F12
thuNdeR je online   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 15:15   #297
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Kakva vremena u prosjeku radite ( staza, volan ili keyboard, assists? ) ? Citam malo po forumima, ekipa radi 1:48 na bahrainu a 1:53.883 je bilo najbolje vrijeme ove godine.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 20:07   #298
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Kakva vremena u prosjeku radite ( staza, volan ili keyboard, assists? ) ? Citam malo po forumima, ekipa radi 1:48 na bahrainu a 1:53.883 je bilo najbolje vrijeme ove godine.
sad sam isao vidjeti Singapore, bez problema sam odvezao 1:46 (alonso je danas vozio 1:45) sa svim pogasenim u time trialu
volan g25
Staro 25.09.2010., 20:22   #299
kec94
Premium
Moj komp

kec94's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
eo da i ja kazem svoj rezultat Singapore vozio sam par sati i doso do 1:48.854
volan Logitech formula force ex i nisam nista stelo u time trialu sad nezz kako je defaultno
Inace sam ljubitelj Life for speed ali posto dugo nisu izdali F1 sad to malo halam
kec94 je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2010., 20:54   #300
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
neznam jesam retard ili sto ali monte carlo nisam mogo vozit bolje od 1:22 i bio najvise 22 u kvalifikacijama ( tastatura ), Medium bez ikakvih pomagala.
njOob je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno