|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Kakva sprdnja na kraju utakmice Slovenija-Island. Pola minute prije kraja, Slovenci vode 4 razlike, što ih vodi dalje, ali bez bodova, a Island vodi kući. Zadnja dva napada bacaju loptu u aut i poklanjaju golove islanđanima da bi ovi došli na dva razlike, što Slovencima donosi dva boda u drugom krugu ako večeras Hrvatska dobije, a Islanđanima kakav takav prolaz. Još su kod gola za smanjenje na 3 razlike prvo promašili pa su se ovi svi razmaknuli da zabiju ipak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Naši dobili 26-20. Francuska izgubila od Mađarske 23-26. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Maloprije završila napeta utakmica Danska-Makedonija 33-32. Makedonci su imali zadnji napad i priliku za pobjedu, ali im onda iz kontre 2 sec prije kraja zabili Danci... Odličan komentator na Sport Eins ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma spanjolce cemo prebit,jadni su i lose igraju, mene je vise strah ako se francuzi probude ![]()
![]() |
#277 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#280 |
Guest
|
Kaj ti nije jasno? Standard je 4:3, a slika koja je emitirana je 16:9 pa imaš dvije opcije. Staviti black barove gore i dolje te zadržati originalni aspect ratio prijenosa ili "zoom" napraviti na slici i pustiti ju da ispuni cijeli 4:3 ratio, ali tako da odrežeš lijevo i desno malo. Na Pannyu prvi slučaj rješavam sa "zoom1" opcijom, a drugi nemreš nego ili gledaš u 4:3 ili razvučeno ("just") prek cijelog! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#282 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovi suci sviraju svaki k***c...nebu to dobro kad krenu isključenja...
![]() |
#283 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Zreli smo za ZLATO!! Jaki smo, igramo najbolju obranu na prvenstvu, imamo konačno golmana nakon Šole.. igramo vrlo sigurno i konačno igramo svih 60 min. I idemo svi u Srbiju na finale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 22.01.2012. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
Da,neznam zasto se neko veselio gore, mi osim prvih 6minuta ( gdje su vise spanjolci bili losi nego mi dobri ) nismo nista odigrali... Katastrofalna utakmica, jos jedna u nizu losih utakmica, da nam nije bilo alilovica bilo bi to i bolnije...
![]() |
#290 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sranje...
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Aj sad ti reci! Forsiranje Balića i Kopljara! Čemu! A jel onaj Gojun tako dobar u obrani da on u ključnim trenucima dobiva 2 min i radi sedmerce? Pa zbog tog debila, plus Balićeva famozna igra smo izgubili ovu tekmu! FUJ! Goluža amater.
![]() |
#292 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#293 |
Premium
|
Nije goluza nista kriv ( iako ga nevolim) za ovu utakmicu, jednostavno nitko ali bas nitko od igraca nije odigrao kako spada, osim alilovica. zasluzen poraz, izuzev norveske nijednu utakmicu nismo odigrali kako spada, da se razumijemo, spanjolci su takoder losi na ovom prvenstvu, ali mi smo se snjima mucili. madari i francuzi ce nas poderat
![]() |
#294 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Balić je, čini mi se, svoje odigrao. Goluža nije autoritet i nema dume o vođenju repke. Ajde, barem je Mirko bio na nivou, svaka mu čast ![]()
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako nije kriv? Lacković koji je nosio igru u prvom poluvremenu u drugom je igrao na kapaljku. Štrlek je također u najbitnijim trenucima bio vani. Stalno je nešto mijenjao i baš u trenucima kad se lomila utakmica. Btw., što je suđeno za ono isključenje Kopljara? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije Goluža više toliko loš. Uznapredovao je puno. Ne ide mi u glavu zašto kopljar igra tako puno, kad ne želi pucat na gol?! on baš ne želi!! Zašto igra Balić kad je izgubio jedno 3 lopte u zadnje 4 min?! I gdje je taj Vori koji nam je temelj bio uvijek? On je negdje u Balicevom rangu, nekoristan, zapucao par zicera.. Šteta zbog poraza, jer su Španjolci bili na koljenima. A gle sad sranja, Francuze nećemo pobijedit i onda pakao protiv mađara.. ![]() EDIT: Metličić je bio BOG!! Šteta, fali!! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 22.01.2012. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
btw sto je s ovim gospodinom, jel se on opristio od reprezentacije? Pitam jer mi onaj Karlovic, pardon Kopljar ne ulijeva nikakvnjo povjerenje, cini mi se da smo sa desnim vanjskim najlosiji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
Pa na desnom vanjskom Buntić igra, i to odlično. Samo što ne igra često, a to nije njegov problem. Ne mogu se otet dojmu da Kopljar ima nekog tko ga na silu gura kao prvog desnog igrača... |
![]() |
![]() |
#299 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kopljar igra obranu, za razliku od Buntića. I on je prvi izbor zbog toga. Buntić ima top u ruci, ima odličan ulaz, ali ne igra sa ostatkom ekipe. Skoro svaki puta kad dobije loptu ide na gol, bez obzira na druge. Sve super kad pogodi, ali kad fula, naši redovno dobiju gol. Citiraj:
Peru je otjerao morž Gobac, jer ga je skupa s njegovim ulizicama izbacio na poluvremenu iz svlačionice. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 22.01.2012. u 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako sam ja dobro vidio otkad je balić ušao igra je pala, danas je igrao katastrofalno, isto kao i vori, koji nije katastroflano ali je isto loše. Aliloviću skidam kapu, još da su drugi bili na malo većoj razini...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|