|
![]() |
#272 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
gpu z |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
evo samo da vas info. od jučer posjedujem vtx3d 5770 iz linksa. kao što sam očekivo i tražio takvu sam i dobio. same pohvale.... u kutiji sam dobio garanciju tj upute i cd. i vga. od vga cooler je zakon. velik i tih čak i na večim okretajima. ne grije se jako max75° i daje dobre performanse. ako nekog zanimaju neki detalji oko te grafe neka me pm-a edit: primjetio sam da moja vga nema u 3Daplikaciji radni tak 850mhz nego 650mhz a u 2d ima 500mhz . tako da zato ima takakv cooler i zato se manje grije. Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 05.04.2010. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ja imam 92.5gb/s memory bandwidth i max temp je 72C u Far Cry 2 nakon 5 sati igranja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#277 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Stavljo sam dodatni kuler ali to sam napravio neku glupost koja vjerojatno uopće ne utječe na grijanje/hlađenje. Ugl stavio sam kuler "na grafu" s gornje strane da mi hladi VRAM-e budući da se 4 komada nalazi sa svake strane tako da ova 4 gore uopće nisu hlađena. S ovim clockom temp mi je malo porasto, na 74C maksimalno (30% cooler) a na 100% coolera ide oko 62C I da, podizo sam napon naravno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Pozdrav. Htio bih zamoliti za uslugu. Jel ima koja dobra dusa koja bi se minjala za graficku 5770. Ovu koju imam je nova novcata, danas donesena iz anusmedie, sapphire 5770. Uzeo sam je da slozim CF sa MSI 5770. No naravno, kako NIKAD u zivotu nisam ima srice, tako mi se i sada dogodilo da nemam. Ova safirka nema voltage controlu, koja mi treba da postignem 1000 MHz, jer mi MSI 5770 ide na toliko, pa ako ima ITKO tko bi se minja sa nekom koja ima voltage controlu, e ucinija bi me tako sritnim. Voljan sam CAK i platiti, a ista je grafa. Jos ova ima 2 godine garancije. E stvarno ljudi, nepopravljiv sam OC-er, stvarno bi me usricilo. Ako mi mozete pomoci, a znate da ionako necete koristiti tu opciju dizanja voltaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dali ima neki hladnjak koji bi mogao staviti na 5750 samo da nije AC L2 pro...sad imam xfx 5750 ali vent nema mogucnosti reguliranja rpm-a i to mi je najglasnija komponenta u kucistu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
|
LorlonWarrior I da, podizo sam napon naravno[/QUOTE] kako dižeš napon koji program koristiš? daj me malo uputi |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
vtx 3d 5770 ima custom PCB i nema volterra regulatore, tako da ništa od dizanja voltaže osim voltmoda. Uostalom, instaliraj MSI Afterburner, u opcijama osposobi "Unlock voltage control" i to ti je to, tj. bilo bi da imaš za to pogodnu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
alo ljudi, moze savjet.. imam 1400kn povrat sredstava u hg spotu (za krepanu 8800gt), i uzeo bi tu 5770, samo neznam koju.. ima gigabyte (1400kn), sapphire vapor-x (1500), ili asus (1400kn). kuler mi na ovoj safirki izgleda najbolji, ali neznam jel vrijedan tih 100 kn. posto sam do sad bio na acc s1, nebih volio neku zujalicu u kucistu.. dali da uzmem tu vapor-x, ili jednu od ove dve jeftinije, pa da kombiniram neki aftremarket kuler za nju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Svejedno ti je, navodno je stock cooler tih. Uzmi onu sa najduljom garancijom.
![]() |
#285 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
hvala na odgovorima.. odlucio sam se na kraju za msi 5770 hawk, koju su, cini mi se, danas dodali na cijenik.. ili sam ja lud pa ju nisam prije vidio.. ali ne vjerujem, jer cijeli dan buljim u taj cijenik. sto se gare tice, za 8800 mi je gara isjecala 16. ovog mjeseca, pa se necu zalit kolko god da bude na novu.. samo zelim to cim prije rijesit, da vratim ovu 4850 frendu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Imam Accelero S1 rev2. i neki kazu da ga treba modificirat da bi stao na HD 5770. Koristi li neki proizvodjac nereferentni dizajn pa da Accelero ide bez modifikacija? Nemam jos karticu, ali razmisljam o prodaji ove moje. Ako je prevelika zezancija onda bi prodao i Accelero.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
|
Jedino kaj mi se sviđa na toj grafi je 3g jamstva u odnosu na recimo 2g kod Sapphire kartice. Ne vidim kaj bi drugo na njoj vrijedilo dodatnih 200 kn. Koliko vidim čak je i referentni hladnjak zeru tiši od ovog.
![]() |
#291 |
Premium
|
Za prosjećnog usera je najjeftiniji model najbolja kupnja. Ak več dajem više novaca onda je lijepo znat da dobijem robusniju regulaciju s softwerskom regulacijom voltaže i ostale više manje bitne sitnice(+ twin frozer),oc potencijal (1040mhz)bolji nego na večini i 3god. garancije. Kod Vaporx dobijem samo dobar hladnjak a ostalo je isto kao i kod referentnih modela. 200 kn sigurno ne vrijedi. Vani je razlika 20$ i par dolara je skuplja od vaporice što je več realnije. treba uzet u obzir da Hawk radi na 1.25v za razliku od 1.2v na referentnim Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.04.2010. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Moderator
|
Niti Vapor-X ti ne treba na 5770. Već je i referentni cooler tih i dobar. Koliko vidim taj cooler gotovo da nije bolji od referentnog. Primjerice Referentni cooler na Asus HD5770 Voltage tweak GPU 850 MHz - temp -> 46°C - 76°C GPU 1000 MHz - temp -> 48°C - 80°C TwinFrozr @ HD5770 hawk GPU 875 MHz - temp -> 46°C - 76°C Buka je također gotovo podjednaka 38dB za stock i 39dB za TwinFrozr
![]() |
#293 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
mene isto zanima dal mogu staviti S1 rev.2 na 5770, i dal može hladiti samo pasivno bez ventova ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nemozete staviti S1 gore, odete na accelero offical stranicu i tamo vam pise za svaki cooler na koji se moze staviti http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=2 jedino sto ide na 5750/70 je L2 Pro ali to je smijesno presmijesno mi izgleda ventilator a za 4C* se ne isplati davat pare
![]() |
#297 |
Premija
|
Vjerujem da bi S2 išao, a baš ga imaš na forumu za 70 kn ![]()
![]() |
#299 |
Premija
|
Ipak nejde. ![]()
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
jel ima od Powercolora HD5770 voltage control da može dosegnut 1000mhz |