|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je danas stigao ps3 i ofc gt5 i cijeli dan igram...što se tiče grafike mogla bi biti bolja,al fizika voznje je nevjerovatna,NIKAD dosad nisam tako uzivao igrajuci igru.Trenutno sam na joysticku jer me shebala posta pa moram cekati na volan do ponedjeljka ![]() Uglavnom,GT5 je igra zbog koje se kupuje PS3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Majo
Datum registracije: Dec 2009
|
Slazem se. Ah,nazalost sadanji layout sobe ne dozvoljava volan,a ovako je naprosto pre coasy,zavalim se i halam po cijele dane ![]() Mozda i upadne neki volan,al ne znam sto da uzmem,a da nije G25... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Majo
|
Ah,onda ce nakon njega falit ono jos nesto,i onda cu morat do G25 ici ![]() Rupa bez dna ![]() Zna li netko koliko se tocno GT5 kopija prodalo? Vidim da se govori oko 2.5Mil za 4 dana,ali proslo je vec 10 ![]() Zadnje izmijenjeno od: snob. 03.12.2010. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
evo jedne slikice nakon cjelodnevnog uživanja ![]() utrka je bila fer, bez kontakta, iako se na slici ne vidi bilo je jedno 10cm razmaka ![]() http://img715.imageshack.us/i/trialm...ncircuit.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/6853/trialmountaincircuit.jpg Mod: 1680x1050? Pravila za slike pročitati. ![]() sori mod ![]() Zadnje izmijenjeno od: glista. 06.12.2010. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Moram nekak doc do ps3, barem 2-3 dana da odigram GT5 @ljudi koji igraju: kakvi su zvukovi vozila?? U GT4 su bili ocajni i nisu bili ni slicni zvuku pravog auta, koliko sam skuzio to su malo poboljsali ali su i dalje jednolicni..Lambo Gallardo za pravo urla dok se u igri cuje kao kakva Honda Civic
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 07.12.2010. u 09:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Moram nabavit GT5 i neki LCD da vozikam,trenutno nema smisla na mom malom crtu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam primjedbu na Special Events sa Lotus Elise-om jel se mucim ko nitko da dodem do golda ![]() Auto se ponasa koda vozis po ledu, znam da je auto lagan i zadnji pogon i hrpa konja ali tolko da je nevoziv ne razumijem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozda 2-3mj ![]() ![]() Igra je bolestina, probaj te sa bilo kojim premium autom igrati iz cockpita i staviti opciju pod narower (da je volan najblizi), osjecaj brzine su pogodili fantasticno, pogotovo na nurbacu ![]() Super mi je stvar sto ima i ovaj B-spec mod koji dok rucam gledam film bilo sto mogu grindat ![]() BTW: savjet recimo bez beda pobjedujem u tome B-spec modu, recimo igram sa Mungen Motul Civic-om i konstantno samo stiscem na pocetku utrke da smanji paceing, dok ih sve neprijede poslije ga samo pustis da vozi ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Zaigrao kod frenda neki dan ovu igricu,i mogu reći da je savršena u svakom pogledu...do automobila,fizike vožnje i svega ostalog,jednostavno sam oduševljen za razliku od GT4 koja je po meni bil katastrofa |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jojjjjj jedva cekam... prvo kupnja full hd panasonic plazme od 106 cm-zakucavanje na zid,onda ps3 i onda haklanje cijelu noc i dan... ![]() kakve su licence? jel problem imat sve zlata? imao sam u gt4 sva zlata pa bi trebalo i ovdje to napravit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Majo
|
Skoro 50gb ![]() Nesto se spominjalo da su popunili skoro cijeli BluRay. EDIT:Licence ti uopce ni netrebaju,samo je do LVLa,one ne uvjetuju sto mozes a sto ne mozes igrati. Cisto radi vjezbe i EXPa su licence.Broncu je lagano,srebro malo teze ali itekako izvedivo,zlato,naoruzaj se zivcima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
LOL, al ga je majstor stavio u vagu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
odigrao neki dan sve super osim katastrofalnog AIa imas osjecaj kao da vozis sa debilima koji nisu svjesni sta se dogadja oko njih voze svoju neku pravocrtnu utrku i to je to totalno ubije osjecaj natjecanja i sve sto ti ostane jest osjecaj voznje |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
crni pas
|
ai nije nešto posebno, ali nije toliko niti loš. neki put te zguraju s ceste, ali što je to naspram ekipe s onlinea.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sasvim solidna arkada nakon toliko godina trubljenja o simulaciji.Ali bar ima toliko auta da ne znaš kojeg bi vozio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|