|
![]() |
#271 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Tada su svi ostali jednostavno imali inferiorne bolide u odnosu na Ferrari, zbog toga su navedene sezone bile jednolične i dosadne (sigurno ne zbog MS-a) ali kad se pojavio Renault sa bolidom koji je 2006 čak bio i bolji od Ferrarija nijanse su odlučivale i bilo je stvarno napetih utrka.
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() edit:zabrijo sam nešto.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Messages of encouragement for Felipe from the Formula 1 drivers POVRATAK KAISERA by Mladen Jergović Citiraj:
I za kraj odlicna (citaj ogromna) galerija slika od 2004. g. do danas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Alaaa, kako ja kasnim, pa tek sam sad čuo na telki da se šumi zagrijava opet ![]() Predpostavljam da će ovo biti utrka svih utrka u zadnjih 2-3 godine, te da htv2 nikad nije imao niti će ikada više imati veću gledanost f1! Ja sam poput mnogih nakon njegovog odlaska nekako izgubio zanimanje za f1, mislim, nije da ne gledam utrke, ali ne pratim više to sve sa tolikim zanimanjem, pa odrastao sam gledajući i navijajući za njega i samo za njega, gdje god da je vozio. Nemogu dočekat slijedću utrku ![]() go go schumi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
izgleda da cu opet pocet gledat f1 ![]()
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ne mogu vjerovat da se šumi vraća...mislim da je ova tragedija prilično dobro došla,u pravom trenutku za popularnost i gledanost F1...ne želim nikome loše i žao mi je do boli Masse,ali činjenica je da će F1 biti drastično popularniji...što zbog nevjerovatne nesreće,što zbog Schumija ![]() Nadam se Massinom povratku !!
![]() |
#280 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Pogledat ću utrku prvi put poslije 3-4 godine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#282 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sta sam ja rekao da covjek nije fizicki spreman. Nije to voznja bicikla. Koliko god on vjezbao, ne moze nadoknadit trening koji mu pruza konstantno boravljenje za volanom. Bez obzira sto se radi o ozljedi od onog motora, da vozi prije bi se oporavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
jednostavno mi vise nije isto... prestao sam gledati F1 nakon njegovog odlaska... ok jos utrku dvije sam pogleda i to je bilo to... sad pogledam eventualno start i tu i tam skicnem.... mogu ljudi rec kaj oce al cinjenica je da je Schumacher sedmerostuki prvak i da bi definitivno unio zivosti u F1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma unio bi živosti my ass. Ne može doć usred sezone i napravit neko čudo. Čovjeku fali kontinuitet i ono navikavanje na mogućnosti i razliku od prošlog bolida što ne može dobiti u 3 tjedna. Da ne pričam o tom da nema teoretske šanse da u ovom fizičkom stanju izdrži sat i pol VN Europe.
![]() |
#294 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#296 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A ne nebi, i na stazi i ispred TV-a bi živnulo, koliko ljudi se napalilo da će nakon 3 godine napokon pogledati cijelu utrku pa sad nakon objave da nema ništa od povratka MS-a nema ništa ni od gledanosti. Nitko nije ni mislio da će čovjek osvojiti naslov ali utrke bi bile zanimljive, pogotovo jer se ova mlađarija Hamilton, Vettel i ostali napalila da se utrkuju s takvom vozačkom legendom i tu bi svega bilo. Šteta da se ne vraća jer utrke bi bile još zanimljivije, to je sigurno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|