|
![]() |
#272 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sry ak je bilo, jailbrejkam iphone i ne prepoznaje mi karticu (tmobile) a kad vratim na tvorničke postavke sve je normalno...jel zna neko di griješim? nebi trebao unlockati mob ak je tmobile kaj ne? EDIT: ponovio postupak sa 3.0.1 i radi Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 07.08.2009. u 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Momci, ima li tko problema sa JB i unlockanim 3.0, baterija mi se prilicno brzo prazni? Sumnjam na SBS settings ili Navigon. Ako tko ima kakvih iskustava neka vice, ako ne, krenuti cu sa laganim uninstaliranjem posljednjih aplikacija. ![]()
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Ej ljudi molim vas hitno za pomoć. Naime kreno sam bratu jailbreakat iphone i koristio sam se ovime http://www.iclarified.com/entry/inde...id=4301&laid=4 sve išlo kao opisano do trenutka kad treba učitat firmware, pri završetku procesa javilo neku grešku, mislim da je nešto sa 204 bilo. i od tad ne mogu više upalit iPhone stalno bude ona slika usb sa strelicom prema iTunes-u ![]() mislim da nisam ništa krivo napravio, kak da se riješim ovog sada??? Hitno molim vas |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
nekako mi ništa ne pomaže -.- ovo je slika kojami se pojavljuje http://www.companionlink.com/graphic...eaderboard.png bio on spojen sa kompom il ne, stalno samo to pokaže. Čak ga komp više neće prepoznat. probao sam na laptopu al ni tamo ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Stisni i drzi power gumb 2s, onda ne puštajući power stisni home tipku i drži je 10s, pusti power tipku, a home nastavi drzati 20-ak sekundi (ako je spojen kablom na komp čut ćeš kad ga windowsi prepoznaju) - sad bi iPhone trebao biti u DFU modu - probaj restore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
pokušavam to zadnjih 20 minal mi ne ide baš... valjda promašim u stotinke... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#282 |
Premium
|
sad mi se više neda ni upalit :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS na kraju će bit da sam ga sjebo cijelog -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
po ovom redsn0w programu ide 3sek power nakon toga power + home 10 sek i onda samo home 30sekundi... sve to napravim al niš se ne mrda... -.- itunes držim ugašen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ukljuci zvucnike da cujes zvukove Spoji iphone sa kablom na pc Stisni POWER tipku Sada stisni HOME tipku ali nemoj pustit power tipku. Drzi tako dok ne cujes zvuk kao kad iskljucis usb stick ili nesto drugo sa usb-a. Kad zacujes taj zvuk, pusti samo POWER tipku i drzi HOME dok ne cujes zvuk kao da si nesto ubo u USB. Sad ce pc trazis drivere za DFU mode za iphone, kad zavrsi pokreni ITUNES i kad te pita za restore klkni na YES i cekaj da zavrsi. Budi spojen na net da moze skinuti odgovarajuci firmware ako ga vec nemas na pc-u. KAd ga ozivis,javi se da ti pokazemo kako da jailbreakas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
|
prije početka opisanog, jel telefon treba bit upalen il isključen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo ti sa sličicama i video ak ti ne ide: ![]() http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 Za jailbreak koristi redsnow 0.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
hvala za trud ![]() ![]() meni je iphone ugašen, ja kad krenem sa kombinacijom kratko se upali (ako imam sreće) i opet se ugasi. onda čekam kao budala da nešto zazvoni i nikad ništa. probao sam i upalit itunes pa čekat da u njemu iskoći prozorčić al nikako da krene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Kad stisnes power tipku on se nakratko upali stisni sad i home tipku,ali nemoj pustat POWER tipku moras obje drzat. Drzi dok se ne ugasi,kad se ugasi cekaj 3 sekunde pa pusti POWER tipku ali HOME drzi i dalje, cekaj 30 sekundi. Sad pokreni ITUNES P.S. Ako se ispostavi da nisi dobro pratio upute,dolazim osobno u ZG s jednim velikim bichem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
Bio kod kolege forumaša flajpan. Ustanovili da je baterija na samoj nuli i da je to vjerojatni uzrok ne prepoznavanja... ![]() od sad pa do sutra dok ne dođem s posla će bit na punjenju pa ću probat opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Za ovo fakat moraš bit specijalac... Ako ti se mob ne pali prvo kaj napraviš je da ga napuniš...mislio ti da je pun ili prazan...to se napravi reda radi.. Da si k meni doso s tak praznom baterijom i mobom..sklempo bi te s njim po glavi...ko...da ne pricam dalje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
Evo da javim trenutno stanje... Nabavio sam konačno punjać da budem 100% siguran da uopće radi. spojio ga danas oko 17h kad sam došao doma i pojavila se ona baterija, prazna naravno sa jednom crvenom crticom... Čuo sam da mu treba najmanje 2 sata da se uopće pokrene punit kak treba. Naime sad je 21:45 i nije se makeo još sa te crvene.. nek mi neka dobra duša kaže da je to normalno jer polako ludim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
Neces vjerovat,ali danas dobio od frenda takav mob. Ista stvar,na punjacu sat vremena samo crveno pokazuje,ako ga upalis stoji jabuka dosta dugo i onda se restarta i tako unedogled. Rjesenje:UPALI I,TUNES DRZI POWER I HOME TIPKU zajedno dok se ne ugasi,sad pusti power tipku i drzi dosta dugo mduze nego inace HOME tipku. Nako nnekog vremena zacut ce se usb sound i itunes ce ti prepoznati iphone. Restoraj ga i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
najnovije stanje: PREKO NOĆI ga ostavio na punjaću. Dakle ušteko ga na punjenje, pojavi se slika prazne baterije i znak da je na punjenju. Jutros pogledao nije se makeo. Probo malo prčat okolo, skinem ga sa punjaća i nakon 5min stavim ponovo, nije se upalila icona da se puni. ja si mislio da se vjerojatno puni i ostavio ga tako. sad došao s posla i pazi ovo molim te... ne mogu ga više ni stavit na punjenje, a original punjać kupio nema 2 dana. uštekam ga.. kao da sam zrak stavio unutra, ništa se ne dešava. kad ga probam upalit na power tipku samo mi zatrperi da je prazan i ugasi se... ovo je za plakat polako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako imas garanciju,daj ga na garanciju. Ako nemas garanciju, mozes ga poslat meni pa ga probam ozivit,imam unutarnju bateriju za iphone pa mogu probat s njom, ako nemas nikog drugog u zg-u da ti proba pomoc. Jebga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |