Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.04.2009., 21:47   #271
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
E da, gdje mogu vidjet koji mi je skill?
Kliknes na svoj avatar i odes pod Bio i tamo vidis sav svoj info.

@Zmaj000 shout ti je carski.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2009., 23:13   #272
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
. Neko dajte na sve moguce forume da se ljudi regaju nek nas ima ko kineza
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2009., 12:12   #273
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2009., 12:14   #274
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Pih, nisam ni znao da si sa PCE, a razmjenjujemo giftove.
sry na double postu...atha koji ti je nick na eR ,jer sa jedno 5 ljudi razmjenjujem darove
Staro 10.04.2009., 10:02   #275
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Ajmo ljudi trebamo igraca , ak nista bar daj se samo regajte da isplasimo madjare. Imali su neku promociju i sad trenutno imaju preko 10k igraca. Ak vam se neda igrat samo se regajte i to je to , malo da ih isplasimo. Ajmo vec kasnimo 2 daba za njima.

Ucinite to za virtualnu eHrvatsku

5 min odvojite za registraciju i ovih 5k ehrvata sto igra biti ce vam zahvalno
Staro 10.04.2009., 18:03   #276
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Ovak, sad sam dosegao level 6 i dobio 5 dukata. Isplati li se kupit za dva dukata wellness pack? Ili da to čuvam za nešto drugo? Wellness mi je oko 40 trenutno i tu varira samo mi je problem što ne mogu trenirat jer mi hrana ne pokriva napor
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2009., 18:37   #277
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Cuvaj si zlato pa si kupi kucu. Meni fali jos 3 golda ta q4 kucu.

' alt='' border=0>
Staro 11.04.2009., 00:17   #278
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Ovak, sad sam dosegao level 6 i dobio 5 dukata. Isplati li se kupit za dva dukata wellness pack? Ili da to čuvam za nešto drugo? Wellness mi je oko 40 trenutno i tu varira samo mi je problem što ne mogu trenirat jer mi hrana ne pokriva napor
well packove kupuju ljudi koji ratuju. bacit ces 2g u pack a 10 giftova kosta nesta malo vise od pola golda, tak da nemoj to kupovat.
Staro 11.04.2009., 00:19   #279
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

OK. Onda ću čuvat to. Još sam prejadan da idem u ratovanje .
Staro 11.04.2009., 00:34   #280
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Evo neki korisni linkovi u vezi igre i Zmaj000 nemoj me pokopati.

HR chat:
http://xat.com/ehrvatska

Info svijeta:
http://www.egobba.de/

Kalkulator sta imas i sta ti treba da bi ti wellnes bio veci od onoga sta koristis:
http://www.cccp-group.org/index.php?...p_wellnesscalc

Info gdje sta kosta:
http://ereptools.pl/market

' alt='' border=0>
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2009., 16:48   #281
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Heheheh necu :P
Staro 14.04.2009., 01:18   #282
sinke.ZG
Premium
Moj komp

sinke.ZG's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
dolazim u pomoooooooc
Staro 14.04.2009., 15:33   #283
crogame
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
eRepublik.com

www.eRepublik.com je simulacija pravog svijeta u kojemu je virtualnim građanima omogućeno da se zapošljavaju, zarađuju novac za prehranu, osnivaju svoje tvrtke i zapošljavaju svoje sugrađane. Građani mogu odabrati i vojnu karijeru, te postati pripadnici Hrvatske vojske gdje kroz svakodnevno treniranje i povećanje svojih virtualnih sposobnosti, te ratovanja u vojnim akcijama mogu dogurati do čina generala.

Isto tako eRepublik omogućuje simulaciju političkog života kroz rad stranaka, stranačke, parlamentarne i predsjedničke izbore na kojima građani stariji od tjedan dana imaju pravo glasa.

Posebnu draž daju novine unutar simulacije kroz koje građani mogu objavljivati svoje članke, što je posebno zanimljivo u vrijeme izbora, kad se pokreću prave predizborne kampanje stranka ili predsjedničkih kandidata, koje ni po čemu ne zaostaju za pravim kampanjama, pogotovo kad su u pitanju podmetanja i političke igre.

U virtualnom svijetu postoji preko 50 pravih država, među kojima je i Republika eHrvatska, koja je sa 5500 stanovnika šesta najmnogoljudnija država, a cilj je da postane najmnogoljudnija država sa preko 10000 stanovnika. Ulazak u virtualni svijet je potpuno slobodan uz registraciju na www.erepublik.com

Participiranje u virtualnoj Hrvatskoj je potpuno besplatno, putem web browsera – dakle ne zahtijeva nikakve instalacije software-a, već običnu registraciju i odabir nadimka koji korisnik želi koristiti u igri. Također, ne oduzima više od nekoliko minuta dnevno koje možete iskoristiti dok radite ili ste kod kuće – za minimalnu participaciju dovoljno je doslovno dva klika – za odraditi posao i odtrenirati za vojsku.

eHrvatska

eHrvatska se u virtualnom svijetu sastoji od 7 originalnih regija – Slavonije, Sjeverozapadne Hrvatske, Središnje Hrvatske, Like i Gorskog kotara, Istre, Sjeverne i Južne Dalmacije, te od 5 anektiranih regija eSrbije, a to su – Vojvodina, Beograd, Istočna Srbija, Zapadna Srbija i Raška. Trenutno u političkom životu djeluje 6 stranaka, od kojih su najveće Hrvatska Demokratska Stranka (stranka lijevog centra) i Hrvatska Ujedinjena stranka (stranka desnog centra), koje su polučile najveći uspjeh na izborima osvojivši ukupno 25 od 40 zastupničkih mjesta u Saboru Republike eHrvatske.

Gospodarstvo u eHrvatskoj je vrlo razvijeno, a plaće su u rangu ostalih stabilnih država. Također, hrvatska Kuna je jedna od nastabilnijih valuta u eSvijetu. Država je vlasnik nekoliko velikih tvrtki koje pokrivaju kapitalne projekte vitalne za razvoj i sigurnost države, poput tvornica oružja za potrebe Hrvatske vojske i njenih savezika, tvornica obrambenih sustava i bolnica, a tržište je slobodno za sve tvrtke, te se cijene formiraju na temelju ponude i potražnje. Poreze na dobit, uvoz i PDV određuje Sabor.

Hrvatsku okružuju Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska i Srbija. Sa BiH Hrvatska ima odlične odnose, pomogla im je u kreiranju države i kreditira njihov razvoj, dok sa Slovenijom ima Pakt o nenapadanju. Mađarska i Srbija su trenutni neprijatelji.

Inače, virtualni Hrvati su među najnaprednijim stanovnicima Novog svijeta, a nedavno je pokrenuta i online radio postaja koja emitira vijesti iz eHrvatske i eSvijeta za sve virtualne građane

Više o eHrvatskoj možete naći na:

www.edomovina.com – portal hrvatske virtualne zajednice sa svim informacijama
http://novinedanasnjice.webs.com/ - virtualne novine izvan eRepublika
http://epublic.listen2myradio.com - online radio postaja eHrvatske
http://www.xat.com/ehrvatska - chat hrvatske virtualne zajednice

Stanovništvo I Vlada eRepublike Hrvatske vas pozivaju da se pridružite i pomognete jačanju virtualne Hrvatske!"
crogame je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2009., 16:02   #284
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Oho vidim ima nas dosta sta igraju

Napredujemo u svakom slucaju sta je jako dobro...

Da nema Zmaja nebi nan ima ko goldove davat

Uskoro ce neka promocija na tportalu pa bi trebalo doletit jos 3-4k ljudi...bar se ja nadam...
Staro 07.05.2009., 14:20   #285
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Da malo dignem temu. eHrvatskoj su omogućeni trening ratovi sinoć. Treba se preselit u Slavoniju i Sjeverozapadnu Hrvatsku, kupit barem q1 oružje i opleti. Sad po prvi put imam ~100 healtha .

http://www.erepublik.com/en/article/...e--794574/1/20
Staro 07.05.2009., 16:26   #286
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Steta sta nas ima toliko malo a koliko nas je bilo na pocetku.

AMD: pajac ti jos nije mrtav i ima 2 well tako da se jos mozes vratiti.

' alt='' border=0>
Staro 08.05.2009., 11:41   #287
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Šteta da, sad je baš postalo zanimljivo. Ali ovo je definitvno najbolja browser-based igra. Poklikaš u 10 minuta sve šta trebaš, pročitaš koju vijest i to je to
Staro 12.05.2009., 23:17   #288
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja sam se regao, al ne kuzim bas najbolje igru
tj kuzim ju, al ne mogu rec da je kuzm ko da je za istinu kuzim
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2009., 23:21   #289
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Imas HR chat pa tamo pitaj sve sta ti nije jasno a i dobio si mail kako sta napraviti kada pocnes igrati.Jesi barem nekome rekao da ti pošalje pozivnicu. I da koji ti je nick da te moremo dodati pa ti odgovoriti ako trebas nekakvu pomoc ili pomoci da stanes na noge brzo.
Ako hocete vi buduci igraci igrati javite mi da vam pošaljem pozivnicu i kada dođete do lvl-a 6 dobijete 1gold od mene.

' alt='' border=0>
Staro 12.05.2009., 23:50   #290
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

nick je Prob1em

pozivnicu nisam dobio nikakvu, trenutno imam 5 kuna i 16 lipa , wellnes mi je na 53,94, 4. sam lvl, delam u hrvatskim tenkovima.

Gdje pogledam koji mi je skill potreban da idem u rat?
Staro 12.05.2009., 23:53   #291
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Pogledas ga tu jer tu ti je sve sta ti se otkljucava sa kojim lvl-om. Za pozivnicu si trebao nekoga tu pitati jer se je pricalo da ako netko hoce igrati neka pošalje na PM mail da mu se pošalje pozivnica. Mala preporuka i odi raditi u Manufacturing tvrtki pa kasnije mozes raditi u tvornici oruzja (a i bolje su place ).... koje bi nam dobro došle po jeftinoj cijeni. Wellnes odrzavaj stalno iznad 93/4 jer ces tako koristiti vise svojoj tvrtki.
Jesi se prijavio u registar Ureda Dobrodoslice pa ti malo i oni pomogneju oko wellnesa.

' alt='' border=0>
Staro 12.05.2009., 23:57   #292
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Pogledas ga tu jer tu ti je sve sta ti se otkljucava sa kojim lvl-om.
kolko vidim po tome trebal bi imat 5 streingth-a i kupit neku pljucu?
Staro 13.05.2009., 00:12   #293
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
kolko vidim po tome trebal bi imat 5 streingth-a i kupit neku pljucu?
Experience Level 5 i pljuca poželjna ako govoriš o ratovanju. 5-im strengthom i barem jednim fajtom postaješ Super Soldier - to će ti doć malo kasnije.

Zasad se okreni razvijanju skilla, svaki dan radi, zarađuj pare i kupuj hranu. Ratovati možeš ako si u NW Hrvatskoj ili Slavoniji. Ako nisi nastanjen tamo morat ćeš kupiti i moving ticket. Malo je dosadna igra u početku ali ne oduzima puno vremena.
Staro 13.05.2009., 00:17   #294
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Citiraj:
Experience Level 5 i pljuca poželjna ako govoriš o ratovanju. 5-im strengthom i barem jednim fajtom postaješ Super Soldier - to će ti doć malo kasnije.

Zasad se okreni razvijanju skilla, svaki dan radi, zarađuj pare i kupuj hranu. Ratovati možeš ako si u NW Hrvatskoj ili Slavoniji. Ako nisi nastanjen tamo morat ćeš kupiti i moving ticket. Malo je dosadna igra u početku ali ne oduzima puno vremena.
u NW-u sam. Svejedno je koji je skil, samo je bitno da je na 5? Ili sam opet nesto pobrkao?
Staro 13.05.2009., 00:18   #295
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

I jos jedna stvar, kada ratujes a tebi bi sada to jako dobro doslo a nazalost nemres, odes u regiju koja ima q5 bolnicu (Slavonija - NW Hrvatska) i boris se tako da dođes do minimalno 4x wellnesa i odes do bolnice i nabijes si 50 wellnesa (nije bitno koliko si borbi odradio). Bez oruzja se mozes boriti ali ce ti tvoj udarac biti samo 50% tako da ako ces ici na 4-5 borbi da skupis lovu i kupis si oruzja za svaki udarac(ako ce ti trebati javimi u igri pa cu ti mozda moci pomoci ako cu imati love ). Ako mislis na skill za posao to ti nije bitno uopce za rat ali mozes raditi u firmi i pomagati u radnji oruzja ako si u Manufacturing skill-u. Snaga ti nije bitna za ulazak u rat ali je bitna koliko ces jako udarati i bitno je da budes baerm lvl 5 (ja sam tek s lvl 13 isao ratovati i malo zalim radi toga jer nisam isao prije).

' alt='' border=0>
Staro 15.05.2009., 19:01   #296
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Ajmo ljudi igrat i registrirat se, nema odustajanja, treba nas. Zanimljiv članak: http://www.erepublik.com/en/article/...h--799300/1/20
Staro 19.05.2009., 19:45   #297
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Jel se moze poslat nekom hrana? Ak se može slobodno mi je posaljite jer prakticki radim sam za hranu (placa je 3kn)
I slobodno me dodate za prijatelja (Prob1em)
Staro 19.05.2009., 19:59   #298
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Evo ja sam te dodao. Zašto ne daš otkaz na ovoom poslu i zaposliš se negdje drugdje? Manufacturing skill ti je preko 2, a koliko vidim na Job Marketu već s tim skillom možeš nać posao za preko 7.5 HRK npr. u Kupujmo Hrvatske Tickete.

Donirat ću ti nešto giftova kad skupim para .
Staro 26.05.2009., 19:20   #299
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

ljudi, kaj se mogu cijepit u bolnici samo oko imam iza sebe određen broj borbi???? Wellness mi je na pišljivih 26, a prek hrane ne nadoknađujem dosta po danu. Kaj cu krepat?
Staro 27.05.2009., 19:33   #300
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
ljudi, kaj se mogu cijepit u bolnici samo oko imam iza sebe određen broj borbi???? Wellness mi je na pišljivih 26, a prek hrane ne nadoknađujem dosta po danu. Kaj cu krepat?
Moras imat wellnes minimalno 40 da bi se moga jednom odborit,i lijecit se ,znaci na kraju bi ti wellnes izasa na 80...daj mi link profila ostavi ovde pa cu te lagano giftat svaki dan...

Danas smo napadnuti od strane mađara na regiju Vojvodina i dignut je resistance war od strane Srba u regiji raška...Hrvatska Vojska na čelu s elitnom jedinicom ZDRUG je to zasad dobro sredila..

Evo link na moj profila ingame ,pa ako neko treba novcanu ili nakakvu pomoc neka me PMa...
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1248126

P.S. zmaja nam bannalo radi varanja ali igra opet s novim valjda...

P.P.S. evo malo Cro propagande na Srpskoj strani http://i40.tinypic.com/wri2cw.jpg
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno