|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
nisam znao di da ovo pitam al uglavnom, spojio sam ovaj reciever od optitv-a sa svojim monitorom preko hdmi i ne kuzim bas zasto ne radi zvuk na monitoru? da li je zvuk posebno od hdmi-a? nisam nikad probo te zvucnike pa mi nije jasno, kako da dobije zvuk? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da tvoj monitor dobija samo sliku na hdmi. Za zvuk ces morat vuc kabel. Jel to monitor ili i TV?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Krenula videoteka na opittv
Krenula je videoteka, ima nešto filmova, izbor ništa posebno..Ako ne vidite popis filmova, isključite pa uključite receiver kako bi "povukao" nove podatke. Cijene filmova od 5-15 kn, ima normalna i xxx videoteka, pa tko voli nek izvoli.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo ja sam dobio sporazumni raskid ugovora, napokon. Svi routeri koje optima salje su mahom neispravni ma kako god ih ovdje hvalili. Cak i Tilgin ima problema sa pucanjem veze. Uzas! 1. D-link- problemi sa gasenjem i restartanjem. 2. D-link- isto tako 3. Sagem- problem kod opterecenje veze, slika steka na Optitv-u 4.Tilgin- problemi sa cestim pucanjem veze. Jedino sto kod mene radi je stara Motorolla netopia |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja imam d-link i trenutno nemam nekakvih velikih problema..iako ih je bilo.. kao npr. restartanje tv-a..sporo prebacivanje sa kanala na neki drugi kanal.. ali sad fakat radi dosta dobro..mislim da treba proći neko vrijeme..tako je štekalo i kod mojih staraca na max tv-u..sad im radi odlično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Premium
|
Citiraj:
Jos mi ostaje da probam edimax, mada on ne radi preko optitv-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Zna netko kad će se počet Discovery Science titlovat? Najbolji program, a bez titlova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj ti fali bez titlova, onaj Dobbin koji im prevađa, tak i tak pol toga krivo prevede. Više put se čini ko da prevađaju po sluhu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Ipak nije sve divno i bajno s ovim routerom (D-link 2640R), jednostavno se ponekad resetira, isto i kad nakon nekog vremena odem na 192.168.1.1 samo se resetira... koji kurac je to, moze li se ikako rijesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ja sam nakon 4 promijenjena routera dobio sporazumni raskid ugovora nakon sto sam napisao detaljan prigovor i poslao im. Jednostavno oprema im je u banani i oni to ocito ne vide ili se prave grbavi. Sva sreca da sam raskinuo ugovor, mojoj sreci nema kraja ![]() Stavio sam si dobro provjereni stari router bez wlana koji je optima davala medju prvima i taj radi ko urica. Zovi i budi dosadan, ako kvar ne rijese moraju ti dati raskid ugovora! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Eh, da... Stigao OptiTV s novim TP link TD-W8901G modemom i Telsy STB-om i sve je bilo krasno i super prva 3-4 sata. A onda maratonsko zasjedanje mene i SZK putem telefona jerbo IPTV lagano smrzava i kocka se u nepravilnim razmacima. I sad smo došli do statusa quo. Njihova tehnička služba rješava stvar nakon što sam ja ispromjenjivo sve moguće od kablova što ide na relaciji utičnica-komp-STB. Kako bi rekli slijepci, vidjet ćemo u naredni dan-dva što će se događati. Ta kockanja i smrzavanja nisu drastična, ali iritiraju. Smrzne na 1/4 sekunde, ali se vidi. Također se zna malo zakockati tu i tamo, ali se opet vidi. S obzirom da sam došao iz noćne i da sam dosta nad*kan i neispavan moglo bi im biti vatreno danas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Ico2005, šta si rješio sa "TP link TD-W8901G" ? Dal to znači da sad isporučuju ovaj ruter umjesto "D-link 2640R" ili se može birat, i stb je telsey a ne motorola ? Zadnje izmijenjeno od: joe black. 09.06.2010. u 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
lNišta još nije rješeno, prijava poteškoće i dalje stoji, slika kocka i trzucka i dalje. Pajdaš mi je također dobio identičnu opremu, a nitko mi ništa nije nudio na biranje. Evo kako izgleda moja linija: Downstream - Upstream SNR Margin: 21.9 - 28.0 db Line Attenuation: 28.0 - 11.2 db Data Rate: 9200 - 797 kbps Max Rate: 19608 - 920 kbps POWER: 18.3 - 14.3 dbm CRC: 0 - 2 Po ovome bi trebalo biti sve OK, ali i dalje problemi. Izgleda da jutros uopće ne radi OptiTV. Telsy se zaglavio na ekranu "Loading application" i tu stoji. Prije par mjeseci sam produžio ugovor i dobio sam D-linkov modem 2640R. Kad je došao OptiTV normalno sam spojio na d-link i proradilo je odmah. Kad su počeli problemi zvao sam SZK i koka me je odmah pitala koji modem koristim. Kad sam joj rekao za d-link, rekla mi je da spojim tp-link jer d-link nije kompaktibilan (??!!??). Čekam do 8 sati (da ljudi s mirom popiju kavu) pa ponovo na telefon. 7 dana čekam, mislim da je bilo dosta čekanja. Edit: Dolazi danas tehničar pa ćemo vidjeti. <table class="tabdata" align="center" bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="760"><tbody><tr></tr><tr> <td class="light-orange"> </td><td class="light-orange"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" width="280"> </td></tr><tr> <td class="light-orange"> </td><td class="light-orange"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" width="280"> </td></tr><!-- add for outpower by jqzhou_20090218 --> <tr> <td class="light-orange"> </td><td class="light-orange"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" width="280"> </td></tr><tr> <td class="light-orange"> </td><td class="light-orange"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" align="center" width="70"> </td><td class="tabdata" width="280"> </td></tr></tbody></table> Zadnje izmijenjeno od: Ico2005. 09.06.2010. u 08:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Ne znam sad kaj napravit, ak više čitam ove postove o problemima koje ljudi imaju, postajem sve neodlučniji za uvođenje tv-a. Ili ipak nije to tak loše kak se čini na prvi pogled ? Inače sam na optimi več treću god. i nemam problema s adsl-om. Bilo ih je na početku pa se popravilo, možda bu tak i s TV-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Da sam znao da ce biti ovoliko problema s opti TV (imao sam 2 godine optima DSL, skoro nikad vecih problema), nebi je uzimao, onaj telsey je isto sranje, ponekad ga moras ugasit iza s off/on dugmetom jer jednostavno zablokira, srecom ne desi se cesto, 1-2 tjedno... Ha, evo upravo dok sam ovo pisao router se resetirao sam od sebe, a dali su mi novi (isti model) prije par dana :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
Mislim da za Telsy-ja i piše da ga je potrebno povremeno on/off zbog stabilnosti. Totalna glupost. Jedan drugi pajdaš ima motorolu, kaže radi sve super, bez zamrzavanja signala ili STB-a. Još veli da se motorola pali ko munja, za 2-3 sekunde. Za razliku od ove kante koja se pali svaki puta ko da joj je prvi. Vele iz SZK da misle kako je u pitanju ili zagušenje linije ili centrale. Uglavnom, danas ćemo znati... Baš jedno zadnja 2 sata gledam sabor i izgleda ok, za sada.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
Sad je zvao čiko. Kad smo riješili ožičenje i način gdje je, što i kako spojeno (i to je sve u redu) rekao mi je da na modemu vidi 2 konekcije na IPTV portovima, kao da su 2 uređaja spojena na modem na portove 3 i 4 (a nisu). Linija je u redu, nema zagušenja mreže na cijelom području koje pokriva centrala. Promjenio je profil i sad ćemo promatrati jedno 2 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
I izgleda konačni rasplet. Jutros kupio novi tel. kabel, malo deblji, okrugli i povukao ga sa razvodne kutije sa tavana direktno u splitter tako da sam izbjegao utičnicu. Isto tako ožičio sam STB sa kablovima koje sam dobio uz modem. Evo rezultata linije: Downstream - Upstream SNR Margin: 16.0 - 10.0 db Line Attenuation: 22.0 - 10.5 db Data Rate: 12000 - 902 kbps Max Rate: 19724 - 976 kbps POWER: 20.3 - 12.3 dbm CRC: 0 - 1 I ako sad bude štekalo onda ću se objesit od muke. I onda stvarno mislim da nije greška do mene. Evo i jedan speedtest dok je optitv uključen: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ja sve vise i vise gledam da im posaljem detaljan prigovor i da raskinem ugovor. jer je smijesno, da ne mogu niti film pogledati cijeli a da nesto ne zabloka. a za glupi ruter necu nista ni govoriti. naravno d-link 2640r govno i telsey STB. bio i tehničar kod mene, kao mora se nešto štelati. ma mora se pi*** materina štelati ako se ruter resetira 25puta dnevno. rekao mi je da optitv uređaj gasi ruter kada zabloka, pa nisam palio STB jedno tjedan dana, isti vrag. dižu mi tlak, a mene jeb* manjak vremena da se svađam. all in all, veliko kofno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|