|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a zato sto daje nerealne rezultate. Physx je tu ubacen kao procesorski test a u slucaju akceleracije istog preko grafe ne dobijes rezultat procesora. I to je to. Ako zelis imati score za usporedjivanje logicno je iskljuciti ga, ako samo zelis broj nad kojim ces sliniti naravno da ces ga ukljuciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel ima itko single-PCB verziju kartice? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
BFG GeForce GTX 295 H2OC LE review test byGuru3d ![]() 'Temperatures are well under control. See the challenge is cooling capacity. The two GPUs produce a lot of heat which in the long run needs to exit through the 120mm radiator. To get rid of that heat the ventilator has to spin hard, real hard. The reality is that for normal cooling you'd typically set the CoollIT unit to mode two, but really that mode is just too loud for my taste. You'll end up at fan mode one which is reasonably noiseless, yet definitely audible all the time. At that mode with the graphics card maxed out and stressed your temperatures will then hover close to 60 degrees C. With the overclock of this product, these really are truly respectable numbers.' 'But yeah... the bottom line is that this is true pr0n for geeks and hardcore gamers, bring it on, we can't get enough of gear like this.' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prije dosta vremena sam kupio tt tide water, naravno da je u banani (u biti ovisan je o bloku onom jadnom koji dobijes, a koji je nesposoban ohladiti bilo koju danasnju jacu karticu) i da sam ga rastavio 'da vidim sto se tu događa', i mogu reci da mi se pumpa i velicina cijevi cine identicni... No sam koncept i ideja su super, kao npr corsairov h50 za cpu, mislim da bi se dobro prodavali sami moduli kada bi se mogli spojiti na bilo koji vga vodeni blok |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mene zanima da li bi ovo funkcionirali ako bude ja odmah danas idem u nabavku istih samo mi netko treba potvrdno odgovorit lp http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=131615 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
nebi ni ja al šta če čovjek kad hoce to raditi i stavrno mu dobro ide zasad ![]()
![]() |
#280 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#282 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
gainward gf gtx295 problem
pozdrav svima,evo ovako,imam problema sa doticnom karticom kad ulazim u igre,npr far cry2 ili crysis,ili 3dmark2006,prodje dva testa i cijeli mi se komp ugasi,tako isto i u igrama,igram manje od minute i ugasi se,,,konfiguracija je sljedeca.maticna gigabyte ga-ep43-ds3,core2duo e7500,4gb OCZ platinum ram,320gb hdd seagate,thermaltake cooler,napajanje raptoxx 600w, windowsi su 7 64bit ultimate,molim malo pomoci,neznam sta da radim,hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Taj Raptoxxxxxx je živo smeće od napajanja pa se ne bih čudio da je do njega, pokušaj s drugim napajanjem kresnut komp. Btw. jesi spojio oba PCIe kabela za napajanje grafe (6-pinski i 8-pinski)?
![]() |
#284 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Raptoxx je živo smeće od napajanja (iako nisi naveo koja serija i točan naziv modela)
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam imao isti problem kao ti, imao sam GTX 260, nakon zamjene napajanja bila mi ja ista situacija, tako da sam reklamirao grafu i zamisli riješili su mi reklamaciju i da li mi odmah drugu karticu, tako da je moguće da je i grafa, evo nadam se da sam ti pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Moderator
|
Taj model nema niti približno 600W Ima snage otprilike ko jedno pošteno 400W napajanje Za tvoju konfu bi savršeno pasao jedan Corsair HX520 iako bi i HX450 bio dovoljan (tjerao je na testu AMD Phenom II X4 + GTX295)
![]() |
#289 |
Moderator
|
prije toga radije provjeri kod nekoga dal karticxa radi kako treba (alikod nekoga tko ima napajanje koje tu grafu može hraniti) možeš probati i sa nekim drugim driverima i provjeri da se slučajno kartica ne pregrijava pa zato gasi računalo A za napajanje sam već naveo što možeš uzeti Ovo bi ti bilo i više no dovoljno http://www.nabava.net/trazilica.php?...HX+520&x=0&y=0
![]() |
#295 |
Moderator
|
uzeo si mrak napajanje, dosta bi ti bilo i nešto slabije no TX650 je zvijer od napajanja ![]()
![]() |
#298 |
Premium
|
imam jedan problem na xpu i mislim da je do graficke kartice gtx295.. no da vam objasnim.. 3dmark06- windows vista ili sedmica - manji cpu score(sta je normalno) 3dmark06 - xp - veci cpu score manji graficki score. call of duty 4 mp windows vista ili sedmica - stavim na 250 lock i fps miruje ne mrda niti u jednoj situaciji tako je poriktan config.. call of duty 4 mp windows xp isti config fps se ubrzano mjenja i nije stabilan 200-250... ako stavim na 125 lock isti k nije miran.. ono sta sam ja probo napravit u cpu od nvidie iskljucit multi gpu i vidi vraga na xpu udem u igru cod 4 mp isto radi ko i sa ukljucenim multi gpu. dok naranvo 3dmark06 radi pun k losije bez mutligpu-a stvarno bi mi dobro doslo rjesnje nekakvo jer zelim imat xp.. ono sta imam mozda drugacije od ostalih je raid 0.. vista i sedmica ih sami nadu.. na xpu moras preko diskete ili intergrirat u windows pa instalirat drivere.. za sata/raid. pls help. nemocan sam vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Isti fps sa i bez SLI-a? Jesi u opcijama igre upalia ono dual-cards ili tako nesto... Ne kuzim te, u cemu je tocno problem? Zasto bas zelis xp, navika ili? Stavi win7 ili Vistu sp2 i pici ![]() To sto ti je fps nestabilan pod xp-om je ajmo reci normalno, jer su noviiji driveri bolje optimizirani za nove windoze, te su manje ograniceni mogucnostima istih... Uostalom, sto ima veze ako ti fps skace.. Da ide, neznam, od 100-250 - opet dobro.. Bitno da se ne pada tolko da osjetis trzanje ili lagg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
|
Citiraj:
xp hocu iz vise razloga . ne svida mi se niti vista niti sedmica ali ocigledno sam osuden na njih cod2 ne radi na sedmici a vista je shit od windowsa Zadnje izmijenjeno od: m&n. 15.09.2009. u 19:14. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|