|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ne znam zasto forsirati taj browser kada ih ima hrpa boljih......je da je ovaj kao jednostavan, minimalisticki dizajn.....ali IMHO malo su pretjerali sa svime. Pun kufer mi je google-a....sta sve nece izbaciti hebemu na trziste!? Jos malo pa cemo imati i Google OS! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ti bas ne volis Google?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
i nije još malo nek tek u 2010. evo za tebe kao ljubitelja imaš tu paket od googlea u kojem je sad izbačen firefox kao default i ubačen chrome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Google Chrome is like a sports car. It's fast, doesn't have any equipment and it's raw... Super je to kaj je brz i sve, ali nasprom Firefoxa i Opere, nema kaj traziti ... Zadnje izmijenjeno od: Tomo. 13.12.2008. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni je chrome pod default tako da necekam da mi se otvori FF kad mi netko posalje neki link il ako zelim na brzaka nesto pogledat. a firefox koristim nonstop. obicno je otvoren dok je upaljen komp. pa meni nebi smetalo google os. mozda bi bio bolji i od os x sto se tice zaraza i brzine. meni je bas super google. pogotovo google translate. uff sto mi je to olaksalo surfanje na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Baš me zanima što će biti sa firefoxom u budućnosti. Većinu novca vuku od google-a, koji bi vrlo lako mogao financijskom blokadom naprkositi vatrenoj lisici i Chromeom uzeti pristojan dio tržišta. Naravno, google još uvijek ustraje u imidžu "prijateljske" kompanije, no većina zna da su samo još jedna kompanija koja želi monopolizirati dijelove tržišta na kojima izbacuju proizvode pa google možda prestane smetati što ljudi misle o njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
Hehehe....ma kako si samo to uspio zakljuciti!?!? ![]() Ma ne, nije stvar u tome sta ja volim, a sta ne.....samo malo previse guraju nos u sve. Defiinitivno me podsjecaju na nekoga "velikog brata" koji sve nadgleda i hoce svagdje dominirati. Stovise, cak mi je i Microsoft malo djete naspram njih postao. Pogledaj sta se sve razvilo od obicne trazilice!? Sve je to neka urota..... ![]() Sto se tice Chrome-a.....iako volim minimalizam oni su malo pretjerali u tome. One fore da trosi malo memorije, da je brz i sl....sve mi to pada u vodu je vise nismo na 56 k, ili da imamo 256 MB memorije u kompu...... Idemo OT, ali sjecam se vremena kada nismo stavljali wallpaper na desktop jer je trosio kao puno memorije...stariji se sjecaju toga sigurno.... Jednostavno, Google mora jos puno raditi na Chrome-u da bi se mogao uopce pribliziti FF-u, Operi i jos uvijek vodecem (na zalost) IE. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo neka se OS-i razvijaju, neka sto vise tvrtki ulazi u njihovu proizvodnju i razvijanje....jer to ide nama kao krajnjim korisnicima u prilog...imali bi mogucnost odabira, a ovako smo gotovo prisiljeni koristiti Win....hebiga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 29.01.2009. u 22:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Guest
|
odusevljen sam chromeom, znatno brzi i ugodniji rad od opere i firefoxa, neznam zasto je samo meni tak jer kolko citam tu drugi nisu bas odusevljeni. meni se chrome brze pali, brze otvara stranice, i posebno mi je ugodniji rad na facebooku-opera i firefox su bili jako spori kad sam radio sa puno tabova na facebooku. jedino mi fali: -otvaranje novog taba klikom na kotacic gore na prazno mjesto taba -ono kad kliknem kotacicem na stranicu pa se pojave strelice i onda skrolam misem -ono od opere gore u desnom kutu nedavno zatvoreni tabovi ali jos se nisam poigrao plug inovima siguran sam da ima i to... stvarno preporod, na operi sam bio par godina i u zadnje vrijeme me jako pocela zajebavati-neznam mozda ju je trebalo reinstalirati il nes, dosta mi je spora postala, sporo se palila, spora na facebooku, i ponekad zablokira skroz ono not responding i kopa nes po disku... |
![]() |
![]() |
#282 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nije problem u Chrome, njegovom radu i brzini, stednji memorije bla, bla, bla Problem je u euli, u onom sto pise prije Agree, u nacinu na koji Google koristi podatke o navikama korisnika na netu. Tu se cuje najvise povika
![]() |
#283 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zbog toga se koristi Chromium, samo pročitajte moj prethodni post na ovoj temi. Skinite portable, pokrenite chrome_update.exe i imati će te Chromium sa novim featureaima (i taj srednji klik kotačićem).
![]() |
#284 |
Guest
|
ima li netko problema da odkad ima chrome sporo salje i prima prek msna? ja nisam siguran jel do chromea al sam ga instaliro prije neki dan i u zadnjih par dana mi se to sporo salje i prima prek msna... probo sam naravno i dok chrome ne radi al ista stvar... |
![]() |
![]() |
#285 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Procurile su verzije za Mac, ali izgleda da se radi o nekoj debeloj testushi ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Google se pridružuje rušenju Internet Explorera http://www.tportal.hr/tehno/internet...Explorera.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#289 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
google NEMA hrpu raznog software-a, ono što su napravili radi odlično, i rade jako puno na usavršavanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Zamislite si da rade programe neoptimizirane kao današnje igre. To bi bila katastrofa.... Onako, CS4 guta po otvorenoj slici 100MB npr...
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako tebi njihov software radi super...odlicno, meni je od njega muka i to je to....EOD...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Upravo surfam netom pomocu Chromiuma.....i stvarno nisam bas ipresioniran. Otvoreno mi je par tabova i kada sve zbrojimo evo koliko trosi memorije.....cca 136 MB.....otvoreno tocno 11 tabova tj. 11 stranica i to sve forumi. Pa ono...i nije bas stedljiv.......a malo su u minimalizmu i pretjerali. Naprednih opcija nema nikakvih. Ima par trikova koji mi se svidaju, ali jos je dosta svjetlosnih godina iza npr. Firefoxa, Opere pa i naravno meni omrazenoga IE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvo sam ga stavio jer sam uistinu mislio da stefi memoriju (posto na lapu imam samo 1 GB), ali guta memoriju na veliko.....tako da mi se bezveze odviknuti od nekih opcija koje imaju drugi browseri...radi cega!? Sta je tako posebno kod ovoga browsera, a da to drugi nemaju...uistinu pitam. Nisam nista "popljuvao", vac samo bio realan. Lijepi pozdrav.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Ok, to stoji....ali svi mi zelimo da browser radi stabilno, brzo i evo da guta malo memorije sto je i razlog sto mi je sada na laptopu. No, gledaj ovo......a cesto se desava: To vjerojatno nitko ne zeli da mu se desava......a sa FF mi se to nikada nije dogodilo, ali zato mi se sa navedenim browserom to cesto desa....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|