|
![]() |
#272 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam pitao prijesvega zbog razlike u cijeni,a specsi su im gotovo identični, osobno me više čak HP privlači,ali vidjet ću,starom ću uvaliti vrlo vjerojatno kroz mjesec dana svog 24 TN-ca,pa kad budem kupovao mogu ponovo ovdje pitati ili google malo detaljnije pregledati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo stigao i treći 2475W, napokon dobar model. Nema dead pixela, boje OK od ruba do ruba. Maaaaalo po sredini vuce na zelenu, no zbog toga ga necu opet vracat. Sad ide na kalibraciju pa cemo vidit. BTW, revizija je GiG177, Poljska, 10/2010.g Zadnje izmijenjeno od: jucca. 18.01.2010. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
ciganska posla. |
![]() |
![]() |
#277 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni je na 18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
kalibrirao sam ga s Monitor Calibration Wizzardom, ništa ozbiljno. Out of the box mi je imao malo prezasićene boje i malo jaču zelenu. BTW: ja imam jedan pixel... doduđe nije mrtav i vidljiv je u zelenoj boji samo kad je ekran potpuno crn i to ne iz svih kuteva. izgleda kao sitno oštećenje na premazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Hvala adminu na zbrajanju poruka. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Razlike u cijeni ovog monitora idu i preko 1000 kuna pa me samo zanima da li ima više verzija ovog modela ili ne, postoji samo jedna verzija i to je to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
|
A koja je razlika ? bolje/lošije i zašto... tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni je osobno bolji IPS. Generalno bolji kutevi gledanje, zadnji par modela koji su izašli na tržište, skoro i nezamjetan ghosting (tipa U2410 s 8-bitnom H-IPS matricom), boje su nekako"točnije", prirodnije. IPS je u pravilu skuplji panel, jel. Prednosti PVA... Hm, bolji kontrast i crne boje, ali zamjetan "color shift" pri mjenjanju kuta gledanja. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 21.01.2010. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
jel moguc upgrade firmwarea na monitoru i sta bi time uopce dobio? |
![]() |
![]() |
#286 |
the guv'nor
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne znam za ovaj HP2475w, na Dellu U2410 je moguce staviti novi firmware (preko USBa), iako prema informacijama koje su dostupne na Netu time gubis jamstvo; Konkretno za U2410 se s novim firmwareom ispravlja dithering (bug), ali taj firmware je iscurio na net tako da je sve na vlastiti rizik |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
To onda znaci da bi trebao otici u ovlasteni servis da mi to naprave... upgrade firmwarea. Neki ljudi ovdje na forumu su toliko strucni da znaju cak recimo koji procesor je dobar, mislim na vrijeme i mjesto njegove izrade. Bilo bi odlicno kad bi tako znali reci i za ovaj topic po tom pitanju. I onda bi recimo gledao pri kupnji od kuda je monitor i slicno... Jer ovako nemam pojma sta gledat na njemu ako postoji neki bolji/noviji model tj. njegova novija verzija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Ima li trenutno netko u Zagrebu LP2475W za manje od 4k kuna s PDVjem? Hrvoje |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zvao sam prvih 7 sa liste i nitko nema..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
Šta nam onda preostaje uzet od bilo koga osim Dell U2410. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kod svih postoji velika mogućnosti zeleno-rozog štiha, pa bez probe ne. A osim toga a slučaju kvara dobiješ opet možda zeleno rozi pa je to loše. Kod U2410 osobina nepopravljivo loše je premaz anti glare. Toliko je zrnat da je to strašno. Imaš dojam da je stalno prljav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
|
The HP ZR24w helps achieve maximum accuracy with leading-edge visual performance technologies in an affordable package. The S-IPS panel, with native sRGB-class performance (97% coverage of sRGB), provides an accurate representation of the colors used in engineering, creative and professional applications for enhanced on-screen color accuracy. With 16.7M displayable colors, 1920 x 1200 resolution, a 16:10 aspect ratio, 3000:1 dynamic contrast ratio, and ultra-wide viewing angles, the HP ZR24w delivers outstanding visual performance. Inputs include HDCP-compliant DisplayPort and DVI and VGA. Finally, convenience is maximized with the HP Quick Release and integrated 4-port USB hub. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
Izvrsno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |