|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
preporuka igri za singleplayer zimsko igranje :)
aj ljudi, preporučite mi par novijih naslova koji su zabavni za igrati singleplayer, odnsono za prelaženje igre. pošto sam osuđen na mjesec dana bez ADSL-a, moram se zabaviti na drugi način. može neke avanture, kriminalističke kakve, arkade, možda i pucačine (crysis ne spominjite, grafa mi odmah počne štucati na njezin spomen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Fahrenheit, Assassin, Syberia, Attack on Pearl Harbor, Hitman: blood money, XIII... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Portal i HL2,EP1,EP2, No One Lives Forever, No One Lives Forever 2, Resident Evil 4, Jade Empire Special Edition, Secret Files: Tunguska...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
One and only: The Witcher Avanturistično arkadni RPG s elementima hard core krimića i ljubavne drame. Za vrijeme učitavanja možeš nabaciti Monkey island ili Tetris.
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kazes igre za hladne zimske dane? Pa evo ovoga Virtual hottie 1 & 2 , 3D play thing, dream striper, Virtually Jenna, Virtual Fem i 3DSexvilla naprimjer ![]() Salu nastranu. Preporucio bi ti syberiu 1 & 2. Ko kaze da je roman super za mastu - laže. To je bolje. Prvi dio mi je cak i bolji od 2. Vidis i ja bi mogao ponovo to preci. Oblivion recimo. Meni to pase po zimi, neznam zasto. Od novijih timeshift i cod 4, te OBAVEZNO bioshock koj je pomeni pregenijalan. Za crysisu nista ne propustas. Presao i onak. eyecandy i nista vise. A kupio grafu zbog nje. Tak mi i treba.... Mislim fora je, al ono stvarno ima boljih. Far cry isto ako nisi igrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
probaj overlord,the witcher... overlord mi je predobar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
FM 2008 i the witcher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad smo već kod Obliviona, i Morrowind bi vrijedilo spomenuti. Meni osobno draži od Obliviona, ne znam zašto, jednostavno mi se više sviđa. A i za Crysis se slažem da ne propušta puno. Bioshock definitivno odigrat, predobra igra. I da, Portal. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma došao do zadnjeg levela već davno i zaključio da je prebrutalan. sad ganjam ovo http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp ima super ovih fun modova, tipa 10k gold i rokaj od početka odma ko veliki. imaš još 3 sata zabave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ne mogu lv 4 proci s onim alienima,a i lv 3 sam samo jednom prosao |
![]() |
![]() |
|
|