|
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
radi bez problema, moguće je, no jako ti ovisi koje komponente imaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam jednostavno napravio. 1. Nabaviš neki drugi disk ili napraviš backup originalnog. 2. Instaliraš Acronis Disk Director Suite 3. Napraviš jednu FAT32 (aktivnu) particiju. 4. Napraviš jednu NTFS particiju 5. Napraviš neku malu cca 5GB FAT particiju za exchange podataka između OS-ova 6. Ubaciš OSX DVD i pokreneš njegov alat za particioniranje 7. FAT32 particiju (veću i aktivnu) formatiraš u MAC-ov format 8. Instaliraš OSX 9. Instaliraš XP na NTFS particiju 10. Instaliraš ponovo Acronis ... i kreiraš boot menu 11. Uknown ili unamed OS preimenuješ u OSX i imaš dual boot Sretno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
EDIT: Kad probam instalirati sa sata prze javi ovo: still waiting for root device, spojim staru ata i krene instalacija i kad me pita gdje želim instalirati ne pronalazi HDD (sata). Pod sata devices piše none. Mislim da ću ipak malo pričekati sa instalacijom Leoparda. ![]() Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 30.11.2007. u 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Cek, cek instalirao sam na neki novi pata disk ili si instalirao sa pata optickog uredjaja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|