|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako utišati Hitachi disk?
Eto, nakon šta sam napokon mukom uspio utišati te silne ventilatore u kućištu, sada mi jako do izražaja dolazi taj Hitachijev Deskstar od 160 GB. Nikako na kraj s njim, radi buku, cvrči kao blesav, zanima me sada kako pak da taj disk utišam jer je ovo (barem meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
OMG, što si pokrenuo McG... ![]() Jel itko prešao preko crvenog sa mišem ? To je link na stišavanje Hitachija preko AAM-a. A i da nitko ne shvaća ironiju u McG-ovim slovima...Pih, piši kući propalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nije tacno da se nemoze utisati, ja imam dva necuju se nikako, skini sa neta Hitachi Fature Tool i napravi boot disk ili cd pa pokreni i pronadi stavku aam pa je smanji na recimo pola oko 192. Evo tek sam vidio da si vec dobi link za taj program pa odradi to.
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo, prvo sam pokušao s SysToolom, instalaciju obavi kako treba a kada pokrenem program uvijek mi dođe onaj error (sa opcijom send/don't send). Onda sam pokušao skinuti i Abacus acoustic magment (pronašao na googlu), ali čini se da taj ne podržava windowse xp. Onda sam preko nera napravio bootable cd i ubacio one fajlove sa hitachijevog sajta, restarto komp i piše neki error i neće da se boota. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 25.09.2007. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji error? Možeš ga staviti i na USB memory stick koji mora biti bootabilan, naravno, a i ploča mora imati podršku za bootanje sa sticka. To imaju sve nove ploče.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pozdrav svima! Žurio sam se u školu, tako da nisam imao baš vremena za odgovarati. Radilo se o tome da nisam spržio bootabilni CD kako zapovjeda, već sam nešto smuljao, uglavnom, nije ni čudo da nije radilo. Nakratko sam odustao od toga pa se malo bacio u potragu @ google. Našao sam freeware HDDScan_v25 od kojih 350 kilobajta, pokrenuo ga (radi na XP, jej!) i acoustic stavio na 128. I to je to. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo da i ja potvrdim.. koristeci link McG-a utisao sam Hitachi Deskstar T7K250 do razine da je necujan.. posto u kompu jedini vent koji imam je SilentBlade 12cm u napajanju, disk se cuo kako rošta po noci jel se nesto skroz downloada.. konacno sam se rijesio i tog zvuka...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|