|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Može li se....?
Pozdrav svima.Nadam se da je još poneko budan da mi odgovori na jedno ,možda vama smiješno pitanje.Ne razumijem se baš u ove stvari a volio bih znati. Imam DM 7020 s i u njega može ići hdd isti kao za PC.Znate kakvi kablovi trebaju za taj hdd.Dali pistoji mogućnost prepravke kabela napajanja i onog drugog kabela pa da se ugradi hdd kao u DM 600PVR,znači hdd od laptopa? Mislim da nisam previše zamrsio stvar pa da ne razumijete. Nadam se brzom odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znači, tebi treba neki adapter koji će omogućiti spajanje 3.5" ATA diskova na 2.5" sučelje? Nažalost, to je kod nas malo teže, ako ne i nemoguće nabaviti. Nisam ih još nigdje vidio... BTW, dobrodošao na PCE forum. Pročitaj pravila i drugi puta smisli bolji naslov, da se iz njega vidi o čemu se u temi radi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Si siguran? Vidjao sam i imam doma adapter za spojiti 2.5" disk na klasika IDE kontroler na ploci, ali obratno ne.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U teoriji se može ali ima malo petljanja sa ata diskovima. Prvo ti treba posebal L za 2.5'' diskove kakvi su bili u starim laptopima, onda na njega spojiš adapter za spajanje 2.5'' diskova na ATA, pa na to kabel, pa dva spojena (zalemljena) konektora za ATA na matičnoj ploči (ima u chipoteci). Onda ti treba eksterno napajanje za taj ATA disk jer laptop daje samo 5V. Nisam probao ali mi se vidi kao logično rješenje. Samo bi to trebalo probati. Razmišljao sam o tome ali mi se nije dalo petljati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|