|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
4-pinski je jer se radi o PWM konektoru. Bez brige možeš spojiti na bilo koji 3-pinski, samo pazi na one "zube"...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Okrenuo sam ga kako su napisali u upitstvima al sad mi ništa ne puše na memoriju...tj možda malo vuče zrak ventilator na stražnjem zidu kućice. Jel to problem? Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Eto me opet ![]() Radi na full pa je bučniji od box hladnjaka no nije strašno ali tri put mi se restartao komp danas, a to se do sad nije događalo. Jednom odmah nakon paljenja računala, a dva put nakon cca 20 minuta. Dal je moguće da se greška procesora tako manifestira? Moram li staviti novi BIOS? Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Pomoglo bi kad bi napisao o kojoj konfi se radi... http://forum.pcekspert.com/faq.php BTW, DFI je dosta izbirljiv s memorijama pa ti možda treba neki drugi BIOS za memoriju koju imaš ili moraš malo latencije namjestiti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
baš sam stavio novi BIOS i neki AMD optimazer pa ću vidjet. Odgovara li box hladnjak s 3000+ i za X2 4200+ ili je pre slab? Tiho mi je sve s njim pa bih ga ipak ostavio. Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
4200+ X2 traži više struje od 3000+. Jesi li uštekao sve potrebne kabele s napajanja u ploču? Odgovarat će taj box cooler, ali ipak pazi na temp. Sve do cca 65°C je dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Mislim meni je jedva zalman dovoljno jak za full load na mojem a zalman je puno veći cooler od boxa i ima puno veći ventilator...
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Izgleda da ću morat probat reinstalirat sustav...a to mi se ne daaaaaaaaaaa ![]() Sad ću morat po Vistu u ducan ![]() Fala ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.08.2007. u 15:46. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|