|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
spašavanje podataka s WD diska
Pozdrav grupi Imam jedan problem s WD200EB diskom. Naime bios ga prepoznava ali kad se podignu windowsi diska nema, provano s Fdiskom ali ga on isto ne vidi. Postojili neki program pomocu kojega mogu skinut neke podatke prje nego sto mu napravim low level format. Sa WD stranica skidani programi za dijagnozu ali ga ne prepoznaju kažu da to nije WD disk! Ivica |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: spašavanje podataka s WD diska
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Re: Re: spašavanje podataka s WD diska
Citiraj:
Da hard je od 20 GB, i radiloje ok dok jednog lijepog dana nije se mogo ukljuciti komp. Provao sam neke programe koji rade iz Dosa za pristupit njemu ali nisam s nicim uspio. Skinuo sam s IBM-ovih stranica program ZAP (low level format ) i on je jedini prijavio da ga moze formatirat ali to je zadnji korak. Ivica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
|
probaj sa r-studio fatom (ili ntfsom) meni je uspio procitat jednog ajbiemca kojeg windowsi nisu htjeli, al nije uspio vratit nista podataka jel je disk bio u totalnom qrcu ![]()
![]() |
#5 |
#erase startup-config
|
možda si dr(m/k)ao po BIOSu i mijenjao CHS/LBA settinge... a možda ti je prdnula elektronika na njemu. ako su ti podaci jako bitni, odnesi ga u King i reci im da ti zamijene elektroniku na njemu - that should do it ako je do toga. i probaj ubuduće raditi backup particijske tablice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|