|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Dial up konekcija
Evo jedan totalno nejasan problem, zatzo i ne znam jer da tu stavim temu... ( ako je krivi forum neka modovi premjeste i uvaže ispriku ![]() Ovak, frend ima conexant int PCI modem i 2 veze na net, T-com i Carnet... T-com se uredno spoji, a carnet ne može dobiti vezu s serverom ( nije zauzeto nego javlja error 638 ) Kada odnesemo cijeli komp kod susjeda radi t-com i Carnet.... Kada zamjenim modem kod njega doma također radi jedno i drugo... U čemu je problem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probao s zadnje revizije drivera ista stvar... Ali zanimljivo je da taj isti komp s tim modemom kod susjeda se spaja na obje veze bez problema... A doma isključivo t-com i to bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Kakvo kupovanje modema, to je neisplativ sport... nađi nekoga da ti pokloni. Kupovanje 56k modema i floppy-ja u današnje vrijeme je bacanje novca. Možeš probati reinstalirati drivere za modem (ne nužno staviti najnovije), i obrisati pa ponovno napraviti vezu za CARNet, ali mi nikako nije jasno da radi kod susjeda.
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa to je i meni nejasna stvar.... Nevjerojatno.... US roboticsov externi modem radi i kod njega doma s jednom i drugom vezom, a interni conexant samo s carnetom... A kod susjeda sve radi bez beda.... Ništa mi nije jasno... Tražim već neki jeftinjakerski modem, ali ne znam dal će to uopće rješiti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
nađi nekog da ti ga pokloni, ja sam ih svoje sve poklonio. al pogledat ću dal imam koj, pa ti javim na privatno ak imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam ja jedan motorolin za pokloniti, ali si malo daleko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|