|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
przilica problem
dakle ovako , przilica teac 52x. kupljena u vemilu pred cca 6 mjeseci.... prije nekih recimo mjesec dana je dosta tesko snimao cd-e , pa sve teze i teze , dok od zadnjih tjedan dana uopce nemogu snimit nista jel svaki cd sjebe, a od danas mi nece ni citat cd-e. stvar je ovakva , kad stavim cd-e , cuje se koda grebe po cd-u tak nes. frend veli da je laser osao , pa nemoze fixirat , tak nes...... nego , meni je ona naljepnica na przilici polomljena, oce mi ve-mil priznat garanciju i sta mogu ocekivat ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
sta mogu ocekivat ? bojim se pizdarije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
znaci nova przilica ? koja ? [ teac ne dolazi u obzir ] jeftino [dakle ni plextor ;O ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Stane
|
jebemu led! Meni se slicno tako dogodilo, ali u prvih tjedan od kada je kupita, pa sam odmah dobio novu przilicu, TEAC 52x24x52x! DA kada sam dobio drugu przilicu Teac poneka da mi steka! Evo i sada mi je krivo zaprzila cd! DE mi recite koji Nero koristite? teac me cisto razocarao, drugi put kupujem plextor
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
LiteON 52/32/52, jedina zamjerka joj je što je bučna, 340 kn u HGŠrotu. Najbolja koju sam vidio za te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Stane
|
pa mislim da ce i moja przilica otici, ond ace too biti druga teac 52x! S kojim programom przite, ako je nero koja verzija? JEBOTE LED, kad przim, neovisno o brzini komp mi se jako uspori, poludi cu! Dal se to vam dogada?Przim i hocu otvoriti explorer i trebamu par sekundi da se otvori, a kada ne przim sve leti! SNIMITI NOVI WINDOVSIM, U STARIMA JE BIO ISTI PROBLEM!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
TEAC 40/12/48 je najveće SMEĆE koje sam vidio niti jendna k*** ne valja imal sam ju i znam barem još nekoliko koje ne valjaju niti jedna ne valja 24/10/40 je PREMIJA za nju A teac polako, ali sigurno prelazi u smećeee |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|