|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Ah..a nešto da radi sa usb sticka
Pa trebo bi neki program s kojim bi skido glazbu a da radi sa usb sticka, tj. da ne zahtjeva instalaciju...ako takvo nešto postoji..hoće stari u firmi skidati glazbu ali nemre instalirati ništa što nije legalno kupljeno i bla, bla ...admin pass mu smeta da išta inst. što već nije na kompu...pa sad ili to ili neko zna kako zaobići admina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DC++ ili neki srodan klijent, ja koristim CZDC. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...(=_o)...
|
Neznam jesi shvatio sta sam mislio reci...treba mi nešt što bi instaliro na svom notebook-u na stick, stick bi dao starom, on bi na svom kompu samo trebo pokrenit taj program, bez instalacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ja jesam, ali izgleda da ti nisi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Osim DC-a, možeš "instalirati" i neki BT klijent na usb stick, tipa starije verzije BitComet-a koji zauzima oko 6,7 mb na samom sticku,i kad ga upikneš u bilo koi drugi komp, normalno će radit...ja to prakticiram duže vrijeme. "Dublje pojašnjenje:" Znači, normalno upikneš stick, otvoriš folder u koji si ga instalirao (na sticku), klikneš na njega, on se otvori i radi normalno kao da si ga instalirao na komp, ali u biti nisi. Vjerojatno si na to mislio... ![]() Zadnje izmijenjeno od: iggyone. 12.04.2007. u 00:21. Razlog: malo bolje pojašnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
mislim da je horza dao link na cijeli paket alata za stick.. al sam prebolestan da sada nadjem tako da use search ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ali ako su admini firme stavili proxy mos se ti slikat i sa tim pa i to provijeri.... Eto meni, otvoren mi jedino port 8080 i to na njemu jos zabrana za audio & video fajlove i nemos zaobici nikako da bi koristio drugi port, audio i video se jos da zaobici da na kraju dodas %20 npr "xyz.mp3%20" pa ga onda nekad zna shebat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
...(=_o)...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...(=_o)...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ak ide sporo nije to do utorrenta....vjerojatno su mu portovi zatvoreni.... u default port u utorrentu stavi 80 i stavi da ti je promet kipitiran... + pogledaj kaj je Foxman napisal
![]() |
#15 |
...(=_o)...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ja u queing u utorrent stavim da je samo jedan torrent aktivan. ako stavim više u opcijama, kad ih se počne skidati više, svi su na nuli, ali kad se jedan skida, onda normalno radi torrenti su na početku spori, nakon nekog vremena nakupe brzinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
...(=_o)...
|
Ma dat' ću starom emule, jel je puno jednostavniji za korištenje...mislim da mu ni ne treba nešto više |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|