|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
WLAN KARTICA USB ILI PCI???
Pozdrav , Evo bas si tražim nekakvu Wlan karticu koja bi bila dovoljno dobra da me spoji sa dometom primjerice s druge strane ceste.I suzio sam izbor na 2 1.Netgear Rangemax WPN111g Usb 2.0 108Mbps za samo 267 kn 2.Netgear Rangemax wpn 3311g u Pci izvedbi. Što je po vama bolje rješenje odnosno dali usb varijanta bolje ili lošije odrađuje posao wlan prijenosa nego primjerice pci kartica.Koliko je uskraćena Usb varijanta spram Pci verzije (zbog dimenzija itd). Imali tko iskustva sa tom karticom ,može i preporuka neke druge sličnih performansi znaci 108 mbps, Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
svakako uzmi pci karticu.....duplo bolje performanse......preporucam canyon wf 511....osim ako bas mora biti 108 mbps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa bolje bi bilo da je 108 ..to je jedini razlog zašto mi ova tvoja ne dolazi u obzir .Ali ako kažes da su performans na pci kartici bolje nego one na USB i to mi je dovoljno pomoglo. Thanks pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
user na kvadrat
|
za spajat se na net ti je 54 ili 108 nebitno bar u hrvatskoj iducih 10 god ![]() i uzmi pci ako ces samo doma koristit...jeftinije su i može im se produžit antena....ako misliš okolo s laptopom onda usb s wifi detektorom ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Sory buljo manje mi je komplicirano otici kupiti karticu u grad nego da je kupujem od tebe zbog dostave placanja itd.Nego vidim ovdje, sad me zbunio ovaj TP link WLAN WN 651GE vidim da je dosta jeftiniji i navodno ima nekakv atheros chipset koji bi trebao biti ok. No ono što me je još više zaintrigiralo je ova KOMNET201 Antena TP-LINK TL-ANT2409A, 2.4GHz, 9dBi, Outdoor Yagi-directional.Kakva su iskustva sa takvim outdoor antenama i koliko su one zapravo isplative odnosno korisne koliko zapravo pojacavaju signal (trebam prebaciti signal preko ulice)?? Evo link http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=58&product_id=4848 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
svakako uzeti PCI karticu jer USB su slabije.., odnosno manju struju mogu vuci, pa zato.... a i pogotovo ak je za po doma.., nemas potrebe onda za USB..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|