|
![]() |
#1 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Zujalica na IC7
Dakle, znate da su na IC7 na northbridgu one proklete kukice, pa me zanima da li je neko zamijenio default zujalicu sa plavim ili zutim zalmanom i na koji je nacin to montirao?? P.S. Pozeljne slike izvedbe montaze.
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Edit: evo neke fotke, dio je uvecan ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Uopce ti ne treba nikakva posebna zica, iskoristis jednostavno onu sa original coolera, evo kak sam ja to izveo: http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/zalman_on_intel_nb/ http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/p..._875P_chipset/
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Meni je puhalo uvijek od naprijed pomocu jednog 120mm venta, ali radilo je i bez njega, tako da nemas brige ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni radi normalno kao i prvi dan!
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da mi je tako na nF4 SLI ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
Mozda ti senzor sere? Kakav je pasivnjak na opip? Jesi siguran da lezi dobro na jezgri?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav. Trebao bi kod nas doci zalman ZM-NBF47. On dolazi sa takvim kukicama kakve tebi trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Magister Mundi sum!
|
ipak mi ovaj smuc nije prav sel .. ali sam tek sad skuzil .. s jene strane je lagano nadignut .. tak da je to vjerojatno uzrok temperaturi .. .. neda mi se sad s tim vec zezati .. chekal bum da dojde taj s kukicama h ljinks pak su ga bum kupil ..
![]() |
#19 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Magister Mundi sum!
|
efo ovak .. vratil sam natrag onaj plavi pasivni dio "zujalice" tak da sad definitivno dobro sedi .. ali sam pustil onaj vent koji je na gore plirozenim slikama ... temperatura i dalje luduje i dostize prekrasnih 50 pa cak i 52 C ... ajm going krejzi and aj nid tu kil sambadi
![]() |
#22 |
Magister Mundi sum!
|
pa i vratil sam ga ... to sam i mislil kad sam napisal "vratil sam natrag onaj plavi pasivni dio "zujalice" " .. ![]() ![]()
![]() |
#23 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Zagorski naglasak |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
hebiga nisam te razumio ponajbolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
nek pa ... nebi verovali čak postoji zagorski rečnik tiskani ... i svaka reč je objašnjena kaj znači .. bum skeniral sutra pa metnul pod svaštaru ak bu mi se dalo sutra a ovi s bednje več vlečeju na slovenski .. mešavina zagorskoh i slovenskog .. zato ih je teške za razmeti ... .. a sad dost OT-a .. idemo dalje raspravljati o zujalici .. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Proz@k. 29.05.2006. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni na ovoj iz siga temp. ide cak do 60 stupnjeva na chipsetu, proc mi nikad ne ide toliko ![]()
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prečupavi mod
|
PWM temperatura ti je temperatura napon regulatorskih elemenata oko socketa (MOSFET-i). To su ti oni mali crni, zalotani vodoravno na plocu ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|