Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.05.2006., 11:39   #1
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Cico objavio spisak igrača za SP

Vratari:

Tomislav Butina - Club Brugge
Stipe Pletikosa - Hajduk
Joey Didulica - Austria Beč

Obrana:

Josip Šimunić - Hertha Berlin
Robert Kovač - Juventus
Mario Tokić - Austria Beč
Stjepan Tomas - Galatasaray
Dario Šimić - Milan

Veza:

Niko Kovač - Hertha Berlin
Niko Kranjčar - Hajduk
Darijo Srna - Šahtjor Donjeck
Igor Tudor - Siena
Marko Babić - Bayer Leverkusen
Ivan Leko - Club Brugge
Jerko Leko - Dinamo Kijev
Jurica Vranješ - Werder Bremen
Luka Modrić - Dinamo Zagreb
Anthony Šerić - Panathinaikos
Marjan Buljat - Dinamo Zagreb

Napad:

Dado Pršo - Glasgow Rangers
Ivan Klasnić - Werder Bremen
Ivica Olić - CSKA Moskva
Boško Balaban - Club Brugge
Ivan Bošnjak - Dinamo Zagreb

Izostavljeni su Da Silva i Vugrinec,pozvani Bošnjak i Šerić.

Mislim da je Vuga zaslužio poziv ako nitko drugi nije.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2006., 11:53   #2
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ŠTETA za Da Silvu, Dobro je debitirao tam protiv Brazila. Al drago mi je za Buljata i Modrića, ODLIČNO. Buljat ima odličan centaršut + zgodnički je (valjda samo meni), a Modrić je odličan u realizaciji. Da, šteta i za Vugrinca...
Ladybug je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.05.2006., 11:54   #3
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ima da ih sve razvalimo ko kante:confused:
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2006., 12:03   #4
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
Pa di je Vugrinec????
Mislim on je stvarno zasluzio da ide!!!!!!
Staro 12.05.2006., 13:29   #5
acer
Moj komp

acer's Avatar

Cico je u svojim potčecima kao izbornik bio OK,uzimao je igrače koji su igrali u svojim klubovima,i to je bilo super.
Al je u zadnje vrijeme počeo malo šarati,vjerovatno možda jer je prestao piti: lol2 : pa više ne razmišlja trezveno: roller :
Mislim da bi opet trebao početi piti: cheers2 : cheers2

GIGABYTE B450 AORUS PRO
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Kingston NVMe M.2, 1TB
27" Philips
Brother HL-2240
Logitech mouse G402
Windows 10 PRO x64

Staro 12.05.2006., 14:43   #6
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Rapaić i Vugrinec...vrhunski igrači u naponu snage su morali biti u reprezentaciji....Kranjčar i Modrić mogu biti u ovoj repki ali samo kao rezerve tj da ovoj dvojici nose torbe...ali Cico ima zadnju riječ i zato može gurat sina u prvih 11 tim više šta su rezultati iza njega..ipak smo se plasirali na SP.....
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2006., 14:53   #7
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Vugrinec i Modrić bi trebali biti reprezentativni par prednjih veznjaka.
Debeli bi meni grijal klupu.
Ali ipak tatica mora prodati sina reprezentativca, nije ni on budala da propusti može bitnu lovu ako ga nitko u tome ne sprječava!
Staro 12.05.2006., 15:51   #8
acer
Moj komp

acer's Avatar

Mislim da će sutra biti vrlo interesantno u ZG ako bude igrao Kranjčar jr,utakmica bi mogla biti sporedna

GIGABYTE B450 AORUS PRO
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Kingston NVMe M.2, 1TB
27" Philips
Brother HL-2240
Logitech mouse G402
Windows 10 PRO x64

Staro 13.05.2006., 01:03   #9
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Izbornik mi se totalno gadi (duže vrijeme, valjda zbog svog nadimka)!
Vesele mi dobri rezultati, no u ovim kvalifikacijama mislim da je više došla do izražaja SREĆA i kvaliteta naših pojedinaca (nemogu reći cijele repke, jer Kranjčar nije kalibar za repku). Izgeda da se Cico sad malo osilio!: CoolRamb

No, ono što moram reći u obranu Cice je: pa svaki izbornik ima svoje favorite i antipatije, bez problema mjenjau igrače, čak i one najzasluižnije znaju zbog RAZNORAZNIH razloga odj****: nono : Tako je i kod stranih (ako je to kakva utjeha)

Greška je što Da Silva ne ide na SP. (tako mislim, sad dal će i u praksi to biti tako, to ćemo tek vidjeti.... hm, al loš sam prognozer : lol2 : )

P.S. i Ćiro me je znao izluđivati s nekim svojim odlukama: flyingey : hello2 :

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 01:07   #10
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ne znam sto svi tako protiv krajncara...decko ZNA igrati..gledam tekme i decko stvarno voza ekipu...nije da je bas nesto spretan i brz..ali zna..tak da..u ostlaom..svi koji pljuju po njemu nisu mi to jajca..tak da...
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.05.2006., 02:12   #11
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Modric - ima odlicne motoricke i tehnicke sposobnosti.
Vugrinec - iskustvo i sve zna o nogometu,nalazi se u najboljim godinama za nogometasa
Rapaic - dan danas probudi ga u 4 ujutro i covjek ko od sale ti posalje loptu iz svlacionice na trepavice,ima teledirigirani projektil.
Da Silva - 20 pogodaka i 11 asistencija dosad,brojke govore sve...

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 07:57   #12
Buger
Premium
Moj komp

štra svi pljujete po Cici, pa kakve veze što nije vodio Rapajića ili Vugrineca(ioako su mogli grijat klupu), ne može mjesec dana prije SP-a mijenjati način igre i isprobavati nove igrače, ona ekipa koju imamo je već uigrana a o tome svjedoče i odlični rezultati!
Pogledajte samo što je Cico sve osvojio; od Zagreba je napravio prvaka Hrvatske što mnogo svjedoči...
A ovo što je netko reko da imamo kiks-obranu to mislim da treba što prije obrisat, i u Africi znaju da je Hrvatska obrana jedno od najboljih; Tudor možda zna napraviti koji kiks, ali zato zna i super odigrat, šimunić....? pa kad je taj napravio neki kiks, on je među najboljim obrambenim igračima, definitivno, a neki ga sude po izgledu(izgleda šlampavo), a on je jako dobar tehničar!
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 08:16   #13
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Citiraj:
Autor blablu
štra svi pljujete po Cici, pa kakve veze što nije vodio Rapajića ili Vugrineca(ioako su mogli grijat klupu), ne može mjesec dana prije SP-a mijenjati način igre i isprobavati nove igrače, ona ekipa koju imamo je već uigrana a o tome svjedoče i odlični rezultati!
Pogledajte samo što je Cico sve osvojio; od Zagreba je napravio prvaka Hrvatske što mnogo svjedoči...
A ovo što je netko reko da imamo kiks-obranu to mislim da treba što prije obrisat, i u Africi znaju da je Hrvatska obrana jedno od najboljih; Tudor možda zna napraviti koji kiks, ali zato zna i super odigrat, šimunić....? pa kad je taj napravio neki kiks, on je među najboljim obrambenim igračima, definitivno, a neki ga sude po izgledu(izgleda šlampavo), a on je jako dobar tehničar!
u potpunosti se slažem:clap:

ali meni tu fali eduardo: baad :
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 08:23   #14
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Šta svi tolko napadate Niku i Cicu. pa nebi ni ja vodio ni Eduarda ni Vugrinca ni Rapaića. Ova repka igra u ovom sastavu već duže vrijeme i neće sad u zadnji čas prije SP Cico mijenjat postavu i način igre, samo zato da bi ugurao 2-3 nova igrača.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 10:44   #15
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Freek
Šta svi tolko napadate Niku i Cicu. pa nebi ni ja vodio ni Eduarda ni Vugrinca ni Rapaića. Ova repka igra u ovom sastavu već duže vrijeme i neće sad u zadnji čas prije SP Cico mijenjat postavu i način igre, samo zato da bi ugurao 2-3 nova igrača.
Pa Eduardo je standardan i u mladoj repki+par tekmi za starije i dosta treninga sa njima.
Ne bi se tu imalo kaj mjenjati način igre zbog njega.

Vidim da ti je Gicko naglo postao simpatičan od kad vam je došao u Ajduka-prije ga niste baš previše šmekali
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 11:09   #16
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Ne znam kaj će im Bošnjak u svem tome, čovjek je dobar za HNL, svaki malo bolji stoper (čitaj: svaki stoper na SP) će ga pokriti ko krpu. Ali, Balaban?! Ma daaaaj...... Balaban?! ISSSSSuse.... Šteta za Dudua, šteta.

Ne ulazi mi u glavu kako Kranjčar može još uvijek biti toliko debel/trom, a čovjek ŽIVI za nogomet? Znači, nije to neki hakl subotom sa frendovima iz birca, čovjek se budi ujutro i ide na posao koji je nogomet! Koliko god da je loš trener, nemre ga držat tako dugo u lošoj formi. Al, dobro, sad se na zadnjoj utakmici pretrgao, valjda jer su ga gledali skauti Neka se proda, budu njega u Celticu dobro isklesali, igrat će i trčat 90 minuta.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 13:17   #17
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ja bi volio da hrvatska debelo popusi na ovom svjetskom prvenstvu,pa neka oba kranjcara odleprsaju u 2. ili 3. ligu sjeverne koreje,cico je totalno neprofesionalan trener za reprezentaciju,izostavlja igrace svjetske klase u svojim najboljim formama,da bi njegov sinek mogao igrati

iskreno se nadam sramoti hrvatske na ovom SP-u
Staro 13.05.2006., 13:26   #18
Buger
Premium
Moj komp

daj ajdte i meni je žao zbog nekih igrača ali pustite Cicu da radi svoj posao, SP će pokazati svoje

A Bošnjak je vrlo borben i srčan igrač koji će mijenjati Srnu ako se ovaj ozlijedi, za Balabana čini mi se da je u dobroj formi, al ipak će grijat klupu(vjerojatno)
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 15:41   #19
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

..čim je došao za izbornika Kranjčar je napravio pozitivne promjene šta se tiče izbora igrača...jedino šta mu zamjeram je guranje sina u prvih 11 i namjerno nepozivanje kvalitetnijih veznih igrača ..e da bi njegov sin mogao igrati...Niko je kvalitetan igrač ali ako ne možeš trčati onda ne možeš ozbiljno igrati moderni nogomet...Niko može bit u repki samo rezerva ..dao bi mu zadnjh 20-30 minuta...koliko može...
..Bošnjak će mijenjati Srnu??????....ma daj.....
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 16:33   #20
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja bi volio da hrvatska debelo popusi na ovom svjetskom prvenstvu,pa neka oba kranjcara odleprsaju u 2. ili 3. ligu sjeverne koreje,cico je totalno neprofesionalan trener za reprezentaciju,izostavlja igrace svjetske klase u svojim najboljim formama,da bi njegov sinek mogao igrati

iskreno se nadam sramoti hrvatske na ovom SP-u
: baad :
Ja se nadam sto boljem uspjehu nase repke. Nadao sam se i kad ih je vodio Jozic i kad ih je vodio Baric pa i sada kad ih vodi Cico. Mozes se ti slagat ili ne s izbornikom, izborom igraca i sl. (tko bi zadovoljio 4,5 milijuna trenera) ali reprezentacija je svetinja...
Sto se tice ostalih stvari nerado se ukljucujem u raspravu jer svi smo mi najpametniji( a cico je taj koji nosi odgovornost) te svatko ima svoje misljenje i razmisljanja pa cu i ja iznjeti svoje:

1. Po meni Eudardo nije pozvan jer Prso, Klasnic, Olic i Balaban imaju prednosti pred njim pa nije bilo potrebe pozvati 5. napadaca, pogotovo kada se sa Bosnjakom moze dobiti polivalentnog igraca koji moze pokriti vise pozicija pa tako i poziciju napaacai u slucaju da se 3 napadaca ozlijede/nemogu igrat...

2. Vugrinec je odlican igrac ali na kraju karijere. On moze igrati u napadu ili poluspicu, sto mogu i Bosnjak i Kranjcar i Modric a bome i Leko, Babic, Prso...A u napadu ionako nema mjesta. Gdje je potreba za Vugrincom? Ja je nevidim pored ovih igraca.

3. Rapaic je zavrsio prije dvije godine sa reprezentacijom i takoder nevidim prostor za njega. Njemu se mora prilagodavat igra. On je igrac koji ima odlicne ubacaje s lijeva ali ga nema u obrani. Mislim da ga Babic dostojno mijenja a s njim dobivamo i puno pokretnijeg igraca na ljevom boku.

4. Kranjcar je imho odlican igrac i zasluzuje mjesto medu 22 a i dobro je funkcionirao proslu utakmicu s Modricem na terenu. Po meni je dolaskom Cice za izbornika momcad napokon ponovno dobila vezni red. Kod Barica su igrala tri stopera u sredini i dva napadaca na bokovima, sad napokon imamo vezne igrace. Drago mi je da imamo dosta mladih igraca na koje se racuna te ce uz nadolazece mlade igrace i nadam se sazrijece nekih igraca koji su otisli van (npr. Andric, Ljubojevic, Sablic) repka imati svjetlu buducnost.
Staro 13.05.2006., 22:35   #21
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ma daj Olica i DaSilvu ne mozes usporedivati.Olic je dobar za kopat krompire,jer je brz pa bi to brzo obavio,a DaSilva je u svemu odlican,mislim da cak i u brzini ne zaostaje puno za Olicem...
Ako Kranjcar dobro suraduje sa Modricem sto bi tek Vuga radio!?!? Ma mislim meni je Mali Debelji drag bio u ivijek sam ga branio jer zna sve s loptom(dodati kada treba,pucati..) ali da ga ***************.. ova sezona u Hajduku mu je uzas i ne zasluzuje po nicemu reprezentaciju!
Po meni divije greske... Vuga-Kranjcar i Olic-DaSilva....drago mi je za Buljata i kad sam vec kod toga meni bi Buljat mjenjao Srnu a ne Bosnjak...Bosnjaka bi isto poslao kopati krompire u paru sa Olice...mislim ne volim takav tip igraca...(Mikic,Olic,Bosnjak i sl.)....
Staro 13.05.2006., 22:47   #22
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

ma kaj bu vugrinec......pa frajer se nebi prilagodil na igru repke do 2036 god
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2006., 23:58   #23
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Kaj oćeš, Nikica je danas skoro gol zabil Još samo da je prebacil Turinu

I ja se ne slažem sa nekim odlukama Ciceka našeg, bolji mi je bil dok je pil al šta moš, na njemu je odgovornost i on će biti odgovoran za posljedice ako završimo ko na zadnjem svjetskom (nedo Bog većeg zla).

I da, Rapaića u repki??? Mdaj, nit pijan ga ne bih stavio. Veći kemper na terenu nego Renesis
Al istina je da nemamo kvalitetnu zamjenu za Babića na ljevom boku...

Zato dajem Cici podršku, a kasnije bu bilo kaj bu bilo...
Dao Bog da budemo prvaci...
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 00:36   #24
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

bolje ovak da napisem da ne editiram post,mislim da smo se danas svi uvjerili tko je zasluzio biti pozvan u reprezentaciju i igrati u njoj,tako da suvisno je vise raspravljati svi dijelimo vecinom isto misljenje,repka je svetinja ali neki ljudi nezasluzuju nositi njen dres!

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 00:53   #25
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma samo da proradi tandem Pršo-Klasnić i mi smo među prva 3
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 03:08   #26
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Isuse Tbred, pa to je nasa reprezentacija,
prezentacija drzave na svjetskim natjecanjima.

Koliko god ti ne volio Cicu ili koga, to je nasa drzava.
I vjerujem da trener najbolje zna sto i kako uciniti da damo sve od sebe na prvenstvu.
Naprijed vatreni!
atha je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 11:51   #27
XxX
Premium

XxX's Avatar

Citiraj:
Autor Vucko
I da, Rapaića u repki??? Mdaj, nit pijan ga ne bih stavio. Veći kemper na terenu nego Renesis
Istina, istina: roller :
Iako mislim da je cico pogriješio u vezi vugija, ipak je on nogomjetni trener, ne mi, valjda on bolje zna
Staro 14.05.2006., 12:02   #28
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Hamm
ne znam sto svi tako protiv krajncara...decko ZNA igrati..gledam tekme i decko stvarno voza ekipu...nije da je bas nesto spretan i brz..ali zna..tak da..u ostlaom..svi koji pljuju po njemu nisu mi to jajca..tak da...
taj dechko woza ekipu HAjduka...druge ne možže...neznam ,ako ste jučer gledali poslije tekme stho je rekao gospodin mamić..sa njime se potpuno slažem...DA silwa je uzeo Hrwatsko držawljanstwo...22 pogotka u dinamu...dechko razzzara,a owaj zowe swohga debelog sina....neznam zašto...swe radi lowe...ali mislim da ga treba sram biti...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 13:58   #29
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Ma pusti ti sta Mamic prica. On je u ovom sliucaju intersna strana i samim time nema nikakav kredibilitet. On bi najradije da cijeli Dinamo igra u reprezentaciji. Igrom u reprezentaciji, na SP, mogucnost prodaje te cijena igraca drasticno raste, a to znaci vise novaca Dinamu i njemu u dzep. To je ono sta njega muci. Boli njega briga za koncepciju reprezentacije...
Staro 14.05.2006., 14:15   #30
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Popis je ono kaj je rekao Maminho - prvo tatin sinek , a ostali se svi moraju dokazati .
Cico je i sam govorio da prati igrace i kako igraju u klubovima i da po tome se slaze repka - ak je tak , kaj mu sin radi u repki ? mislim opravdanja , tipa nema on u Hajduku s kime odigrati mi ne stoje jer brate mili ak si velicina , onda digni ekipu i dokazi se .
Nadam se da sam u krivu , ali ne vjerujem u uspjeh na Sp - mislim da nazalost ni grupu nece proci ova Cicirepka .
Ali , mi navijamo za Hrvatsku , a ne za Cicu,niku i slicne - i Hrvatska je sve kaj ostaje , a izbornici i igrace dolaze i prolaze , isto ko sto i Cico odlazi nakon Sp-a .
a da je Dudu morao biti u repki JE , isto ko i Vugrinec - ti ljudi su se dokazali svojom igrom a ne prezimenom .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno