|
|||||||||||
|
|
#1741 | |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
S druga dva mislim da nema problema koliko znam ali manje se koriste. |
|
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
probaj obicni m1 guard ako ikako mozes, samo da ti upale u ducanu.. ja ga koristim u prvoj brzini samo, jer mi ne trebaju ostale, 90% je parket/plocice, ali ako u toj prvoj pokusavam usisati otirac, podize ga ako ne otvorim odusak na rucci ... uglavnom u prvoj je jako tih i odradjuje posao odlicno. probaj saznat koje su jos razlike sa silence modelom osim sto je slabiji motor... da nisu samo drugacije podesili modove da se motor slabije vrti i zato je tisi, a skuplji :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ostalih problema nisam imao...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Jel ima netko preporuku za štapni usisavač koji moze suhi/mokro. Trebam kupit punici za poklon. Većinom je to za pločice i laminat. Gledao do 200-250€, nasao sam rowenta x-clean 2 i Philips XC3133. Ne znam jel ima nešto bolje xa te pare? |
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Rasprodan je ovaj Dreame koji je Mommistake preporučio... Kakav je Dreame L40s Pro Ultra? 599€ mi je prihvatljivo.. da li ima nešto bolje u tom cijenovnom rangu trenutno?
|
|
|
#1747 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Baci oko i na ovaj: https://dobi.hr/products/dreame-l20-...avac-crne-boje Super cijena, moji s posla vidim da su uzeli par komada već, kažu da ima na zalihi i da je jako dobar model. Inače mu je cijena oko 800EUR. https://www.nabava.net/robotski-usis...jena-667355211 |
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#1750 |
|
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja ga nabavio prosli tjedan. Nisam prije imao robotski usisavač ali sasvim je solidan. Jedino je malo glasan kad se vrati na dock i čisti spremnik i mop. Ne znam kakvi su drugi usisavači po tom pitanju. Ima i x50 za 800€ ali ne znam koliko se isplati ak vam ne trebaju neki napredni featurei |
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zasto ne Xiaomi X20+? Ja sam ga uzeo prije par tjedana na nekoj akciji za 359€ i do sada smo jako zadovoljni. Doduse, nama je ovo prvi robot pa i ne znamo za bolje ![]() |
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
hvala, naručio Dreame L40s Pro Ultra Čini mi se da ima sve što mi treba... dvojio sam kratko da li da uzmem Roborock Qrevo Edge 5V1
|
|
|
#1753 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Svi se žale na tu glasnoću kod čišćenja i vraćanja. Tj. moguće je da su ovi iz premium grupe nešto tiši, ali skuplji 3-4x. Gdje si ga nabavio? Moj još nije ni poslan. ![]() Javi dojmove. |
|
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Al to kratko traje, npr za isprazniti spremnik nakon usisavanja to je cca 30 sekundi,ako i toliko. Za očistit mop je malo duže, ali nije strašno. |
|
|
|
|
|
|
#1755 |
|
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Naručio sam u Svijet Medija, dobije se još nekih 3% popusta uz kod. Stigao odmah idući dan rano ujutro. |
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja vec neko vrijeme imam Ecovacs Deboot t80 omni. U to doba, prije 3 mjeseca je bio 2 na listi vacuumwarsa sad je 14. Vjerojatno je utjecao i moj mail njima kad sam im nabrojao što sve ne radi/loše radi (ugl AI stuff) Kad mu pogasis SVE "AI" feature nije loš. Stalno nešto traži, prazni prljavu puni čistu čisti bazu čisti filter čisti od mopa roller, apsolutno stalno nešto, ali kako robot odradi samo čišćenje je top. I ok izblegaje prepreke, tu i tamo ga nešto zezne. Mop očisti puno bolje nego s5 max, a samo usisavanje je i na s5 max bilo ok, jedino je novi otporan na petljanje kose. Za glasnocu navečer mi je ugašeno pražnjenje, ali što kaže ekipa to traje 30 sekunda, nebitno eto jedino navecer da ne zuji iza 10. |
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Premium
|
Mene sada baš zanima glasnoća. Jesta da imam kuću na 2 kata i da sam udaljen od robota dobrih 15m zračne linije preko dvoja vrata i 2 debela zida, ali ajde, vidjet ću. Meni je ideja da radi noću, pere i usisava. |
|
|
|
|
|
#1759 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je bila ideja da radi nocu, ali to je brzo palo u zaborav. 15-20 min po prostoriji, puta x prostorija, nabere se toga. Ni ostale masine po kuci ne palim nocu. To je onaj problem kad zivis u tihom kvartu/kuci i realno nemas nikakve pozadinske buke - svaki klinac ces cuti Upalim ga danju najcesce kad nas nema doma ili da pere dio kuce dok boravimo u drugom dijelu i tako...Uzmite u obzir i susenje mopova, oko 2-4h traje, puhanje venta itd... Jest tiho, ali kao sto rekoh, ako vam je tih prostor, to se dosta cuje u pozadini. Anyway, bas neki dan gledao, 9300+m2 i 420+ runova. Dosta dobro se drzi i ne planiramo ga mijenjati. EDIT: ovo je u zadnjih 6 mj. Meni osobno, a ni djetetu ne smeta kad se prazni, iza 2 staklena i jedna obicna vrata i kroz 3 debela zida. Cuje se kao neki daleki white noise. Eufy X10 omni
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 10.11.2025. u 17:28. |
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Pogledaj na njemačkom shopu, cijene su po 400-600 eura niže od ovih kod nas. Ako mislimo na Saros R 10 ili kako se već zove. edit pogledao sada opet cijene, bio je 799 eura, sada je na 1199 eura. Pogledat oko black fridaya dal su opet snizili cijene. Doma imam Qrevo S, zasada odradio 286 H i 10 km2 očiščeno, jedna od boljih odluka ga je bilo kupiti. Zadnje izmijenjeno od: Colop. 11.11.2025. u 12:52. |
|
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav, starci bi uzeli štapni usisavač. Ja imam dyson i prezadovoljan sam. Njima je dyson skup, gledaju po lidlu itd. Da li da se rastegnu do najjeftinijeg dysona/boscha ili i ti iz lidla služe. Ja sam prije imao neki jeftin i to meni nista nije usisavalo, dyson mi je top sada. Samo da može malo iza klinaca usisat mrvice, nema ljubimaca. |
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Premium
|
Zenina sestra je uzela dysona v8 i vratila ga koliko lose usisava.... Meni je dyson isto preskup i cekam na amazonu za uzet Shark PowerDetect, u testovima se usporedjuje sa dysonom v15 koji je nesto bolji al ne duplo koliko je i cijena. Na amazonu je bio 250e al je sad nestao... Ima i sa postoljem koje ga samo prazni taj je bio 340€ |
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Premium
|
Uzeo ipak Shark Stratos, akcija 170 eura https://www.amazon.de/CleanSense-Mul...s%2C155&sr=8-3 |
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Premium
|
Došao Dreame S10L Ultra Gen2. Radio cijelu noć praktički, etaža od 140 kvadrata, ja sam gore na katu spavao, nisam ga ni čuo, još uvijek suši mopove. Za sada, bez greške. App čist, radi kak treba, bez problema s konekcijom, mapirao sve, stavio sam da prvo usisa pa opere, jednom, moist 12/20, ujutro se probudili i parket i laminat se svijetli. Kada se prazni usporedio bi ga s ručnim usisavačem (glasnoću). Ja gore u sobi nisam ništa čuo. Čisti i pere u kutevima i rubovima (mopovi idu van). 10/10 od mene, po toj cijeni. 600+ EUR ne bi dao. |
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Ja sam na kraju odustao od štapnog usisavača i uzeo miele s1 za 139 eura u centru tehnike. Isproban danas, jako dobro usisava i na slabijim stupnjevima usisavanja, nije previše bučan, poprilično kompaktan. Ima tri kotačića koji se rotiraju za 360 stupnjeva i porilično ga je lagano vući za sobom. S obzirom da sam do sada imao igračku od usisavača, neki sencor, ovo je avion prema njemu. S njim se dobije i vaučer za 4 dodatne vrećice. |
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Da li možda netko ima onaj Ein.... štapni/ručni akumulatorski usisavač TE-SV 18 Li-Solo (onaj gdi pašu x change baterije) ? Zanima me koliko on ustvari snažno vuče, te koliko je ustvari tih pola litre posude za smetje iskoristivo, tj. ako stan od 65 m usisavam pa moram isprazniti xxx puta, ili da nije spika da moram usisavati 2x dnevno? Bolja polovica me pegla da hoće bežični sauger, izguglala je Dy... za 8xx €, baš joj se čini dobar, ja imam sve od alata na struju od Ein.... pa sam mislil možda ušparat malo... Iskreno, nemam pojma kaj joj reći, ne kužim se baš previše... I prije svega, nedam 8xx ili više za bež. štap, pa taman da je Isetta Fraschini...
|
|
|
#1769 |
|
Premium
|
Shark pogledaj, mi uzeli stratos za 170e sa amazon.ee, kvalitetna izrada, pametno vuce zna kad pojacat. Valjda cu ga uskoro usporedit sa dyson v15 koji je vjerojatno bolji al jeli 3x bolji, sumnjam https://vacuumwars.com/vacuum-wars-b...dless-vacuums/ |
|
|
|
![]() |
|
|