|
|||||||||||
|
|
#481 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Iako je on dovuko bolid do te zone iza ograde gdje je kaa siguran, nije cijeli bolid preso preko crte (obojano) i zadnji kraj mu je ostao tehnicki "na stazi" ali veci problem je bio sto se pocelo dimit pa su morali poslat sudce sa aparatima da to potencijalno ugase i procedura kod toga je jasna, mora biti VSC, to je tako od 2017 (ili je bila 2016?) kad se dogodilo ono zabijanje Bianchia (i nakon toga smrt) - tako je propisano iz sigurnosnih razloga.
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 27.10.2025. u 13:50. |
|
|
|
|
|
#483 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Kako god 10 sec je prevelika kazna za Hamiltona. |
|
|
|
|
|
#484 |
|
Freelancer
|
I to je tocno , pogotovo kao uzmemo u obzir da je Max za ono namjerno zabijanje u Russela isto dobio samo 10 sec. Ali mislim da je novim pravilnikom to propisano na 10 sec pa sudci nisu imali neku drugu opciju ako su vec odlucili da ce njega kazniti.
|
|
|
#485 |
|
Registered User
|
I ako uzmemo u obzir da su Leclerc i Verstappen trebali dobit kazne a nisu. |
|
|
|
|
|
#487 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Niko ne govori da je sezona gotova? Cestitke Landu na tituli. Nisam ocekivao ovako drzanje u odnosu na proslu sezonu. Bio sam skeptik ali je demantovao i mene i sve ostale. Respekt i ako nije moj tim.
|
|
|
#488 |
|
Freelancer
|
Na je još ništa gotovo, još ima 108 bodova u igri. Matematički još i Russel može biti prvak .Ali da, Lando se posložio u glavi zadnjih par trka a Oscar čini se pogubio hladnoću i pravi sve više grešaka.
|
|
|
#489 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A o tvojim teorijama urote na razini foruma uopće neću pričati ![]() Daleko je sve od gotovog. Prije 12 mjeseci na istoj stazi je Max sa 17.mjesta pobjedio, ogulio je kompletan grid ko zadnje papane po kiši. Ove godine je 16. Ajmo pričekati još koju utrku sa najavama da je prvenstvo gotovo. Lando se očito skubicirao u glavi i posipat ću se kamionom pepela ako izvuče ovo i postane WDC. Piastri koji je vladao sezonom se nakon Bakua pretvorio u panja DCa. |
|
|
|
|
|
|
#490 |
|
Registered User
|
Navijam za Maxa. Happy? To sto sam bio McLaren fanboj ne mora znaciti da moram podrzati trenutnu posadu. Max + McLaren = love story. A RB nije bio na nivou prosle godine zadnji par utrka. Sto se prenijelo na ovu sezonu. Isto tako ni danasnji Noris nije onaj sto je na restartu prosle godine na Interlagosu izletio u T1. A ne znam zaista koliko se puta Piastri mora zabiti u zid da ljudi skontaju da nije vise prvi vozac. Jo 5 puta? Šalu na stranu, malo zezeam. Prosao me je fanbojizam timova. Tragedija je sta je sa Piastrijem ali zaista ne vidim kako bi Noris ispustio titulu. Treba biti realan bez obzira koliko je bodova ostalo. Mislim, mogu Noris i Piastri razbiti bolid svaku narednu utrku kao i danas da max uzme titulu. Ali da li ce se zaista to desiti? ![]()
|
|
|
#491 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Brko pila naopako, da ne urekne kao... Šanse da ovo da Max uzme na kraju su gotovo nepostojeće. Otvaraj šampanjac, dovoljno je hladan. |
|
|
|
|
|
#492 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Norris se posložio u glavi nakon ljetne stanke, moguće da je imao razgovore s sportskim psiholozima, a Piastri pak obrnuto, vidi mu se pad. Max je relativno konstantan vozač, ali bolid i postavke nisu. Ja sam za Norrisa ![]()
|
|
|
#493 |
|
Registered User
|
Zabije sebi onaj šecer u venu i kaze ajmooooooooooooo (nadam se da nije fake/stara slika).. ![]() E da, kako da obrisem sve poruke sa ove teme kao da nisu nikad postane? Asking for a friend................. . .. . . .
|
|
|
#495 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
piastri nije normalan,kazna neka zesca |
|
|
|
|
|
#497 |
|
Registered User
|
da,stvarno...ima brz bolid |
|
|
|
|
|
#498 |
|
Ili jesi ili nisi
|
Tko je to očekivao od njega nakon ovakvog vikenda i problema u startu utrke? Ja sigurno nisam... |
|
|
|
|
|
#499 |
|
Registered User
|
ja jesam i ocekujem jos dok god ima bolid takav ocekivao sam i drugo mjesto ali eto nije ispunio Zadnje izmijenjeno od: AndroiOs. 09.11.2025. u 20:38. |
|
|
|
|
|
#500 |
|
Ili jesi ili nisi
|
Klupski kolega mu je isto zadovoljan bolidom. |
|
|
|
|
|
#501 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prije nego netko kaže..."da ali Max je imao novi power unit za ovu utrku"... Stari su podaci niže (od Monze). Ima najsvježiji power unit trenutno, ostali su sve svoje iskoristili. I još ima za ove tri utrke pravo mijenjati praktički sve komponente. ![]() Rizik im se isplatio i ovaj put. Da je bio još jedan safety car, borili bi se za prvo mjesto.
|
|
|
#504 |
|
Ili jesi ili nisi
|
|
|
|
|
|
|
#505 |
|
Registered User
|
Citiraj:
Al svejedno mislim da nema šanse za titulu osim čuda ili neke lude sreće koja ga uvijek prati. |
|
|
|
![]() |
|
|