|
![]() |
#32013 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
midsommar - iritantno glup i krcat potpuno apsurdnim i nelogičnim stvarima. na samom rubu negledljivosti zbog neopisivo iracionalne radnje. to bi prošlo u trash horroru bez problema, ali u ozbiljnom filmu .... meni je bilo smiješno koliko su stvari bile iracionalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#32016 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Thunderbolts* (2025) Ovo je definitivno signal da su ostali bez ideja za super heroje. Kao parodija na iste. Kao sto je Matrix 4 parodija na Matrixa. Odavno nisam veci cringe pogledao. AvangerZ and Bob will return! Wtf..
![]() |
#32017 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32018 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
F1 the movie... https://www.imdb.com/title/tt16311594/ Kako ovo smeće od filma ima ocjenu veću od 4, nije mi jasno. Dakle, ako ste pogledali barem jednu utrku i 2 epizode Drive to Survive u životu, ovo nije film za vas. Znate previše i film će vas nervirati. Ovo je film za one koji F1 smatraju onime gdje auti nedjeljom u vrijeme ručka kruže po stazi. Vidim kako su sjeli za stol, rekli: "Želimo napraviti film o F1" "Dobro, ajmo pročitati prvo neka osnovna pravila" #netko donosi isprintani pravilnik i baca ga na stol# "Auuuu, puno je to za čitanje, daj samo odvrni patetiku na najjače i call it a day" U cijeloj priči mi je najviše žao vozača i timova koji su morali biti dio ovog smeća. S pozitivne strane, snimanje je odrađeno vrhunski. I to je jedino pozitivno što imam reći o ovome. Ako su vam poznati pojmovi kao DRS i znate čemu služe plava, a čemu crvena zastava, uštedite si novce i zaobiđite film.
![]() |
#32019 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam ocekivao da je za F1 fanove ali su toliko agresivni s tim filmom da mi je odvratan a ni pogledao ga nisam. Nedavno mozda na Catalunya utrci, na jednoj od krivina gdje stoji veliki ekran da gledaoci prate prenos. Cijelo vrijeme se vrtio F1 trailer u loopu. Mozda su zadnja dva kruga pustili live utrku. Recept da da ga u startu ljudima zgadis. Ako ga Verstapen moze preskociti onda cu ga i ja.
![]() |
#32020 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://www.aromacafe.la/ Ako se pitate kakve veze ima link sa filmom i pitom, bacite pogled na galeriju, wall of fame ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#32023 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://screenrant.com/ridley-scott-...-alien-return/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#32024 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
How to train your dragon film sa živim glumcima. Jako vjerno preneseno iz crtanog u film, svidjelo mi se, ali je totalno bespotrebno kraj crtana. Sve super, osim male Astrid, tu su fulali sa glumicom, neznam objasnit, ali nije mi nikako legla. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|