|
![]() |
#4141 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
https://scitec.hr/koncentrati-protei...-2-35-kg-p5146 51 euro bude svako malo tu ili na shopbuilder.hr Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#4142 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4143 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ja sam jednom nadobudno narucio, sebi i frendovima (ukupno 5-6 kanti) jer sta moze biti lose (čokolada okus) u regular wheyu? ![]() Svima nam je bilo lose od njega, PWM i odmah dize zeludac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4144 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Žena, iste simptome. Tako da, minus od mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
I na sto ste presli ako ste presli nakon tih problema?
![]() |
#4148 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Nece whey skuhat rucak i promijenit zimske gume s vremenom ![]()
![]() |
#4149 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
to isti napravi sa dva tri praška koja ti se dopadaju po kvaliteti cijeni i okusu i brendu i dobiješ baš ono kaj ti treba. ne trebaš sad računati za milion kombi ako ti se neda - uzmi dva tri, četiri i bok. možeš zakomplicirati da nema aspartana i sličnih gluposti hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ekipa, znam da vas nekoliko tu koristi Myprotein i moj kod pa kratka obavijest ako ste propustili. Trenutno je Black Friday akcija i danas ce biti 55% popusta od 19 do 21h, sto je vrlo dobar deal. Kod EXPERT, kupovina preko linka i mozete sudjelovati u giveawayu kojeg radim, imate sve detalje na IG. Inace, kako idu treninzi? U kojoj ste fazi? ![]() Jel itko jos ima pravu strast za treningom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4151 |
Premium
|
ima li tko preporuku za kupovinu šipke, dve bučice i set utega za lagano vježbanje kod kuće? jel se isplati kupiti one jeftilene za 60 eura ili je bolje uzeti nešto 150, 200 eura ... dechatlon ... volio bih sada dok su popusti možda nešto kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Premium
|
Momci, doma sam neku teretanu složio, bench + kosi bench, nešto utega, girije, gume, squat rack. Sad me zanima, još bi uzeli žena i ja neki bicikl do 400EUR. Šta uzeti? Jel bolji spining ili običan? Ovo gledamo: https://www.mall.hr/sobni-bicikli/ar...i-sobni-bicikl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Premium
|
Sjedalo neće biti problem, nadam se, jer vozim bicikl na dulje staze. Ne mogu isprobati bicikl, jer takvo nešto nema nigdje izloženo. Ovi spining imaju ustvari otpor na zamašnjaku, nemaju levele, nego koliko ušarafaš toliko je teško. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko ti je velik prostor? Poslano sa mog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Premium
|
Ja sam u 12 godina potrošio 2292,50€ na svoju malu teretanu. S tim da svako toliko kupim nešto. Kako starim sve više radim s elastičnim trakama i expanderima uz standardne vježbe s bučicama i šipkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Premium
|
Gledam te Smith mašine i bench klupe i ako si uzeo imalo dobre stvari super si i prošao. Ja sam 120 kg i dižem trenutno 140 kg. Znači računam da klupa ne može biti sranje jer je to popriličan pritisak i ne želim završiti na podu dok držim 140 kg🤣 Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#4158 | |
Premium
|
Citiraj:
Najveća stavka na biciklu mi je sjedalo, nije za dugotrajnu vožnju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nemam nikakav prostor ni ništa, obična soba 20 kvadrata, nisam još ništa složio, sve sam kupio, u siječnju je useljenje u kuću. naručio sam spužve za ispod bajka i ispod utega, uzeo utege, 2 klupe i 2 nosača za šipku. Selim 3km od grada nakon 10 godina, pa gledam opciju da roknem doma svaki dan trening. Šteta bi mi bila da u kući od skoro 300 kvadrata nemam jednu takvu prostoriju. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.12.2024. u 20:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4160 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Izazov (challenge ![]() Al' ako imate volje i udje vam u krv, onda se moze odraditi dobar trening i bez sprava i utega.
![]() |
#4162 |
Premium
|
ja sam naručio redovno prije cca mjesec dana -- proteini SVI su bili na 40 posto ili više. na koliko su sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Naletio na HSN proteine ,možda nekom bude korisno. 2 kilograma izolata 56 eura 2 kilograma koncentrata 36 eura I što ja uzeo , bez okusa i zaslađivača 36 eura 2 kilograma koncentrat Sviđa mi se da imaju s okusom bez umjetnih zaslađivača i samo suncekretov lecitin , nema soje. Ima također i okuse za kupiti da se umiješa i svašta. Koliko čitao po netu jako su popularni i cijenom imaju više smisla od MyProteina recimo. Da je double chocolate nešto kao ON. Referal ako će netko uzimati, 5 eura bi trebali dobiti : VC7066027DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
razni učenjaci iz 1975 se ne bi složili s time.. konzultacije, buahahha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Našao si quotati post iz 2023.? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Vocna iglica u mudante
|
mnogo toga se promijenilo od 2023. godine a kamoli od 1975g čijim se podacima dotični vodi i hvali.. iste te 2023.g sam bio izvrijeđan od strane foruma jer sam iznio činjenice koje mnogima smetaju.. i dobio sam ban.. a nisam prvi krenio stoga, mislim da je sasvim u redu da ukažem na gluposti koje dotični iznosi a naplaćuje u real world masno u ove 2g otkad sam promijenio prehranu, nisam umro kao što su ovdje pisali da ću umrijeti jer voće jedu samo pičke i moraš se suplementirati.. još jednom, pričamo o zdravlju.. kod mene su konzultacije đabe, a rezultati fenomenalni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Vocna iglica u mudante
|
here we go again.. koji dio je dobro rekao? meso se obrađuje termički pa automaCki nije prerađena hrana? logika iz 1975.g.... zapitaj se samo u kakvoj zabludi živiš da misliš da ti priroda nije omogućila sve.. i da moraš leš od životinje termički obradit te začiniti da bi ti bilo ukusno jer ne jedeš sigurno steak ovako bez soli i raznih gurmanskih začina da bi prikrio okus leša koji ti trune onda u utrobi link na studije imaš na žderonjama edit: zamisli malo divno pile u uzgoju pred klanje kako se uspaniči i bude puno straha, pa kad mu žlijezde krenu ispuštat hormon sstresa koji ispuni njezino meso pa ga ti onda fino popapaš UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA https://repozitorij.fazos.hr/islando...tream/PDF/view Poremećaji u kakvoći mesa uvelike potječu od nepravilnog postupka s životinjama tijekom transporta i klanja Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 28.04.2025. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|