Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.04.2023., 11:02   #6211
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
A teško da je namjerno. U njihovom DNK je da se ne bojU nikoga.
Pa što bi se i bojali, ki da je problem dovest Zaza Pachuliu na 10 dnevni ugovor da ozljedi npr Duranta, nebi bilo prvi put

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
GSW još jednom pobijedili sami sebe, ništa novo, to im je trademark ove sezone
Čuj njega, pobjedili sami sebe

Pa nisu pobjedili Wariorsi sami sebe dobri i pošteni kolega Roberto nego su u višemanje punom sastavu izgubili od Denvera koji je igrao bez najboljeg igrača lige Jokića Jokare . Nemoj mi sad reći Wigins=Jokić

A znaš zašto su izgubili ? Evo reći ću sad po prvi puta širokoj javnosti, jer su najslabiji aktualni prvaci ikada
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2023., 11:12   #6212
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Čuj njega, nisam ja to rekao da im komplimentiram
Vodili oni 15 razlike i prosuli sve, koo i puno puta do sada. Nisu ni zaslužili da Thompson pogodi za pobjedu na kraju.

Nisu ništa impresivniji bili oni prvaci iz mjehura. Iduće sezone 7. mjesto i ispadanje u prvom krugu. A s nekom kozom u sastavu koja navodno i KK Zabok vodi do finala. Meh.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 03.04.2023. u 11:24.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2023., 11:21   #6213
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Bullsi su '98 imali 13 pobjeda u sezoni i nisu se plasirali u playoff. Sezonu prije su bili prvaci.
skitnica je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2023., 21:58   #6214
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

The Dallas Mavericks are “seriously considering” pulling the plug on the tail end of this disappointing NBA season with a shut-down of All-Star guards Luka Doncic and Kyrie Irving.

Krece i Dallas tankirat
Staro 05.04.2023., 08:36   #6215
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011

adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2023., 09:29   #6216
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Salt Lake City - pozornica samo za najveće od najvećih .

LeGOAT
Staro 05.04.2023., 10:55   #6217
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Hvata zalet, šta je je... nastavi li tako Reaves neće dugo biti drugi najbolji u LAL. Želim im 5 mjesto od srca.

Sutra LAC-LAL, nisam siguran za koga sam tu.

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 05.04.2023. u 11:05.
goran1985 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2023., 11:16   #6218
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Uistinu dominantna predstave Lakersa protiv snažne ekipe Jazzera, pojačane u zadnji tren korpulentnim pojačanjem, mladim Lukom Šamanićem koji je odmah po dolasku sasavim zasluženo uletio i u prvu petorku, dok inače usputni prvotimci Markannen, Clarkson i Kessler već uživaju u odmoru.

Clippers vs Lakers, ne znam iskreno za koga sam, svejedno mi je u biti, pa možda i drugo poluvrijeme pogledam
Staro 05.04.2023., 11:16   #6219
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Hvata zalet, šta je je... nastavi li tako Reaves neće dugo biti drugi najbolji u LAL. Želim im 5 mjesto od srca.

Sutra LAC-LAL, nisam siguran za koga sam tu.
Oksimoron. Ako već toliko želiš da Lakersi budu peti, morali bi dobiti sve do kraja

Kakvo štimanje rasporeda kontra Lakersa, igraju b2b 2 večeri zaredom , a Clippersi odmaraju već 3 dana za gradski derbi. Slučajnost how yes no ?

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće , Lakersiiiiii Lakersiiiiiii
Staro 05.04.2023., 11:44   #6220
goran1985
Ili jesi ili nisi

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Oksimoron. :
Pa dobro imaju još dvije utakmice poslije te za svaku ekipu ali kužim na što ciljaš, LAC ima bolji međusobni omjer od LAL.

A kad bi bio krug od tri ekipe sa istim omjerom, LAC, LAL i GSW, kakva bi tu tablica bila?
Staro 05.04.2023., 11:48   #6221
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Kakvo štimanje rasporeda kontra Lakersa, igraju b2b 2 večeri zaredom , a Clippersi odmaraju već 3 dana za gradski derbi. Slučajnost how yes no ?

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće , Lakersiiiiii Lakersiiiiiii

Imaju nekog kakti goata u ekipi a brigu brinu oko rasporeda
Staro 05.04.2023., 12:03   #6222
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Pa dobro imaju još dvije utakmice poslije te za svaku ekipu ali kužim na što ciljaš, LAC ima bolji međusobni omjer od LAL.

A kad bi bio krug od tri ekipe sa istim omjerom, LAC, LAL i GSW, kakva bi tu tablica bila?
Valjda se zbrajaju svi međusobni omjeri , Lakersi šibaju gsw 3:1, a sa cippersima su lošiji, ako dobiju Lakersi sutra onda su na +- 0 u tom krugu , e sad koliko gsw imaju sa clippersima nemam pojma.

Citiraj:
Imaju nekog kakti goata u ekipi a brigu brinu oko rasporeda
GOATa treba čuvati za playoff, i Davisa isto
Staro 05.04.2023., 12:21   #6223
goran1985
Ili jesi ili nisi

2:2 LAC-GSW
Staro 05.04.2023., 13:02   #6224
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
2:2 LAC-GSW
Jes, a u slucaju da budu isti, Clippersi su bolji jer imaju bolji skor u konferenciji.
Staro 07.04.2023., 22:23   #6225
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

ako se već sad ovako glupiraju, baš me zanima kakve će pizdarije raditi do finala

https://streamable.com/jj0bz1
Staro 08.04.2023., 01:44   #6226
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Sir Charles legenda
Staro 08.04.2023., 19:19   #6227
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Bizarna sezona Dallasa završila bizarno. Predzadnju tekmu, iako su još bili u igri, prosjedil i Irving i još trojica, a Dončić odigrao jednu četvrtinu. S čime je popušio i u borbi za scoring titulu s Embiidom. Naravno, izgubili su tekmu i šansu za play in, izgleda da je pick prve runde koji bi izgubili napretkom na osmo mjesto važniji od plasmana u play in

https://www.nba.com/standings

Tko je mogao otpasti, otpao je, sad se samo zadnja dva dana dijele pozicije za PO ili PI.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.04.2023. u 19:27.
Staro 08.04.2023., 19:50   #6228
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Sutra Phila i Bruklin.

@roberto
Progozne?
Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2023., 20:36   #6229
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Bizarna sezona Dallasa završila bizarno. Predzadnju tekmu, iako su još bili u igri, prosjedil i Irving i još trojica, a Dončić odigrao jednu četvrtinu. S čime je popušio i u borbi za scoring titulu s Embiidom. Naravno, izgubili su tekmu i šansu za play in, izgleda da je pick prve runde koji bi izgubili napretkom na osmo mjesto važniji od plasmana u play in

https://www.nba.com/standings

Tko je mogao otpasti, otpao je, sad se samo zadnja dva dana dijele pozicije za PO ili PI.
Eto g_string igraci moćnih crvenih bikova ispratili ih na odmor ja zadovoljan,doncic gubi godine bzvz tamo . Nema on pomoci nije tip igraca ala Dirk a kadulja nije ni Kidd ni Jet a ni JJ Barea ta ekipa je svoj maksimum dosegla jos prosle sezone.

di_su
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2023., 21:17   #6230
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Sutra Phila i Bruklin.

@roberto
Progozne?

Oba kluba imaju zacementirane pozicije pa pretposatvljam da će odmarat igrače, ono št o je zanimljivo je da će igrati međusobno u prvom krugu doigravanja.

Sixersi inače vrlo dobri, Embiid vrhunska sezona, po meni on uzima MVP. Harden igra također vrlo dobro, prolazi ispod radara jer nema stat paddinga , ali igra dosat efikasno, svrsishodno, i ono najvažnije - više za momčad nego ikad od sad. Je li to dovoljno da Sixersi izađu sa istoka u finale? Ne znam, oba dva su do sada u PO uglavnom pucali pod pritiskom.

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Eto g_string igraci moćnih crvenih bikova ispratili ih na odmor ja zadovoljan,doncic gubi godine bzvz tamo . Nema on pomoci nije tip igraca ala Dirk a kadulja nije ni Kidd ni Jet a ni JJ Barea ta ekipa je svoj maksimum dosegla jos prosle sezone.

di_su

Nema od bitnih nikog bez krivice u Dallasu. Od uprave koja je pustila Brunsona (navodno je on htio otići u NY i ništa ga drugo nije zanimalo), pa katatrofalno procijenila da dovedu Irvinga za second best strijelca i nabjboljeg defendera. Pa to su i ptice na grani mogle reći da je vrlo upitan fit, i da tu neće imat tko igrat obranu.

Kriv je i Luka koji ima zescu qurcobolju u obrani i non stop se sa sucima svađa. Mora doći barem na razinu da bude prosječan defender i da trči natarg i isprati situaciju, a njegov teret u napadu se mora bolje raspodijeliti... Kriv je i Irving koji je dodao još jedna klub na popis onih kojima je uništio snove

Na ljeto vrlo izvjesno Irving ide dalje (pitanje je tko će ga htjet ludog, vjerojatno James ), a ptianje je da li je nakon ovog i Luki dosta Dallasa...
Staro 09.04.2023., 09:54   #6231
goran1985
Ili jesi ili nisi

Mogući rasplet na zapadu je previše meni za shvatiti, ekipe se bore prije svega za šesto mjesto.
Ako je vjerovati ovome linku Pelicansi mogu biti 5 a Clippersi 7. Ne znam kakve su tu kombinacije u igri kad bi se zatvorio krug od 4 ekipe sa istim omjerom jer LAC ima samo od NOP lošiji skor pa po meni oni mogu biti najniže šesti ali dobro, valjda autor zna o čemu piše. Svakako su Timberwolvesi favoriti protiv Pelicansa večeras u direktnom okršaju za bolju play in poziciju...

Clippersima je poraz večeras bolji od pobjede pa ako se ostalo poklopi dobro, ako ne ništa... Pobjeda im samo smeta.
GSW se nada da će ostati tablica ovakva ali to je najmanje vjerojatno. Njima treba da svi (GSW, LAC, LAL) pobjede ili da svi izgube.
Lakersi porazu GSW i šestom mjestu ali čak je i sedmo po meni bolje od petog.

Ali ako Pelicansi pobjede i ako je ovo sa linka istina onda se opet vraćam na početak gdje ništa ne razumijem...
Staro 09.04.2023., 11:06   #6232
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

mislim da svima njima treba biti apsolutno svejedno, čim krenu kalkulacije, sve krene nizbrdo. ionako trebaju pobijediti sve ako žele osvojiti kantu, jedino bi bilo bolje da prvi krug doigravanja igraju sa što "slabijim" protivnicima tako da ne odu sve serije u 7 utakmica jer automatski raste i rizik od ozljeda.

dobar dan za gledanje utakmica, 8 ih počinje u 19:00, a 7 u 21.30

edit: s druge strane, nije taj playin tako ni loš za ekipe, barem imaju šansu napraviti generalnu probu prije početka doigravanja
uvijek se govorilo da prava košarka kreće s playoffom, sad valjda kreće s tim playinom

Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 09.04.2023. u 11:12.
Staro 09.04.2023., 11:19   #6233
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

i ko bi to razumi ko nije vjerojatnost i statistiku kuša, i ko nije kombinatoriku kako grmi sluša

ma je zbilja komplicirano ne samo zbog brojnih kombinacija nego i zbog toga što ne znamo koje su želje pojedinih ekipa.

Clippersi naoko imaju najpovoljniju situaciju da biraju protivnika (ako žele izbjeći Sunse) mogu izgubiti večeras baš od tih Sunsa . Ali tu je problem što Sunsi možda žele baš njih, a ne GSW u prvom krugu playoffa, pa bi se mogli potruditi i oni da izgube. Tako da bi to lako mogao biti dvoboj 2 ekipe koje obe žele izgubiti

Cliperssima se stvari mogu zakomplicirati u slučaju njihovog poraza, a u slučaju pobjede Pelsa jer onda se zatvara potencijalni krug sa 4 i oni tada ispadaju u playin vs Lakersa i vjerujem da im to nije u interesu koliko god imali dobar omjer sa njima u posljednjim susretima.

Međutim, ja vjerujem u pobjedu Wolwesa nad Pelsima jer njima to znači 8th seed, a Pelsi bi tad bili 9th. Također vjerujem da Lakersi dobijaju Utaha da izbjegnemo zavrzlame po tom pitanju.

Također imamo varijablu GSW koji ako dobiju Blazerse, a Clips izgube idu na Sunse što im vjerujem nije cilj. Međutim, ako budu tankirali moguće da ispadnu čak u playin, a Lakersi im uzmu željeni 6th seed.

Dakle, mislim da će večeras do zadnjih minuta posljednjeg kola ove regularne sezone NBA raditi kalkulacije i da će se odluka prolongirati sve do kraja tekmi pogotovo u dvoboju Clips-Sunsi, a i kod GSW.
Staro 09.04.2023., 11:22   #6234
goran1985
Ili jesi ili nisi

A dobro, neki se sigurno nadaju da će im se vratiti bitni igrači (Paul George, Wiggins) prije susreta sa Durantom. A do finala da se i Durant ozlijedi.

@ante nisam zašao u kladionicu od kad sam postao punoljetan, (nije mi bilo više napeto )ali sad sam pogledao koeficijente koji kažu da je na Clipperse 1.15 a na domaćine Sunse 6.5.

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 09.04.2023. u 11:27.
Staro 09.04.2023., 13:14   #6235
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

sve ove gore kombiancije su točne brijem

Što se kalkulacija tiče, mislim da bi i GSW i Lakersi i Clippersi htjeli izbjeći play in. Jbg, ovisno na kojoj poziciji budu, a svi tri mogu biti 7., to je jedna tekma i ako protivnika posere šut, ideš doma.

Zato mislim da neće kalkulirat. A što se izbjegavanja Sunsa tiče, da se ne lažemo sve tri nabrojene ekipe žele naslov i misle da mogu do naslova, i sve osim naslova njima će biti neuspjeh. Ako uzmemo taj stav, onda ti je svejedno kad ćeš protiv Sunsa. Čak se tu da i kontraargument postaviti, da je možda bolje sa Sunsima igrati sad, jer Durant je tek par tekmi s njima odigrao, nisu uigrani skroz sasvim sigurno, nisu imali pravi test, a možda Durant ni kondicijski nije full spreman.

Jedino što netko reče Sunsi mogu kalkulirat i birat protiv Clippersa. Oni mogu recimo krenut od toga da će im biti lakše s Clippersima sad bez Georgea. Iako mislim da će oni naprosto odmarat prvotimce i dovest Clipperse u situaciju da će dobit tekmu i bit 5.

U svakom slučaju ono što veseli, sve tekme danas su ili u 19h ili u 21:30h (zapadne zanimljivije), pa košarkaški sladokurci mogu birat
Staro 09.04.2023., 20:18   #6236
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Staro 09.04.2023., 20:56   #6237
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Tristan Thompson se vraća u Lakerse

https://twitter.com/ShamsCharania/st...82102618542080

vorda aj po gajbu, ovo je gejmčenđer
trebalo im je dosta vremena da dogovore suradnju, valjda je morao dati časnu pionirsku da neće dirati žene suigrača
Staro 09.04.2023., 22:08   #6238
goran1985
Ili jesi ili nisi

GSW 55 poena u 1. četvrtini, rekao bi da oni ne kalkuliraju.

Dobra akcija Goberta. https://www.google.com/amp/s/www.si....wolves-timeout

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 09.04.2023. u 22:46.
Staro 09.04.2023., 22:58   #6239
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Haha, šaketanje suigrača u modi ove sezone

EDIT:
Puno se pisalo o tome što je GSW. a objašnjenje je zapravo jednostavno:
https://www.nba.com/stats/lineups/ad...dir=D&sort=MIN
Njihova startna petorka je najbolja startna petorka lige po net ratingu - odigrali su zajedno samo 27 utakmica ove sezone.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.04.2023. u 23:36.
Staro 10.04.2023., 21:57   #6240
goran1985
Ili jesi ili nisi

Citiraj:
Njihova startna petorka je najbolja startna petorka lige po net ratingu - odigrali su zajedno samo 27 utakmica ove sezone.
Ima tu nešto sitno šampionskog materijala.

Sinoć Klay na 300+ 3p u sezoni, Looney najbolji napadački skakač lige i skupa sa Poolom odigrao sve 82 utakmice.
Bit će sigurno odlična serija sa Kingsima, udaljenost mala između gradova pa neće bit očajni na gostovanjima valjda...
Moja prognoza 4:2 za GSW protiv Kingsa.

Ali Timberwolvesi jučer nisu ostali na jednoj gluposti, još im je McDaniels sam sebi sjeba ruku udarajući u zid iz bijesa. To su im super vijesti pred Lakerse. No ajde, možda ih ovo više poveže.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na