|
![]() |
#3481 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
hahaha I know the feeling. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel mining dead u HR odnosno EU? Dosla mi struja za 6 mjeseci 4000kn. To je OK, malo CHIe je radilo i tako. 4 clana obitelj kompovi, veliki televizori i tako... potrosilo se. Ali sad mi dosao obracun za sljedecih 6 mjeseci i nove rate. ispada mi 6000kn kad platim sve te rate, to je povecanje od 50%, tko je tu lud? A najvise me brine opaska s boldanim da je cijena struje kao limitirana do 31.3. 2023 i da je referentna cijena 3.89 kn/kwh Jel bi to znacilo da onda u onaj mining kalkulator umjesto 0.15 sad pisemo 0.5$??? To znaci game over...
![]() |
#3483 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
ja do sada pisao 0.06$ i to po obracunu za zimsku tarifu na dvotarifno brojilo pa ona skupa struja..... od 01.01.23. nam u BiH uvode novecijene i nove obracune... struja do 400, 800 i preko 1200 wat necega kWh ako sam dobro skontao... pa sad koliko ce to sve da bude.. meni sad kuca sa rigovima izadje 2100 do 2500.... i dalje cemo biti najjeftiniji.. ali samo da malo skoci cijena koina za kopanje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Game over je već odavno. Ko će ga znati sad sa strujom. Cijena je ograničena za određen broj kwh. Ako pređeš, veća cijena. Veći potrošač će brzo preći taj limit. Samo, nije mi jasno kako odrede početnu točku za obračun kad 1.10 nitko nije popisao mjerila. Ja imam 3 kućanstva na jednom priključku i sad će mi biti kaos sa obračunom. A rig sam ugasio još u 9-om mjesecu. Ne isplati se. Eventualno, ako se netko grije sa rigovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|