|
![]() |
#25201 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25202 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Eh sad, necemo pretjerivati ![]() ![]() Naravno o ukusima se ne raspravlja samo ipak vecina ljudi kaze da je LOTR daleko bolji/kvalitetniji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25203 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Hobo mi je nekako tanji i isprazniji što nije ni čudo kad skužiš da su od malog romana napravili tri filma. Ali daleko od toga da je loš, s guštom sam ga pogledao u kinu u 48 fps-a. Silmarillion je još neiskorišteno polje, a knjiga mi je bila jako interesantna. Nadam se da će u budućnosti napraviti nešto u stilu GoT-a i povezati Silmarillion, Hobbit i LOTR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25204 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() LOTR mogu gledati 100x. Hobota sam gledao na rate i ako bog da nikad više ![]() Na zadnjem Hobotu sam imao kenjaža pauze po par dana. Pauziram i odem do šekreta i nastavim za 2 dana gledat dalje. Ali LOTR, iako sve znam, svaki put kad ga ulovim na TVu, odgledam do kraja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25208 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25209 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Inače to ne mora ništa znači, ali čim serija ima više od cca 12 epizoda odmah pomislim da će biti razvučena kenja. Nadam se da sam u krivu. Edit: Stigao The Gentlemen u videoteke pa tko nije pogledao u kinu preporučam. Ja ću opet sad pogledati koliko mi je dobar bio.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 24.03.2020. u 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25211 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() The Gentlemen još nisam gledao, thnx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25213 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Inače volim i fantasy i SF, ali IMO LOTR mi je danas previše dječji i naivan. Da se razumijemo, odgledam ga bez beda jer mi je klasičan popcorn film, ali ono... dubina 0 bodova. Ne pišem ovo radi pokretanja neke rasprave, samo su me oduvijek fascinirali polarizirajući filmovi (meni je LOTR ovisno o nastavku 4 do nategnutih 5/10 a neki bi mu dali 100/10 da mogu, a hobita bolje da ni ne ocjenjujem ![]() Ali neka, živjela različitost i izbor ![]()
![]() |
#25214 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Navodno ima i onih kojima je 8. sezona GOT dobra ![]() Salu na stranu...svatko ima pravo na svoje misljenje. Jos najbolje da svi volimo isto. ![]() Meni osobno Lotr je medu nadrazim filmovima, dok hobit je nekako razvodnjen i dosadan. Da su napravili samo jedan film umjesto 3 bilo bi dosta bolje. Al eto moraju izmusti sto vise para sto mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25218 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Loše |
![]() |
#25221 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Toliko od mene.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25222 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Očekivao sam Suicide Squad koji mi je bio ok. Al eto, ništa. Citiraj:
Da, dobra je, al sad boginja. Iako opet, ukusi su ko i gov*o, svako ga ima i svako drugačije smrdi. Al kad već spominjemo, Monica je boginja po mom standardu ![]()
![]() |
![]() |
#25223 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
he Invisible Man 6,5 dosta zanimljiv film, ali dosta spor i pomalo dosadnjikav 1917 6,5 OK za pogledati, po meni ništa posebno. The Gentlemen 6 OK je film, mislim da je problem što sam očekivao puno više s obzirom na tematiku.
![]() |
#25224 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
vidim trilogije se spominju: The Man with no name od Leonea Vengeance trilogija od Parka i Kum naravno (treći je tu da bi mogao biti trilogija ![]() Edit: Baš gledam trailer od ovog Gospona i mislim si ovo izgleda ko da je Guy Ritchi napravio kad ono stvarno on ![]()
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 28.03.2020. u 02:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bloodshot - ne gledati ako ne morate. Uzmite Universal Soldier, modernizirajte ga, dodajte 'uvjerljivu' Vin Diesel glumu i dobili ste ovaj film.
![]() |
#25226 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25229 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ja sam oduševljen, gledao u kinu i sad opet kad je došao u videoteke.
![]() |
![]() |
|
|