|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
pretpostavljam da nisi, a ja se sječam taj gainwardov model je bio skuplji od ostalih proizvođača za najmanje 300kn, dakle ti si to ajmo reć platio a ne dobio.. ![]() znam ziher jer sam tad pratio ama baš svaku grafu!! ![]() Edit: to je počelo sa Ultra/1000 GS modelom uz koju se dobilo zvučna, slušalice, hrpa kablova, i firewire kontroler a skuplja je bila oko 500kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
I jos da dodam da sam popushil sa gigabytom GF6800gt kak sam cital bug i oni je nahvalili a ja se zaletil u ubol je. Ova mi se kartica grijala prek 75 stupnjava dok nisam prasnul zalmana. Kontaktiral sam ti proizvodjaca a znas kaj su mi rekli da je sve normalno do 100 stupnjava. Mozes si misliti a iznad mi je pasivac od chipseta.Ovo mi je prvi i zadnji puta da sam uzeo Gigabyte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Evo samo da raščistimo neke stavke; Gainward GS GLH (znači probrani čipovi) serija nije najjača serija grafičkih kartica, niti je to ikad bila. Primjer: Leadtekova Extreme 6600GT (550/1120 MHz) ''pojede'' Gainwardovu 6600GT GS GLH (540/1200 MHz) na default-u, a kamoli ak ju sclockaš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
EMP moderator
|
Naravno da je sve do 100°C normalno, al se treba brinut kad pređe 110-120.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
inače to s coolerom ti je za više manje svaku grafu, večina ih promjeni cooler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Strichek Moderator
|
s obzirom da je to dosta jaka grafa treba i adekvatno hlađenje tak da ti ove temp nisu velike.. al slažem se sa McGom za coolere na grafama. recimo gle usporedbnu malo starijih grafi: Ati Radeon 9800Pro i Nvidia FX 5800Ultra.. to performansama ATI dere a gle taj malecki cooler dok je Ultra dobila naziv najglasnije grafe ikad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Full se slazem sa time. Vise me brine kaj ovi shibaju grafulje ko na traci a mi jadnici sipamo im lovu i lovu u djepove a da bar onda nemamo problema sa njima. Vec sam pocel razmisljati da je bilo vrijeme da kazem dost za davanje za komp jer samo me to igranje tjera da sipam lovu u njega. Tak da sam sve blize ideji da pc lagano ostavim po starni za igranje a plejka 3 mi se cini i vise nego odlicana zamjena. Grafika je boli glava i nema muke oko igranja. Do sada smo mi pc gameri imali povlasteno mjesto u igrama ali od iduce godine kad izadje ps3 mnoge ce se stvari promjeniti bar po onome kaj sam procital i vidio demo neke igrice za ps3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
-------
|
@Crypt0 Za cca. godinu dana kompjuteri budu do 3 puta jači i brži od ovih konzola koje se tak žestoko najavljuju i reklamiraju, tak da se ne trebaš zamarati s tim. BTW nitko te ne sili da daješ masne pare za komp i nigdje na piše da ti komp mora služiti samo za igranje raznih igara. A ako si već gamer, onda i sam znaš da je to užasno skup sport (pogotovo, ako se tim ne baviš za neke pare, natjecanja i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Ne nenatjecem se samo mi sluzi za zabavu i sve ostale potrebe koje obavljam na njemu.Skup sport nema kaj.U svakom slucaju volim se gejmati na njemu. Bilo mi je full ok ragovorati sa vama i razmjenjivati misljenja. Za sad je kak je a ceka me sam da dalje nastavim prasiti po njemu. l0L |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|