|
![]() |
#1472 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1474 |
Guest
|
dvadeset slobodnih bacanja, ko jordan i kobe... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Čini mi se da im je switch zahrđao od prošle sezone ![]() Da Pacersi uz Georgea imaju barem jednog igrača koji seriju može odigrati na kvalitetnoj razini ne bi se dobro proveli. Ovako DT na Georgeu kad zagusti i riješena stvar. Plus što Pacersi loše obranu igraju pa je Cavsima šut preko 50%. No, ne cvate cvijeće nigdje na istoku. DeRozan i Lowry po običaju začokaju PO, Celticsi nemaju matchup za Cavse i pitanje je hoće li Bullse riješiti... Jedino Wizardsi uz sjajan šut i dobru podršku s klupe. I Bullsi u nekom ludom filmu.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 18.04.2017. u 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Pogledao MEM-SAS tek toliko da vidim o čemu priča Fizdale, trener 2. momčadi lige po broju napravljenih faula u regularnom dijelu sezone. Dakle, on stavi 40-godišnjeg Cartera, najstarijeg igrača cijele lige da čuva MVP kandidata ove godine (po izjavama Shaqa i Barkleya jednog od dva najbolja igrača lige trenutno) ... i onda se čudi na konferenciji kako Claw ima 37 poena tj. 19 iz slobodnih bacanja. Kao Leonard je poznat kao glasna figura koja se često svađa sa sucima i stalno traži nepostojeće faulove. Ajd recite da se lik zajeb.... ? ![]() U prvom poluvremenu su na 20+ zaostatka sa 15% 3P i općenito 11% šuta manje iz igre naspram SAS-a, manje skokova, te momčadske igre u stilu k.k. Vrtni patuljci. I onda se na presici krene vadit na suce, jer on "zaslužuje respekt" tj. jer se nisu stigli iskopati u 2. poluvremenu iz -20 rupe u koju su se sami zakopali u 1. poluvremenu zbog amaterizma u napadu. Kakva LIKčina ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 18.04.2017. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Čak mi se čini da je njegov nastup planski odrađen kako bi odmah stavio pažnju javnosti na suce za uzvrate u Memphisu, jer zna da ako tamo izgubi da je gotova serija. Natjerati će ove svoje da igraju kao u NFL-u, a vjerojatno će malo i publiku našpanati, pa se nada da će to biti dovoljno za par pobjeda. Nije ni on od jučer ... "I'm a rookie but they won't rook us" ![]() Btw ako ste se pitali kako SAS gađa 97% iz slobodnjaka, evo objašnjenja ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 18.04.2017. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1484 |
Premium
|
![]() ![]() Ne samo da pričaš nebuloze o tekmama Spursa koje ni ne gledaš, nego to pišeš i za one koje gledaš. Indiana je igrala lošu obranu. Baš lošu obranu, pogotovo game 1. Loši switchevi, loša obrana obruča, perimetra, driblinga, pretjerana pomaganja gdje su pušili otvorene šuteve... Kiksali su skoro sve što su mogli. Nešto je malo bolej bilo u G2, ali ne puno. U napadu pak izuzev individualne kvalitete Georgea nemaju druge konstante. Nisu uspjeli dovoljno exploatati činjenicu da Cavsi i dalje igraju lošu obranu. Pogotovo tranziciju u kojoj su ove sezone završili među najgorima. Još se prije pola sezone pisalo na tanane o tome kako Cavsi mlako prate ball handlera u traniziciji i općenito se sporo vraćaju na svoje pozicije umjesto da prate igrače. I onda u G1 useru napad za pobjedu timeoutom umjesto da ih srede u tranziciji ![]() Ellisa trpe u petorci zato što je kakti scorer, lik je zabio 2 koša u G2. A obrambeno je teška rupa ![]() CJ Miles za manje minuta imao je bolji učinak od njega, a i u obrani je bolji. Ludi Lance bi također mogao krenuti kao starter. Ako će Pacersi uopće dobiti koju nakon ovih 0:2, to je onda G3. Vraćaju se doma, a izrazito su domaćinska momčad (od svih 16 ekipa u doigravanju Pacersi imaju najmanje gostujućih pobjeda), i role playeri im dosta bolje igraju doma. A i Robinson III bi mogao dobiti više minuta.
![]() |
#1485 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1487 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1488 |
Premium
|
Haha, ti jos nisi skuzio da je ova serija prognozirana samo za tebe? Na sto si po ocekivanju vrlo brzo reagirao, bez smisla za humor ![]() Imas moju prognozu na forum.hr stavljenu isti dan gdje su svi drugi parovi isto prognozirani, izuzev Cavsa. Njih sam stavio na prolaz 4:2, racunajuci da bi Pacersi mogli dobit prvu dok se jos Cavsi ne useme u PO, i jednu doma. Nakon ovog raspleta to ide vjerojatno 4:0, mozda 4:1.
![]() |
#1490 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1491 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1492 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1493 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
1 faul na Conleyu nisu svirali,a trebali su.I to je to.Carteru su svirali faul a trebao je biti u napadu za Lee-a.Ali to ih nemože spasiti.... Ali nemoj kakat po Leonardu i pisati napamet...jer svaki suđeni faul je bio.
![]() |
#1494 | |
Guest
|
Citiraj:
btw pogledaj si prvi faul na pocetku 4. cetvrtine...pametnome dosta na 75:71 za spurse, kos leonarda koraci ko kuca...jel treba jos? Sent from my MI MAX using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 19.04.2017. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
#1497 |
Into my head it goes
|
Ajd barem smo ga skužili da komentira i prije nego je pogledao išta. Bravo vorda.Sad reci koji faul po redu nije bio na Leonardu.Jer si sa time počeo.A to me jedino zanima... Da,bilo je domaćinskih odluka.Tako će biti i na drugoj strani u četvrtak.
![]() |
#1498 |
Guest
|
aha, sad je vec izvlacenje na domacinske odluke ![]() ![]() evo posto sam prozvan, dao sam si truda. https://youtu.be/2Dj5wYZmau0 https://youtu.be/8m3bXDe8BzY snaci smijeh smijehova od faulova...jel trebam i one korake trazit??? Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1499 |
Into my head it goes
|
vorda,pump fake nekom možeš,nekom nemožeš prodavati.tako da...komentiraj ono šta si vidio,ne šta umišljaš ![]() Faul su i 1 i 2
![]() |
#1500 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|