|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Na monitoru ne rade usb portovi
Imam monitor Dell 1703FPt koji ima 4 usb porta..portovi ne rade ako se ne priključi kabel A-B, monitor - pc..dal se da napraviti neka brika u njemu da usb imaju napon bez ovog A-B kabela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sad bi ti mijenjao standard, nema nikakve "brike" ... i da riješiš napajanje hub - a (čitaj A portova na monitoru) iz napajanja monitora (neki modeli to i imaju) > kako će ti raditi bez pc A port > monitor B kabela ? Nemoj izmišljati toplu vodu nego stavi taj kabel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod svih Dell monitora imaš istu stvar. Ne znam kako si ti zamislio da usb provede signale između monitora i PCa preko DVI/HDMI kabela.
![]() |
#4 |
Premium
|
Znači ako bi htio prikopčati ecast na monitor kojem treba 5V napajanje moram od laptopa do monitora imati 5 m kabela A-B? Ili prikopcati ecast na adapter npr.za tablet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
USB portovi na monitoru nemaju napona ni struje ni data konekciju. To ima netko treba dati. Hoće li to biti laptop ili kanta, svejedno je. Znači, neophodan ti je A-B kabel.
![]() |
#6 |
Premium
|
Kqko nemaju, ja na svojem monitoru u firmi napajam zvucnike preko usb porta..?!?! Bez da je ab zastekan u komp.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Treba čitati sa razumjevanjem, neki modeli imaju a neki nemaju napajanje hub - a i portova iz napajanja monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Imao ili ne napajanje na hubu, sigurno neces podatke prebacivat preko dvi kabela. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|