|
|||||||||||
|
|
#22861 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mom starome su htjeli ( VW ) naplatiti svjetlo u gepeku naplatiti 300 kn pa je poludio i otišao iz salona XD Ajde barem su prošlost one fore s jednim retrovizorom gdje si drugi treba nadoplatiti, ne viđam to više ![]() |
|
|
|
|
|
#22862 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Normalan narod ne zna što je oprema kod ovlaštenog. Jesi li ikad usporedio opreme iz Njemačke i naših ovlaštenih? Nisi i zato ima takvih kao tvoje ideologije koji spominju "precjenjeno" Naš normalan narod hrani se bunikama. ![]() @burmuz Svijetlo u gepek već imam. Standarna oprema edit. Kontrolirao autoklimu i ostalo mu 240gr plina i 19ml ulja. Nadopunio na 550gr i 29ml ulja. Blagodarim
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#22863 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22866 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@legija: Pežot 406 kupe mi je nekad bio jedan od najljepših auta i tiha patnja. No, nakon što sam imao 2 citroena (Xsara i C4 coupe), te jednog Peugeota (307 karavan sa dosta opreme) - nikad više PSA! Jeftini za održavanje, udobni, čak i pouzdani, ali non-stop neki k. ne valja na njima. Mjenjač je katastrofa, malo-malo nešto ne valja (senzor tlaka na visokotlačnoj pumpi, ožičenje iste, senzor vanjske temperature koji sgrebe i rad automatske klime, zamajac na kvačilu - aktivni, j..o ga čača skupi, sijalice rikavaju svakih par mjeseci, šelne na cijevima za dovod goriva, koje onda curi svuda, glavni osigurač od dijagnostike koji je negdje skriven....). Ništa od nabrojanog me nije ostavilo na cesti, a ni popravci nisu skupi, ali živcira da svako malo moram do servisa (OK, sijalice sam mijenjao sam, naravno). Kupio japanca i preporodio se - sve klapa, utegnut, mjenjač... joj kako mi je falila preciznost tog govneta kod Francuza. Možda je 406 coupe ipak kvalitetnije odrađen, jer je ipak bio neka Peugeotiva sportska klasa, ali ova sranja od mainstream modela su za k. E da - Citroen i Peugeot su potpuno isti automobili - razlikuju se samo po obliku šasije, sve je isto - mehanika, elektronika, ovjes, motori...
|
|
|
#22867 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#22869 | |
|
Extrema Thule
|
Citiraj:
Moguće je razlika u materijalu i drugi proizvođač. Renault i svi ostali ne proizvode dijelove. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#22870 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22872 | ||
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
To je to. |
||
|
|
|
|
|
#22874 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma Modus je odličan autić. Bio sam skeptičan kad je stigao, ali sam se ugodno iznenadio prostranošću, pozicijom sjedenja, podesivom zadnjom klupom (nisam siguran da je u svakom ista jer je ovaj naš nakrcan gotovo svim opcijama koje su bile u ponudi), potrošnjom, i još dosta stvari. Jedino mi je malo anemičan na gasu, ali on i nije napravljen za jurcanje. |
|
|
|
|
|
#22876 |
|
Extrema Thule
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#22878 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Kako kome sve zavisi od ukusa, ali nemoš ih svrstati pod "lijepe"![]() |
|
|
|
|
|
#22882 |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Od prijatelja prijatelj prodaje, ima oglas na myhraweb forumu. Navodno ima neki servis za forda, pa popravi i proda ponekad. 5 vrata limuzina, 2004 sa 240 000 km, promjenjen motor. kod njega u servisu. Traži malo para. Znam i sam da može biti svašta, ali i ne mora. http://expirebox.com/download/967110...162f241b9.html |
|
|
|
|
|
#22885 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
|
#22886 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Vidjeh danas ovo https://upload.wikimedia.org/wikiped...765866978).jpg http://images.honestjohn.co.uk/image...0reg%20R34.jpg U rangu ružnoće Mercedesa GLC ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22887 | |
|
Extrema Thule
|
Citiraj:
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#22888 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako misliš na Previu, daleko je od tog užasa gore http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...via-1685_3.jpg
|
|
|
#22890 | |
|
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|