|
![]() |
#21992 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma ide, naravno, ali da je udobno i ugodno, nije. Poznanik je imao već nekoliko sudara gdje su se auti (mahom SUV-ovi) zabijali u njega, jer ga nisu ni vidjeli pored sebe ![]()
![]() |
#21995 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#21997 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21998 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#22005 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Alfa mi ima odvojen rub haube, nije spojen sa svjetlima i to mi stvarno ružno izgleda, zadnji kraj mi je super. A Land Cruiser.... to je bačva sa 4 kotača, ne znam kako da drugačije opišem taj auto. Jedino je dobro kak se na pravom terenu ponaša, sreća pa je u svom vijeku bio čak 0,0000000000000000000001% na terenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22006 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma tak jasno, ali ako ti je drugi izbor xc70 onda sigurno ne trebaš neke ultra terenske sposobnosti. na kraju kupiš overkill overall ružniji jedno 10 puta sa CASIO SATOM ![]() edit: @jed2i... reci mi samo koliko je ružan sat da ne guglam jer znam da ga ima, vjerujem u to duboko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22007 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Eto od kuma stari ga vozi (posao=tereni), star jedno 7-8 god, 400 000 km i 0 kvarova. Još uvijek je unutra odličan, doduše koštao je oko pol milje, znam da je samo opreme imao oko 100k ![]()
![]() |
![]() |
#22009 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Starom je šteta izgleda takav auto uprljat platom i otuckati kamenjem ![]()
![]() |
![]() |
#22010 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#22012 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I da, novi auris ima casio zeleni sat....nemam riječi za to. Terenske mogućnosti su odlične, to potvrđujem jer sam ga i sam po (pravom) terenu vozio Al, njemu to mu ne treba. XC70 bi mu trošio manje, išao bolje, vozio se udobnije....and the list goes on.... + automatik ![]() Misliš na moj V60 ili na sugestiju XC70? U svakom slučaju - Ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22013 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A čuj ak su ta dva bila na izbor pretpostavljamo da mu treba za teren, a tu je LC gospodin bog ![]() A izgled je relevantan jako, pogledaš nove kompakte i na slikama izgledaju ok, uđeš unutra i rijetko koji te neće ostavit razočaranog. Citiraj:
Ne znam kaj tvoj LC ima al ovaj kumov nema kaj nema. EDIT: Mislio sam na CX.
![]() |
![]() |
#22014 |
Premium
|
Zavisi koja je godina.... U to doba, LC je dolazio sa automatikom od čak 5 brzina.... kazić ![]() Njemu ti treba za eventualno makadam. I to pristojni makadam, bez graba....tipa velebitska cesta kod Tulovih greda, i to jednom u godini dana. Zato kažem - megafail, al eto, htio je terenca pa ga sad vozi. Mama kad sjedne samnom u auto uvijek komentira da ne može prežalit prošli auto (S60) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22016 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
da nastavimo u duhu od jutra, jedi trebo si reci tati da uzme daciu duster ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22018 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prijasnje Alfe su bile originalnije i vise "Afle" dizajnom. Kod ove mi je straznji kraj mix vec videnog a na prednji cu se trebat navikavat da mi se svidi. Auto je strava ali vise sam ocekival od dizajna jedne takve Alfe. To je valjda zbog Amera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22019 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Od sredine 2008 su CR motori. Ja sa sva 4 otvorena prozora nečujem tok tok tok kao što si spomenuo. Više ih čujem kako zvuči 1.5 dci. Da ne spominjem kako treba vaditi remenje na 2.2 dci. Treba ih skinuti pola motora da bi kompletno povadio zupčasti pa sad uspredi VAG koncern motore gdje ima mjesta održavati. Lijepo vidim da svaki post uzdižeš Renault nego VAG. ![]() Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22020 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
apropo dustera... priča frend da su zbog terenskih potreba imali neke suzukije u firmi i to ono konstantno jedan na servisu, dakle nikada flota kompletna i na kraju bacili ih sve u savu i uzeli 4x4 dustere - preporod. edit: @dottore... ne favoriziram nikoga nego sam koncept dizel kabrija mi je ogavan. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|