|
![]() |
#1591 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Protiv Malija je sastav bio ispremjesan, igraci su bili umorni od treninga, najbolji igrac je usao pred sam kraj utakmice i to je bio jedan laksi trening, nema smisla ici punom snagom u prijateljsku utakmicu i riskirat ozljedu. |
![]() |
![]() |
#1593 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Ono nije bio prikaz nogometa kakav Hrvatska igra, ali bogami ovo nije bio ni prikaz nogometa kakvog Brazil inače igra. A i meni nisu jasni postovi tipa "u najgorem slučaju nerješeno" Istina. Očekivati 1 bod samo je poprilično pesimistično i bezveze. Ali svaki iole objektivan pratitelj sporta očekuje pobjedu Brazila u hendikepu. Igraš protiv jedne od najboljih reprezentacija u povijesti ovog sporta na njihovom terenu. Sorry, ali ja mislim da se sa porazom od 2 gola razlike u toj tekmi može biti zadovoljan. i to nije pesimistično nimalo. Citiraj:
![]() Ajde Brko, bar si ti znao u ovakvim situacija biti objektivan jebemu. Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1594 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Teško mi je odredit koliko vrijedimo jer već dugo nismo odigrali jako dobru utakmicu, bilo bi savršeno da se takva dogodi u četvrtak. Brazilci nisu niš posebno, Srbi su dobro pokazali, kao i Meksiko prije, kako se može s njima. Šta je Kolarov radio Alvesu ![]() Čudno mi je da se Scolari tako lako odrekao Kake i Robinha. Imaju još dinamita u nogama, a bome i iskustva. Neymar je zaigrani cirkusant koji čitavu sezonu nije sastavio dvije dobre tekme. Dobro veli Pletikosa, daleko je to od onog Brazila od kojeg smo spušili u Njemačkoj. Ronaldo, Kaka, Ronaldinho, Robinho, Juninho, Adriano... ![]() A ni oni nisu osvojili SP ![]() Ako odigramo vrhunsku tekmu možemo mi i puni plijen uzet, samo velim, dugo takve tekme vidio nisam, još od Istanbula...
#1595 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Evo postave: HRVATSKA: Pletikosa - Srna, Lovren, Vida, Pranjić - Perišić, Modrić, Brozović, Kovačić - Eduardo, Jelavić. https://twitter.com/HNS_CFF/status/4...085824/photo/1
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 07.06.2014. u 00:22. |
|
![]() |
![]() |
#1598 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je vrijeme da se pita za neki HD stream... Ovaj je ok, ali ako može bolje, zašto ne http://live.drakulastream.eu/static/...871364560.html EDIT: Jel to fail bio s našom himnom ili stream zeza?
#1599 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Fail. Nego, ima li tko hrt2 stream? Osjećam se opravdanim to žicati, pošto sam jedan od onih sretnika koji uredno plaćaju TV pretplatu, a nemaju signal dostatan za DVB-T. Nadam se da nije previše "slobodan" zahtjev. Što se tiče prvih 5min; bit će to dugih 90 minuta.... |
![]() |
![]() |
#1600 |
The mighty pirate
|
Pa HRT ti je besplatan za gledanje na njihovim stranicama. Samo se trebaš registrirati. gledaj.hrt.hr Ne gledam naš stream jer je jednako kvalitetan kao onaj gore, samo naš komentator mi je neprobavljiv. Kod nas samo Eduardo i Modrić znaju što žele napraviti s loptom, ostali su izgubljeni...
#1601 |
"Samo vodu ne!"
|
Viš, viš, za to nisam znao. Dakle ima i HRT2? To je nešto privremeno za WC2014 ili trajno? Modrićeve asistencije; ![]() Ostalo; ![]() |
![]() |
![]() |
#1602 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedino što na gledaj.hrt.hr stream kasni minutu i 42 sekunde u odnosu na TV, što je previše za tekmu uživo. Ovaj gore Drakula kasni 7 sekundi. Što se tiče HRT streama, to je trajni projekt, uostalom kasne tek koju godinu s time u odnosu na ozbiljne nacionalne televizije.
#1606 |
"Samo vodu ne!"
|
Rekoh ja da će to biti dugih 90...Ovi su čvrsti. Taman da nas rastave. Ode Pranjićev skočni zglob...Izgledalo je za gipsiranje. PS Onaj HRTov stream je totalna katastrofa. Više ne radi nego radi. Ipak, zaboravih se zahvaliti 1v@ne. Hvala... |
![]() |
![]() |
#1607 |
Premium
|
Jbg, australci uvijek igraju ovak, prijateljska ili natjecateljska, nema razlike za njih. Izuzev toga, mislim da bi Brozovic mogao igrat na prvenstvu, dobro igra mali.
#1608 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
U pol sata 0 minuta nogometa, kao osnovnoskolska partija nogometa na tjelesnom...i onda nam jos poklone ozljedu
#1609 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kako je ovo dosadno. Fascinantna su mi ta nasa dodavanja. Dvako drugo dodavanje fula igraca. Jako i nikome. Ili iza igraca.. ![]() Pa zanimljivije je gledat amatere na nekoj livadi. EDIT: Ako i cetvrti put za redom puste Tokić reklamu, zapalit ću zgradu HRT-a. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 07.06.2014. u 01:56. |
![]() |
![]() |
#1610 |
"Samo vodu ne!"
|
Sve mi se čini da je ova prijateljska utakmica totalni fail bez obzira kako završi. Nit su ovi slični Brazilcima, a ni ostalima u skupini, niti smo se spremili za bilo koga od njih. Zato smo izgubili Pranjića, a možda i još koga ako se ovako nastavi. |
![]() |
![]() |
#1612 |
The mighty pirate
|
Ja još ne kužim za što se naši točno toliko čuvaju? Sumnjam da tu ima neka igra koju skrivaju od svijeta. Gledam Njemačku koja je stavila sve karte na stol i ove godine će opet biti u top 3 sudeći po igri, nadam se na prvom mjestu, napokon.
#1614 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jao, iz 100%tne prilike mene strah da ce fulat ![]() Ajde poboljsali su dodavanje, a modric i kovacic ce bit vrhunski tandem ako kovacic ovako nastavi, a modric zadrzi formu ![]() manđukic mi nije jasan, kakve nepromisljene startove lik radi..
#1615 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1618 |
The mighty pirate
|
Mandžukić - čista nula. Ništa odigrano. Sve više dokazuje da je najprecjenjeniji igrač trenutno. Sve više dolazi do izražaja to da Mandžukić ne postoji bez Bayernove sredine. Nadam se da će prosjediti prvenstvo na klupi jer ovo nema smisla, kao da je 10 igrača na terenu.
#1619 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1620 |
Premium
|
Srećm, ni Brazil nije pokazao ništa više od nas, nije to ekipa koje se treba bojati. Samo da ne podlegnemo pritisku, i uz čvrstu i odgovornu igru mislim da dobar rezultat ne bježi.
|
|