|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Nisam znao da ako skines win8 professional da onda nemozes win8 professional N ...ja sam si za kom skinuo win8 professional i sad sam si za lap mislio N ali posto nece moro sam hrv verziju.. pa sta nije prije bilo da se mogu sve verzije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako se dobro sjećam, u uvjetima korištenja stoji da smijete na sva svoja računala koristiti key pod uvjetom da se ne koristi komercijalno i nadogradnja vrijedi dok imate status po kojem stječete pravo. Nakon toga možete nastaviti koristiti pod istim uvjetima, ali bez nadogradnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Jedan mali update, dozvoljena je instalacija jedne licence na do 2 računala, pitao MS i fakultet. Treća i svaka sljedeća neće biti legalna, odnosno aktivacija neće proći. Ali je zanimljivo kako se mogu dobiti nekoliko ključeva za iste Windowse samo pod različitim verzijama(npr 8 i 8.1 ![]()
![]() |
#95 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam pitanjce. Nekidan sam nešto kopao po msdnaa repozitoriju i zakleo bi se da sam vidio da je ispod digital downloada postojala opcija da se za cca 15$ može naručiti i fizički kutija s medijem. Sada to tražim i nevidim više tu opciju. Dal je netko naručivao sebi fizički medije il sam ja to krivo vidio? tnx
![]() |
|
|