|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
A koje su temperature i buka u odnosu na box hladnjak? I ako slučajno nema velike razlike, postavlja se pitanje zašto uopće kupovati Noctuu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Da,box je isto mislim dosta dobar,da se jeftinije složit bolje i tiše hlađenje,jedinu prednost koju vidim je tanak dizajn ali opet tko ima baš tako mala kućišta |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko vidim, postoji mogućnost nastanka problema ako je socket blizu utora za ram ili ako imaju dodatne heatspreadere jer je stvarni nizak hladnjak. Gledam ram na slici na str. 2 i jako je knap s hladnjakom.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da problema ne smije biti, s Noctuine stranice: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Samuel17 je bolji hladnjak od toga vrlo slične cijene, no nema ga kod nas više za kupiti. Takve temperature sam imao kad je pod njim bio i5 760 koji ima veći TDP (95W). Također nisam imao problema sa Samuelom na ITX ploči, on se da zakrenuti na bilo koju stranu pa tak ne smeta ni ramu ni memoriji. Naravno, s drugim pločama je možda drugačija situacija. Tiši je znatno jer koristi 120mm vent. Činjenica je da se ne može nabaviti nekakav low profile hladnjak (ili čak i ne mora biti low profile, ali da stane u kućište) koji će odrađivati svoj posao vrlo tiho što je po mom mišljenju valjda najbitnija stavka kod ITX konfiguracija. Čak niti u idle načinu rada. Zbog tišine sam zato na kraju nagurao malkice modificirani H50 unutra s tim da mi napajanje 2cm viri van, da radijator stane. Temperature ne prelaze 55°C prilikom opterećenja. Također, pretpostavljam da testirate s matičnom na stolu, što je još jedan ograničavajući faktor koji može dovesti do krivog zaključka. Još jedan primjer, sa samuel17 je nakon ugradnje svega u kućište temperatura procesora porasla za dodatnih 10°C (Lianli Q11 kućište)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|