|
![]() |
#29611 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vidim da daniel pise sutra u 9, ja bi radje malo kasnije. ali ako se nitko ne javi, idem s njim ![]() daklem, ima li jos zainteresiranih za sutra? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29615 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Ima zainteresiranih! Suta opet idem gore. Sto se mene tice manje vise mi je svejedno, no ipak bih vise volio u 10h... Ali vi se sve lijepo dogovorite, pa ja mucki krenem pol sata ranije preko Lonjscine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29618 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#29620 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Po mom mišljenju tubeless nije za agresivnu vožnju. Čim naletiš neočekivano na veću stepeničastu prepreku guma burpa, kako god složio gumu. (čukijeve stepenice, moj zavoj na medvedgradu...) Na onim XT kotačima je fat albert koji nije bio UST držao odlično, niti jednom guma nije burpala ali se dogodilo sranje sa slime pro mlijekom koje nije moglo pokrpati rupicu od par milimetara. Previše je varijabli ak se mene pita: moraš imati dobre obruče, još bolje gume i mlijeko koje će dobro funkcionirati s tom gumom. Kad se zbroji cijena + potencijalni problemi = neisplativo zajebavanje. A di ćeš još svakih pola godine mijenjat mlijeko komplet... EDIT: lovrić, nemrem obećat, ali aje potrudit ću se. Ak me nema do 8:10 odi bez mene ![]() Bianchi je talijan, kod mene je marzocchi talijan, na to si mislio? On one je britanac ko fol (tajvanac prije, al jebiga, i crnci i kosooki su svugdje) ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 10.01.2013. u 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29621 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kliknite na ovaj link i uživajte http://www.pinkbike.com/news/Ovegur-...land-2013.html Apsolutno prekrasno
![]() |
#29623 |
|
![]() |
#29624 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam zadovoljan na spustu sa tubelessom. Prvu voznju je dvaput obruc lupio dobro po kamenju (bio bi 2x snejkbajt) i prezivio je (dosta nizak tlak), nema burpa ni nis. Na 57ici po kamenju je isto drzalo.kako treba. Ono sa stengama je bilo previse. Sumnjam da bi ono bilo kakav tubeless izdrzo pri onoj brzini, no nebitno. Ako ce me sluzit kao i u prve dvije voznje ne micem se od tjublesa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29625 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Da potvrdim Čukija, naletio sam na panj neki na 52, dobro sam grunuo prednjom, ništa treeride ![]() to je sve bilo sa remedyem sa sodom još nije bilo takvih situacija Bitno je dobro složit tjubles, pazit na par stvari i nema frke onda ja bi samo htio da kod nas ima recimo fat alberta u 2.40 debljini, al nigdje ga nisam našao, naravno UST varijanta |
![]() |
![]() |
![]() |
#29626 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pfft, da tog fat alberta ima kod nas, bio bi 300+ kn sigurno. Prije nekih mjesec dana je frajer 2 komada prodavao na dropu, nisam ziher dal je bilo 200kn komad il 250 obje. Meni destrov (prednji) jos drzi, al u zadnje vrijeme ga sam po asfaltu furam i zao mi je ko psu kad vidim kak su ripne sve manje i manje ![]() Brijem da ce toj gumi rodjendan uskoro ![]()
![]() |
#29628 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Lovor imam ti ja spacera par doma, zaleti se do sim ako hoćeš večeras, pa da složiš to kak spada da se ne strgaš sutra...
![]() |
#29630 |
|
ja sam fat alberta 2.25 snake skin ust kupio na snizenju 59.90€ 900grama komad :-) jedaj, ales je imal alberta 2.4ust na polici...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 10.01.2013. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29631 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Dolazim i ja u 9:00 na tunel! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29635 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
fakat bu masovka danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29636 |
|
i ja cu danas verovatno u radno vrijeme na voznju ![]()
![]() |
#29637 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
http://www.ebay.com/itm/Mens-Compres...item3f1aaefd0e Da li su ove dugacke hlace + kratki dres dovoljni za ovu hladnocu?
![]() |
#29638 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Krpanje
Elem, Dosada sam imo ove i sve je bilo dobro dok nije prošlo par mjeseci, e onda se zakrpa odlepi i možeš da je baciš sa sve zračnom. Na jednom spustu sam video kod Nika Tip-Top i prekjučer uzeo u Hervisa za 29,99kn. Naravno da nisam gledo pa sam uzeo 02 paket koji je za Touring bajkove i nema one zakrpe za vanjsku gumu (plava ili zelena) ali sledeći paket će da ide 05 koji je za prave MTB vozače ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 11.01.2013. u 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29639 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ta se nece odljepiti sigurno, samo je moja preporuka da se ljepilom namaze i zakrpa i zracnica, a ne samo zakrpa kako je navedeno u uputama. @Jakesevic To su baselayeri (po naski tehnicki donji ves), a ne hlace/dres koje griju i stite. Funkcija base layera (1st. layera) je da odvajaju vlagu od tijela. Kod troslojnog odijevanja, koje preporucujem za hladne vremenske prilike, na tijelo ide prvo base layer, zatim izolator (flis npr.), i na kraju neki Shell / windstopper. Skuplje jakne mogu biti 2u1, (shell i izolator), ali je daleko prakticnije i iskoristivije imati zasebne odjevne predmete i onda kombinirati ovisno o meteoroloskim uvijetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29640 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|