|
![]() |
#453 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Fajrunt, nema šanse više, ali dobro su ga zasrali u drugom poluvremenu ![]()
![]() |
![]() |
#454 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma gotovo otkad su dosli na parket iz svlacionice. Mislili su da se jedno poluvrijeme igra.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
ma to je to. Balića van, Aliloviću spomenik ! |
![]() |
![]() |
#458 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Konacno gadja visoko...nije mi jasno da nakon tolikih stanicevih obrana nisu skuzili da ovaj samo nogama izbija... EDIT: I opet u noge, strasno Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 27.01.2012. u 21:44. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sramotno za jednu ovakvu ekipu kao što je naša, zabit 7 golova u poluvremenu.. Zapucali smo 10 zicera, teško je bilo i gol pogodit.. Balić koliko god loš bio, za Duvnjaka je večeras izmislio rukomet.. završio sam sa gledanjem rukometa i naše repke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Napokon dočekao DNF :)
|
Svaka čast Srpskoj repki na pobjedi , ali s kim je to Srbija igrala drugo poluvrijeme? kaj su se usrali?da ga hebeš ovaj put se ne možemo toliko vadit na suđenje... kao da su puštali... da od 8 udaraca zaredom nit jedan ne uđe...
![]() |
#464 |
PizzoZder
|
Toliko o krvavim koljenima. Fer i korektna pobjeda srbije.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
ajde , koga će se se sad krivit za poraz? Baš me zanima , jer Goluža nikad nema muda reći bili su bolji nego se traži "treći čovjek" ili stvarno sam sklon povjerovat kolegi gore u namješten "prijelaz" 2/1 |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
izgubili su zato što nemaju muda....baš gledam.. skoro svaki faul naš igrač prilazi srbinu , grli ga i šta ti ja znam sve ne a ovaj ga ne doživljava ni 5% i na kraju cijela klupa srbije skače i pjeva sa " navijačima " UBI .IČKE USTAŠKE ili što već...eto im njihovo grljenje ![]() ako ništa drugo barem imamo zicer za klađenje protiv Španjolaca jer našima je sramota uzet broncu |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
8 golova u poluvremenu, 1 obrana golmana, 1 gol krila.. šta više treba reć? Ako oduzmemo Kopljarove golove u drugom dijelu, znači cijela repka je zabila samo 4 gola u poluvrmenu. Dobro je, idemo za treće igrat. A jesam se nazivcirao, strašno. EDIT: ja sam se naglo otrijeznio.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 27.01.2012. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
nego jel me neko poslušao za kađenje na poluvremenu ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Stanića su naši vrhunski pogađali. Baš ništa posebno nije skinuo, nekoliko neizrađenih šuteva izvana i očajnih udaraca s krila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i dobro. pojedili bolji, jer smo mi bili fest losiji nego sto se ocekivalo/nego sto se ocekiva/nego sto smo navikli. mislim, zasluzeno smo mi izgubili, zasluga nasa. bili treci ili cetvrti, iskreno, manje vazno. znamo da smo u vrhu svjetskog rukometa vec poduze vrijeme, da smo bili prvi pisalo bi se duze par dana i pricalo po medijima, ovako ce se popratiti s "trece mjesto je odlican rezultat, cetvrto takoder nije lose". ono sto je bilo katastroficno su krila, ali niti najmanje njihova krivica. gledam i ne vjerujem, ciste konjinje bez mrve mozga, samo naprijed, samo naprijed, samo naprijed, samo naprijed.......... i lopta ide izmedu njih trojice naprijed, krila stoje ukopana u kutovima i - stoje. neka smo izgubili, bilo bi mi drago da smo usli u finale, ali ovakva igra u drugom poluvremenu je doslovce ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sine, ne mozes tulumariti cijele noci do jutra i onda osvajati turnire. Sva sreca tu gdje radim je HRS na 3. Katu pa ne vidim sto se dogadja....
![]() |
![]() |
|
|