|
![]() |
#4951 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Upravo došao doma sa S30, zvao u 15 sati da li će im još dolaziti, rekli su da je došlo još x komada, dečko koji radi je uzeo broj i kroz sat vremena se javio da mogu doći po TV. TV je u sobi i čeka montiranje na zid...usput sam kupio ovaj nosač http://www.vemil.hr/proizvod/vogels-...ax-70-kg/7433/ pa me zanima s obzirom da piše udaljenost min od zida 23mm, kako da iza uguram hdmi, scart od Bnet receivera, to mi se čini smješno malo prostora da iza išta može ući Tko još lovi ovaj TV na akciji neka odmah zove Tehnomarket West Gate i rezervira, ali na fino zamoliti, jer meni su jedva uzeli prezime. Ne znam koliko ih je ostalo i da li je i ova nova serija prodana već |
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imaš jeftino za kupiti HDMI kablove s "zglobom" , to bi moralo ići! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4953 |
Premium
|
Možeš li molim te linkati, trebam hdmi to hdmi za spojit tv i komp od 10 metara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 |
Premium
|
Nemogu se sjetiti gdje sam svoj kupio mislim u ADM, najbolje pogledaj na nabava.net Ali evo na brzinu: http://www.ronis.hr/hdmi-kablovi/539...njeva/HDMI180/ ili http://www.brkcomp.net/panasonic-hdm...f15e-k/0235698 Nisam gledao dužinu nego samo da je zglobni ali imaju i 10 metarskih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije mi jasna jedna stvar,ako uzmem kućno kino zbog zvučnika dobiti ću i player,šta će mi taj player ako sam već kupio icy box media player? i kako to kombinirat...nekako mi onda nema smisla kupovat i plaćat kućno kino s playerom već uzet samo zvučnike... Kako da sredim zvuk,šta kupit? Htio bi 5.1...a ne želim 2 nepotrebna playera... Kakav je vama setup?
![]() |
#4957 |
Premium
|
![]() |
#4958 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nemaš kaj za razmišljat... situacija je takva da ih ljudi daju u bescjenje, a mislim da ne postoji all-in-one kućno kino koje će ih nadglasati, a bogami i kvaliteta svega toga je tu negdje. još ako si u kući... ijuft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Premium
|
Na kraju sada kada je sve montirano na zid vidim da mi neće trebati zglobni hdmi, nosač je jeftin, ali ima opcija kod ugradnje pa je dovoljna udaljenost i narihtao sam si da stane i scart i bilo što, a i nisam skužio da S30 ima i sa bočne strane jedan HDMI ulaz pa ide običan hdmi. Da li je bitno kakav, vidio sam u diskontu24 10 metara hdmi to hdmi za 60 kn ? BTW kako točno da postavim uhodavanje prvih 300 sati, što točno da pogasim i koliko, u kojem modu da tv radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4960 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Lak => Stavi na cinema mod i to je to...ali isključi "eco" mod...
![]() |
![]() |
#4961 |
Moderator
|
kaj kad provučeš taj od 60kn, skužiš da je konektor lemilo dijete od 7godina u kini i prekida kad samo pogledaš kabel... potrošio si 2 x više benzina i vremena za maltretiranje oko 100kn. zemi si pošten(iji) kabel odmah u startu kojeg mirne duše možeš u zidne bužire položiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4962 |
Premium
|
A budem vidio, nisam još gotov, trebam kupiti i conax modul za 400 kn, taj hdmi ovisi 100 ili 200 kn i stoper kuglicu za vrata da ne razbijem TV ![]() I jedan produžni kabel jer mi fali 5 centa da struju spojim sa TVom ![]() Evo što sam našao u tom Optimumu http://www.optimum-online.hr/detalji...5576-crni.aspx http://www.optimum-online.hr/detalji...10l-plavi.aspx Nema nijedan između oko 200 kn a da je 10 metara. Imaš li neki konkretni za preporučit model, transmedia ili kaj već. A ja gledao ovaj http://www.diskont24.com/product.php?productid=101927 Ok stavit ću cinema i isključit eco mod, a što sa kontrastom i tim postavkama, zar to nebi trebalo sve na pola smanjit. BTW nisam još palio TV, tek kada sutra još sve pokupujem, imam još posla, al je bar na zidu i super izgleda ovako ugašen ![]() Soba mi je 3.2x3.2, okružen sam svime sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
Premium
|
Ok, budem razmislio, lako moguće da ga uzmem. Hvala. Što sa onim ostalim postavkama za uhodavanje što sam pitao? EDIT: http://www.magazinrs.hr/transmedia-v...RN-VBBC198-10L ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Moderator
|
nemam pojma... ja nisam uhodavao nikaj svoju plazmu (fakin g11 panel) i dalje sam normalan ![]() velim ti kolega je uzeo jeftinjaka hdmi i provukao sa sajlama i kojim sve ne vražjim materima kroz zidni bužir da bi ispalo na kraju kako gubi kontakt na konektoru... pa ti vidi da li ti se isplati ![]() nisu to velike pare. edit: do jaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Premium
|
Pa i nije neka razlika, ali onda ću ga radije u magazinRSu kupiti za 200 kn isti, ljepše zvuči cifra ![]() Samo da i conax modul što prije nabavim jer onaj bnet prijamnik je za plakat, a i taj daljinac njegov je žalostan. EDIT: Jebemti sad kad ga ovak gledam iz kreveta sa 3 metra, da plazma ima i 50 inča bila bi još bolja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lak. 28.12.2011. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4967 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Što se tiče HDMI-ja i adaptera: Uzeo sam Adapter DELOCK i u chipoteki HQ Silver Series, HDMI 10 m za 118 kn. Super kombinacija. A kad sam uzeo zglobni adapter u chipoteki, spojim doma i bijeli pixeli po ekranu na nekim dijelovima. Otišao vratit, vratili novce i to je to.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 29.12.2011. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4968 |
Premium
|
Ma neće ići uopće zglobni, ima previše mjesta do zida, a i sa bočne strane je jedan HDMi ulaz...ali dobro za znat ![]() Zanimljivo za znat taj HQ hdmi kabel, vidim 118 je i dalje, aj vidjet ću koji na kraju, ta chipoteka mi je puno bliza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
Premium
|
Mislim da ću za S30tku uzet http://www.optimum-online.hr/detalji...-200w-rms.aspx Ali bojim se zvuka zbog kompozitnih...ne volim rabljene stvar pa odustajem od Z5500 ![]() P.S. Ovo što sisa govori je živa istina,kupio sam u metrou neki HDMI za cca 150kn kao pozlaćen vo-no,ako ga pomaknem za 1cm izgubim kompletnu sliku! Zamjenio ga gore navedenim od 269kn...
![]() |
#4972 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4973 | |
Premium
|
Citiraj:
...taman gledam koju karticu ispeglat za Z5500 nove,vidiš ta ideja mi nije pala na pamet. ![]() LAK => Zvučnici jesu drama za lovu,ali kako ih spojiti direktno na tv? Icy box koristim u dnevnom i tamo će i ostat,S30tka je našla svoje mjesto u sobi "za filmove",tako da,te geniuse je šteta direktno spajat na tv jer nema načina da se dobije maksimum iz njih...ili griješim,nemam pojma,ali po ovom što čitam na netu...
![]() |
![]() |
#4974 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Ma ovi Genius 6000 su ubojica. ![]() ![]() Dakle, S30 + Genius 6000 super kombinacija. EDIT: @syss...jbg, moram tako, fkt mi je žao brisat prašinu s njega i pogotovo ga na pod stavit u neki kut, makar nemam opcije za stavljanje u kut jer je razmještaj u sobi sav jadan. Previše je stvari u sobi, stol, ormari, frižider, pećnica, jednostavno nema mjesta za stavit u kut.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 29.12.2011. u 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Premium
|
Spojio sam S30 sa kompom preko hdmi kabla (onaj hq iz chipoteke za 118kn), u catalyst driverima stavio na panasonic tv, dobio sam desktop pozadinu samo ali nema ikona niti kada pustim film nema uopće prozora od playera ali zvuka ima...može pomoć? Nije niti skroz raširena rezolucija preko čitavog ekrana a opcija overscan je uključena |
![]() |
![]() |
![]() |
#4978 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Moraš ić pod My Digital Flat-Panel i onda Scalling Options, i onda možeš Underscan i Overscan namjestiti kako želiš, meni je 5. crtica od 0%, ali to je sve ako imaš monitor i televizor i pod Screen Resolution staviš Extend these displays. No na televizoru mi malo odreže sliku taj Overscan, no nije veliki problem, i gledaj da ti je na cijelom ekranu slika, a ne da ti fale još 2-4 pixela. Zato mi malo i fali po rubovima. Ako imaš Extend Display onda samo povuci sa Main Ekrana na Extend i to je to.
![]() |
#4979 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko kako na Panasonic plazmi (model: TH-42PV80P) napravit da prilikom paljenja uvijek isti ulaz upali? jer kod prijatelja je sad Max tv spojen preko HDMI.-a [prije je koriste scart] i svaki put mora odabrat HDMI da bi mu prikazalo sliku! Kuzite sto ocu rec? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |