|
|
Rezultati ankete: Podržavate li izbacivanje slika iz siga?! | |||
Naravno! Cijelo vrijeme su mi išle na živce!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 44.12% |
Neeeeee, jao moj sig!! Gdje si??!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 55.88% |
Glasači: 34. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ovaj forum nikad nece biti racionalan ![]() ali zasto nebi posao u svoj profil i podesio postavke kako tebi odgovaraju Thread View Options Show user's signatures in their posts? yes no Show user's avatar in their posts? yes no Show image attachments and [img] code in Posts? Selecting no will show a hyperlink instead. yes no |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
Jaooo, dođem doma nakon 3 dana i što me dočeka? Objava debelim slovima: nema više sličica u sigu. Zbog čega sam se ja trudio 2sata, šmrc. Što se ne može ograničiti veličina na nekih 10-12kb(mislim da to stvarno nije previše). Dobro je rekao gospar, u Thread View Options sve možeš namjestiti. Šmrc. Pa što ne postoji drugo rješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Očima jednog BBS-ovca to je zločin ![]() Svoje sig-ove sam upravo slozio postivajuci interne gabarite samog avatara, dakle minimalne velicine opterecivanja drugih forumasa. Vjerujem da je vecina starijih forumasa takodjer to postivala. Pa zar se moram sad vracati na ASCII sig-ove??? (imam ih u mail-u) Definirajte jasno velicinu dopustenig sig-a i nek bude u formi objave neko vrijeme da svi jasno vide. Za nove clanove jasno naglasite vaznost ove restrikcije i kako je upravo ovaj PRIVREMENI događaj bio razlog tog novog pravila. Rezime >>> Sigovi nazad <<< |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma ovo zaista nisam ocekiovaod PCE-ovaca fakat jedan jako los potez i apsolutno im zamjeram na tome!! za mene su ovim potezom izgubil nekoliko bodova!
#8 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Btw. Ja nisam osjetio nikakvo ubrzanje bez sličica... Kaj je 15 KB tak puno?! Na stranim forumima im je potpis "cijela strana"...:mad: |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
#10 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa i nije bas neki pocetak nove godine za PCE, covjek bi ocekivao neka poboljsanja i prosirenja mogucnosti, a ne restrikcije, tolko od mene. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Luks
|
Citiraj:
![]() Ajmo ljudi , definirajte pravila(veličinu), a ko ih ne poštuje dobije po tamburi.: bonker : Ali nemojte ovako ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
jadno.... kom su smetali sigovi?? sad ce neki pocet stavljat ruzne tablice u sig... ![]()
#13 |
Premium
|
da stvarno su nam priredili lijepu novogodisnju cestitku
#14 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Sve stoji, samo poll pokazuje drugačiju teoriju nego ovo o čemu mi sad raspravljamo. ![]() Kak ljude mogu smetat sličice?! I to ne velke?! I to lijepe?! Bemti, tri puta sam vozio jedno te istu stazu sa evolutionom da uhvatim dobar screen za sig... I nije blisto ni dva dana...:mad: |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() i kakav je to forum koji pocne zajebavat ak imaju sigovi a znamo da nije bespla?!
![]() |
#16 |
Luks
|
Poll pokazuje da su ljudima smetali sigovi, ali moraš priznati da je bilo i nekih "out of control" sigova mutanata, stvari bi vjerovatno bile drukčije da postoje max dopuštene dimenzije i težina, a njih neka definiraju oni po vlastitom nahođenju, jer se ipak oni brinu za funkcioniranje foruma |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma dajte, zasto bi izbacivali slike, nemoraju biti velike, i to je to, pogledajte druge strane forume malo, samo zato sto smo mi drzava u kurcu i vise od pol ljudi ni nema internet,a oni koji imaju koriste 56k modeme. |
![]() |
![]() |
#18 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Od pola tuceta domaćih i stranih foruma koje posjećujem na ovom definitvno vlada najveća "tiranija" i represija od strane "vladajućih"... Jebiga ali tako je.. ![]()
#20 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ono kad sam vani na forumima sve prepuno slikica i sigova i nis mi ne smeta iako sam na 56k. BTW "out of control je zapravo prava rijec za ovu zabranu!!!
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Slažem se da sigovi ostanu uz ograničenja... Pa ipak se i u HR kreće naprijed - evo dobili smi i DSL (barem oni sretniji (čitaj bliži tel.centrali)) što znači da se veza ubrzava... Ak me to nije smetalo dok sam plaćao 12 (a i više kn) po satu, ne smeta me ni sad... Uvijek je zgodno pogledati neki sig (Costa, Sam Fisherman....) i poželjeti nekaj lijepo... mislim.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Odoh se učlanit na 2crowded. Jebeš ovo. Sve gore i gore. Još gledam zakej tak puno forumaša odlazi. Moderatori uživajte. Nečete imat kaj moderirat. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
ja kao zacetnik te ideje sa grafickim sigovima i prvi koji je to napravio na PCE forumu ce se probati izboriti za nasa prava. zivjeli sigovi!!!!!
#26 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim nisam ni ja neki zagovaratelj slikica u sigu, ali ovakav postupak je sramotan, bravo balkanci! Nikakav proglas u kojem se moli da se optimiziraju slikice (siguran sam da bi neki forumaš bio voljan napraviti i guide za photohop/PSP! ), nikakva pravila o ograničavanju veličine slike nego direktno u glavu ban slika... Kao komercijalaj sajt vi direktno ovisite o svojim korisnicima! Zato molim ne nosom rušit AirBusove (copyright by Black Dragon ![]()
#28 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kaj se tiče slika, pa ono mene boli neka stvar smao bi ja stavio ogrnaičenje ko za Avatare i dozvoljeno smao JPEG i Gif [
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
dakle ban je totalna glupost ali sigovi sa nikim ogranicenjima je vec ok.
![]() |
#30 |
JDM
|
Učlanio se na 2crowded. Beats the hell out of this. Sam učlani se pod istim imenom. Ja sam i dalje fleks sa ajnštajnom. @blade: moj je 14k |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|