|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
ATI CCC "invalid access to memory location"
Pozdrav, Prije svega, konfa - HP nx6125 lap, sa Mobility Radeonom X200, Win XP SP2. Nedavno je nakon BSoD-a iskrsnuo problem sa ATI-evim CCC-om, koji je javljao kako nemam administratorske privilegije za mijenjati postavke displeja (paradoks je u tome da račun ima administratorske privilegije ![]() Maknuo sam sve od ATI-a pomoću Driver Cleanera, počistio ostatke sa TuneUp Utilitiesima. Pokušao sam instalirati drivere u Safe Modu ili u normalnom načinu, bez obzira na datum izdavanja drivera i bez obzira na to jesu li službeni ili Omegini baca mi ovo tijekom instalacije:"invalid access to memory location" i instalacija se prekine. Ima li tko kakvu ideju?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
|
Ima li itko ikakvu ideju? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tamo sam ti napisao ali valjda nisi vidio. Reinstaliraj NetFramework pa probaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Reinstalirao NET Framework, isključio antivirus za svaki slučaj, ali nažalost bez rezultata :/
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Sa net-a, HP-ovi službeni driveri, Omege, bilo kakvi bilo koja verzija, svi zablokiraju na istom mjestu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
probaj bolje naci cd i probat sa cda instalirati jer sam ja tako znao npr . za svoju graficku bas sa njezine original stranice skidati pa nisam uspio uvijek mi je errore izbacivalo ..a kad sam s cda isao instaliravati sve je odlicno radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
Sa laptopom nije došao CD sa driverima jer je došao sa freeDOS-om. A i driveri sa stranice proizvođača su jednako dobri kao što su i sa CD-a, na kraju krajeva, isto HP trpa na net i na CD-e. Lijek: reinstalacija Windowsa.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|