Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.10.2010., 12:10   #391
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
MOgli bi organizirat neko natjecanje

Recimo, odaberemo jednu stazu, sva pomagala iskljucena i da vidimo ko ce napravit bolja vremena
Koja si ti sad faca sa volanom

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
pa ako moras probat neku igru na najtezem da bi bila dobra onda to dosta govori o igri..
Pa 90% igara moras igrat na najtezem da uopce mozes argumentirat igru, 10% je onih koje su nepravedne

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 01.10.2010. u 12:21.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 12:27   #392
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
pa ako moras probat neku igru na najtezem da bi bila dobra onda to dosta govori o igri..

a ja igram na dual analog gamepad (logitech chillstream) i mogu rec da je katastrofa
nigdje ne mogu naci kako podesiti sensitivity gljiva tako da mi bolid ne skrece mehanicki - tj bolid ne skrece glatko nego cim malo skrenem volan bolida se vrati u prvotni polozaj brzinom svjetlosti

ne znam koji je k codemastersu, zato sto je u dirt2 to sve bilo normalno.

AI je pokvaren, tj beskoristan posto u igri nema uopce split tajmova (rofl, najveci "draw" F1 i oni to ne implementiraju, nego samo sector times koji ne govore puno + niti mozes gledati replay svih AI bolida na stazi - vjerojatno zato sto se njihova vremena random generiraju, tj komp na kraju odluci tko ce imati koje vrijeme)

ajd zato postoji multiplayer

imali su milijun godina za razvoj te igre - nisu se cak niti morali patiti sa razvojem novog enginea, imali su 2 ex F1 vozaca kao potporu na radu igre, imali su sva telemetrijska mjerenja sluzbenih F1 timova i njihova aerodinamicka mjerenja i da ne spominjem iskustvo u radu na svim prijasnjim trkacim igrama

pustiti igru sa ovoliko bugova i propusta je stvarno fascinantno
igra je nedovrsena

igram na legendary i bez ikakvih pomoci
bolid mozes izvrtiti jedino ako das full gas pri kretanju ili ako skrenes sa 2 kotaca na travu/pijesak
ostecenja su smjesna

Grid i Dirt2 su jedine codemastersove trkace igre koje su valjale unazad 5g
no obje su teske arkade i daleko od najavljivanih simulacija

1. normalno da se vrati u prvobitni položaj jer igra reagira, tj kod igre reagira na položaj tvoje lijepe drage gljivice, a za to napravit što ti hoćeš trebalo bi najmanje dvije stranice koda više u igri, a koliko znam iz osobnog iskustva kao programer bit izrade programa je svest kod na minimum, tj što manji to bolji i s manje bugova. Tako da je programerima u codemastersa bitnije da igra radi ok nego da mamini sinovi ko ti plaču radi sitnih detalja, kupi volan pa će ti se volan u formuli vraćat nazad kako ga okrećeš.

2. ne implementiraju se nego ti dok voziš tvoj video se sprema na hard disk, zamisli što bi bilo kada bi se spremao replay ostalih 23 vozača radi svrhe da jednom u 100 godina se netko sjeti 'a vidi mogao sam pogledat kako je schumacher vozio' opet preglupo i krajnje beskorisno po meni...

3. slažem se s ovim split timeovima u igri, jer je iritirajuće jer znam od prilike koliko vremena potrošim u boxu tako da nikako ne mogu organizirat taktiku do kraja bez informacija koliko je vozač ispred mene u prednosti odnosno koliko ja prednost imam prema ovome iza mene

4. ako je to jedino kako možeš izvrtiti bolid onda ne igraš bez pomoći, ja imam uključen traction control i abs i nekad mi se izvrti u zavoju ako dan viška gasa, a što se tiče oštećenja ako želiš auta koja se raspadaju prilikom sudara onda kupi flatout ili neku drugu demolition derby tip igru. Po meni je dosta da ti s*ebe prednji spojler i da odma padneš 2-3 mjesta dok ne uđeš u box a zatim još par dok si u boxu

Sve u svemu sve ovo što si ti nabroja stoji i po tome igra nije savršena, ali jako je teško napravit savršenu igru, a uz to da je do sitnice realna svi bi plakali da nevalja, da je preteška, ovako plaču da je prenerealna ili šta već
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 12:57   #393
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Koja si ti sad faca sa volanom
Ma nisam faca jos

tek se ufuravam i jos nisam uspio spojit 2 dobra kruga, al doci ce sve na svoje sa vremenom

ja sam sa igrom zadovoljan, jos neke sitnice moram poslozit jer mi je grafika bolida sugava a sve je na max tak da nznam u cem je problem i moram jos malo podesiti volan i onda ce to biti to.

jos nisam krenuo sa karijerom jer ne zelim ko tulavac tam vozit, prvo cu malo proc sve staze da malo naucim pa cu tek onda krenut
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 13:11   #394
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor R@zzoR Pregled postova
1. normalno da se vrati u prvobitni položaj jer igra reagira, tj kod igre reagira na položaj tvoje lijepe drage gljivice
ne bunim se ja sto se volan vrati u prvotni polozaj
znam ja da on reagira na povratak gljive u centralni polozaj

ono sto mene smeta je brzina kojom igra to napravi
totalno neprirodno i prvi put to vidim u nekoj igri ovakvog tipa

Citiraj:
a za to napravit što ti hoćeš trebalo bi najmanje dvije stranice koda više u igri, a koliko znam iz osobnog iskustva kao programer bit izrade programa je svest kod na minimum, tj što manji to bolji i s manje bugova. Tako da je programerima u codemastersa bitnije da igra radi ok nego da mamini sinovi ko ti plaču radi sitnih detalja, kupi volan pa će ti se volan u formuli vraćat nazad kako ga okrećeš.
boze moj ovo je toliko glup argument..
najbolje onda da svi igramo minesweepera posto sadrzi milijun linija koda manje.

programiranje igre nije isto sto i programiranje nekog profesionalnog softvera

ako je likovima u codemastersu bitnije da igra radi bez bugova, nego da je igra zanimljiva i igriva (lol) onda su u pogresnoj bransi - uostalom, nisu briljirali niti u jednom od tih aspekata, posto je igra i bugovita i gameplay nije na razini (vise frustrira nego sto mozes uzivati u gameplayu)

ne placem ja zbog sitnih detalja, nego se zalim na nesto sto je bilo prisutno u svim prijasnjim codemastersovim trkacim igrama unazad 10g

a ako ce vec potrosit silne pare na F1 licencu, onda su se bar mogli potrudit malo vise i izdat softver koji nije u beta fazi (ako ne i alfa)

no valjda su nest i naucili od ovogodisnje igre i slijedeca ce biti duplo bolja (iako se codemasters kao developer sve vise i vise srozava kad pogledas sta rade forza i gt developeri)

Citiraj:
2. ne implementiraju se nego ti dok voziš tvoj video se sprema na hard disk, zamisli što bi bilo kada bi se spremao replay ostalih 23 vozača radi svrhe da jednom u 100 godina se netko sjeti 'a vidi mogao sam pogledat kako je schumacher vozio' opet preglupo i krajnje beskorisno po meni...
replay je funkcija koja postoji u vecini igara pa kojih 15g
od shootera do voznji

ako sam u jednom UTeu starom 12g mogao pratiti sta bilo koji od AI igraca radi nezavisno od toga gdje su na mapi ne vidim zasto ne bih u igri izasloj prije mjesec dana

zamisli video se sprema na hard disk
veliki problem u danasnje vrijeme gdje svi imaju harddiskove od 500+gb (a same igre dostizu vrijednosti od 15gb) - a ako si vec programer onda bi trebao znati da igra ne mora doslovno snimati video drugih bolida nego samo zapisati sve varijable odredjenog bolida u utrci i po tim varijablama ponoviti voznju bolida.

ne zanima mene AI replay da bih se za "100 godina sjetio" kako je schumacher vozio nego nakon utrke da vidim kako je to button dosao sa posljednjeg mjesta na prvo ili kako se petrov sa zacelja uspio zabiti u mene, koji sam bio na osmoj poziciji, vec u prvom zavoju

da igra iz 2010. ne moze simulirati voznju 20+ AI vozaca nego se njihova vremena odredjuju po random sablonama je stvarno fascinirajuce i da je k tome codemasters odlucio na minimapi pokazivati tockice koje nemaju veze sa trenutnim pozicijama bolida (dok si u boksu) je...

to je bilo moguce i u gridu i u dirtu - codemastersovim igrama.

Citiraj:
4. ako je to jedino kako možeš izvrtiti bolid onda ne igraš bez pomoći, ja imam uključen traction control i abs i nekad mi se izvrti u zavoju ako dan viška gasa, a što se tiče oštećenja ako želiš auta koja se raspadaju prilikom sudara onda kupi flatout ili neku drugu demolition derby tip igru. Po meni je dosta da ti s*ebe prednji spojler i da odma padneš 2-3 mjesta dok ne uđeš u box a zatim još par dok si u boxu
zelim ostecenja koja ce biti vjerna F1
ako se ja zabijem u zid direktno sa nosom vozeci kojih 60km/h, ne ocekujem da mi otpadne samo prednje krilo, vec da mi cijeli nos ode u 3pm ili bar pokaze neke znakove boranja

no ostecenja u ovoj igri su hit'n'miss
nekad rade kako treba, nekad stvarno debilno

kad uzmes u obzir da je u ovom aspektu codemasters briljirao sa gridom i dirtom..

Citiraj:
Sve u svemu sve ovo što si ti nabroja stoji i po tome igra nije savršena, ali jako je teško napravit savršenu igru, a uz to da je do sitnice realna svi bi plakali da nevalja, da je preteška, ovako plaču da je prenerealna ili šta već
problem kod zadnjih codemastersovih igara je sto ne znaju sta bi - piskili bi kakili bi

neznaju jel bi isfurali simulaciju ili arkadu pa dobijemo neku retardiranu mjesavinu s kojom ne mozes zadovoljiti oba tabora

Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 01.10.2010. u 13:16.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 13:27   #395
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Da imam volan, papučice i mjenjač vrlo rado ali pošto imam ovaj shit od jojsticka na kojem ne mogu normalno dat gas sa gljivom jer se neka budala u logitecha sjetila da bi mogli stavit kvadratasti okvir na gljivama, jako pametno, veliki plus za logitech.. možda ako nabavim ponovno onu imitaciju xboxovog kontrolera sa ugrađenim hlađenjem

Da mi je to vidit.. Mislimda 1% svih voze na manualno mijenjanje brzina. Pogotovo kad se ulazi u zavoj, sumnjam da ljudi tako dobro znaju vozit formulu.

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 13:59   #396
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
ja sam sa lotusom na montrialu osvojio pole i prvu pobjedu na legend!
legend ai i sve pomoći na off? ne vjerujem ti.

na kvalama uz savršen krug minimalno zaostajem 1,5 sec iza prvog. hrtov bolid je jednostavno prespor. jedino ak je lotus brži, nisam probao lotusa, ali lotus bi trebao biti rang virgina i hrt-a.

@ordem
otiđi (ako te stvarno interesira) na codemastersov forum i pročitaj njihova obrazloženja za sve probleme u igri (rade na patchu) i najava i stvari koje nisu i zašto nisu realizirali za ovu sezonu, a misle za sljedeću (štete i ostalo)

a onda seruckaj
glista je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 14:25   #397
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Da li se vama dogadja kada ulazite sa bolidom u box i mehanicari ga guraju u garazu i volan se sam okrece i kada se volan izravna pocne mi se cimat lijevo-desno dok ga ja ne umirim sa rukom? to mi je prvi volan pa nznam dal je mozda volan pokvaren.
Takodjer imam DFP i isti "problem". Pojma nemam jel ima neko rjesenje jer nisam ni trazio zato jer me ne smeta previse. No ak nadjem javim ^^ U biti mozes ga istekat iz struje ili ugasit ffb, to bi trebalo rijesit problem, ali onda ce bit super lagan za okretanje i bez pravog osjecaja.
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 14:29   #398
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor glista Pregled postova
@ordem
otiđi (ako te stvarno interesira) na codemastersov forum i pročitaj njihova obrazloženja za sve probleme u igri (rade na patchu) i najava i stvari koje nisu i zašto nisu realizirali za ovu sezonu, a misle za sljedeću (štete i ostalo)

a onda seruckaj
bio sam vise puta na codemastersovom forumu i procitao sam taj thread sa obrazlozenjima:

1) zato sto je codemasters odlucio napraviti reply na toliko prigovora odjednom im se ne smije "seruckat"? cinjenica stoji da je igra i dalje prebugovita i da su ju oni odlucili takvu izbaciti na trziste

najavili su patch? ideessss..

boli me briga za njihove izgovore, ono sto me zanima jest finalni produkt na trzistu koji nije na razini

2) http://community.codemasters.com/for...-response.html - procitaj i sam odgovore igraca na codemastersova sluzena obrazlozenja pa ces vidjeti koliko je codemasters odlucio toga ignorirati

i svidja mi se ako netko danas prigovara kako igra ne valja, odjednom je mamin sin koji se zali oko sitnica
lol, jel puno traziti u 2010. da ako je igra najavljivana kao simulacija, da takva doista i bude, a ne da izbace poluproizvod sa pokidanim AIem?

ne bih se bunio da je rijec o nekom novom studiju, ali ovdje je rijec o codemastersu
kompaniji koja se bavi trkacim igrama duze od desetljeca
ovakvi propusti su nedopustivi
Staro 01.10.2010., 14:33   #399
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
legend ai i sve pomoći na off? ne vjerujem ti.

na kvalama uz savršen krug minimalno zaostajem 1,5 sec iza prvog. hrtov bolid je jednostavno prespor. jedino ak je lotus brži, nisam probao lotusa, ali lotus bi trebao biti rang virgina i hrt-a.
legend ai i sve na off.

Ni ja nisam mogao vjerovati. vettell koji je bio drugi je kasnio iza mene 3 desetineke na kvalijima. Dal sam pogodio setup, dal je AI bio zbugana il nešta, neznam...

odvest ću krug pa ti javit vrijeme da vidimo jel tolko bolje...
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 14:52   #400
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo i ja počeo, i prva utrka debelo zadnji , triput se izvrtio na stazi. Normalno, na najtežem, sve off.

Što se tiče ovog okretanja volana kod gamepada, ja mogu poriktat axis sensitivity, dead zone i range svake pojedine osi na svakoj gljivi, u postotcima. To se radi u logitech profileru.
BTW, sensitivity na 33%, dead zone 0%, range 100% i sve radi kak treba. Gas, kočnice, steering, sve možeš dozirat baš po mjeri. I nema onog naglog okretanja i vraćanja volana, kojeg je bilo prije podešavanja.
Booger je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 15:28   #401
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Neznam jeli tko primjetio ali nekad na nekim utrkama se zna dogodit da naprimjer Hamilton koji krece sa 2. pozicije naprimjer zavrsi na 17. a taj sa 17. recimo Bruno Senna zavrsi na 2. a nigdje veze
njOob je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 15:32   #402
arkaj
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Imam volan Genius SpeedWheel 3 od 350 kn i još jedan malo stariji no name, naravno niti jednog ne podržava. Super, najbolje onda da kupim neki volan od 5000 Kn pa da mogu normalno igrat ovu igru
arkaj je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 15:41   #403
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Igra ima podosta bugova.
Završim prvi na kvalifikacijama, 11 sam na početku trke. Završim trku kao prvi i onda mi kažu: "Well done, hat trick"
Staro 01.10.2010., 15:52   #404
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Don Pregled postova
Završim prvi na kvalifikacijama, 11 sam na početku trke. Završim trku kao prvi i onda mi kažu: "Well done, hat trick"
Možda si uzeo novi motor/getribu?

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 16:00   #405
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor arkaj Pregled postova
Imam volan Genius SpeedWheel 3 od 350 kn i još jedan malo stariji no name, naravno niti jednog ne podržava. Super, najbolje onda da kupim neki volan od 5000 Kn pa da mogu normalno igrat ovu igru
Ja imam speedwheel 5 pro, i uopce se ne trudim igrat dok ne dodje patch i advance wheel options, jer moram pola volana okrenut samo da se makne sa pravocertne putanje. Tako ne mogu vozit.. Gas? Gas moram do poda da uvati neko ubrzanje :S

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 18:02   #406
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Igru jos nisam proba, pa necu previse pametovati.
Ali mi je jedna stvar fascinantna, a to je da nisam dugo vrimena vidio da se neka igra ovako pljuje, a da se mlati dosta, namistaju se setupovi, strategije...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 18:13   #407
Dr.Cooler
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Don Pregled postova
Igra ima podosta bugova.
Pod time misli na 3 uzastopne pobjede.
Dr.Cooler je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 18:19   #408
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Dr.Cooler Pregled postova
Pod time misli na 3 uzastopne pobjede.
Ne, pod time misli na najbrži krug, 1 mjesto u kvalifikacijama i utrci.

Inače igra je sasvim pristojna za ubiti vrijeme, podsjeća me na Grand Prix 2.
Staro 01.10.2010., 18:19   #409
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
bio sam vise puta na codemastersovom forumu i procitao sam taj thread sa obrazlozenjima:

1) zato sto je codemasters odlucio napraviti reply na toliko prigovora odjednom im se ne smije "seruckat"? cinjenica stoji da je igra i dalje prebugovita i da su ju oni odlucili takvu izbaciti na trziste

najavili su patch? ideessss..

boli me briga za njihove izgovore, ono sto me zanima jest finalni produkt na trzistu koji nije na razini

2) http://community.codemasters.com/for...-response.html - procitaj i sam odgovore igraca na codemastersova sluzena obrazlozenja pa ces vidjeti koliko je codemasters odlucio toga ignorirati

i svidja mi se ako netko danas prigovara kako igra ne valja, odjednom je mamin sin koji se zali oko sitnica
lol, jel puno traziti u 2010. da ako je igra najavljivana kao simulacija, da takva doista i bude, a ne da izbace poluproizvod sa pokidanim AIem?

ne bih se bunio da je rijec o nekom novom studiju, ali ovdje je rijec o codemastersu
kompaniji koja se bavi trkacim igrama duze od desetljeca
ovakvi propusti su nedopustivi

igru si pošteno platio, pretpostavljam? ne sviđa ti se? nemoj ju igrati.....vrati ju, možda ti codemasters vrati pare
Staro 01.10.2010., 18:35   #410
Ordem
Banned

Citiraj:
igru si pošteno platio, pretpostavljam? ne sviđa ti se? nemoj ju igrati.....vrati ju, možda ti codemasters vrati pare
od igara, originalne imam samo one koje su to doista i zavrijedile (bar po mom misljenju):
UT1, carmageddon, half-life1 + opposing force, homeworld 1, GTAIV, morrowind, Fallout 2, destruction derby 2, HoN, Dragon Age origins + neke ostale kojih se ne mogu sjetiti (nac po sobi lol)

naravno da nemam original F1 2010 - niti je igra u ovakvom izdanju zavrijedila da ju kupim
sigurno ju necu kupovati na slijepo - da jesam, itekako bih pozalio

kupnjom bih samo pokazao da su sve te mane nevazne - no codemasters ce vjerojatno zadovoljno trljati ruke zahvaljujuci prodajnim rezultatima i opet pozurit izdat poluproizvod iduce godine

EA to radi godinama vec sa svojim NFS serijalom

prije developeri nisu mogli radit tako sta dok je glavni fokus bio na PC igrama (ili si izdao dobar proizvod ili te unistila piratska scena), a sad kad je glavni naglasak na konzolama pa tek onda na PCu, rade sta hoce jer konzolasi nisu toliko zahtjevni gejmeri (tj lakse im je prodat muda pod bubrege)
Staro 01.10.2010., 18:36   #411
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Jedini bug koji sam ja skužio je ono u boksu kad vas dode puno odjednom i onda stojiš 15s da svi prođu to me živcira, ali nadam se da če izači patch koji če to popraviti!
hrcfaca je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 20:47   #412
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Autor hrcfaca Pregled postova
Jedini bug koji sam ja skužio je ono u boksu kad vas dode puno odjednom i onda stojiš 15s da svi prođu to me živcira, ali nadam se da če izači patch koji če to popraviti!
još je gore dok AI ne ode u boks!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 21:01   #413
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Igru jos nisam proba, pa necu previse pametovati.
Ali mi je jedna stvar fascinantna, a to je da nisam dugo vrimena vidio da se neka igra ovako pljuje, a da se mlati dosta, namistaju se setupovi, strategije...
ma, jedina zamjerka po meni je što nije simulacija prava. no who cares. ja je igram iz gušta. ne zanimaju me mikrometri u podešavanju krilaca i NM u podešavanju opruga...bitno je da se vozi...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 21:13   #414
McT.
Premium
Moj komp

McT.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
...bitno je da se vozi...
Tako je!

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2010., 23:20   #415
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
@ordem

Ali ako dobro pogledaš možeš napravit i arkadu i simulaciju od ovoga a druga stvar je ta glupost sa sudarima, to jest glupo danas sam se spucao slučajno u hamiltona i oba smo nastavili normalno vozit čak sam i otišao u box bio tamo 8 sek u bio prvi na kraju, ipak je gušt proći nekoga na pravcu pod full gasom sa svim bugovima i ostalim glupostima, ali možda to sa oštećenjima nije codemastersov problem, možda im F1 timovi nisu dali dozvolu da na igri uništavaju bolide (ima igara u kojima je i to slučaj)

Citiraj:
naravno da nemam original F1 2010 - niti je igra u ovakvom izdanju zavrijedila da ju kupim
sigurno ju necu kupovati na slijepo - da jesam, itekako bih pozalio

Nisi je platio nemoj se ne previše žalit mi svi ovde, ako ne svi barem većina, znamo za nedostatke igre i ne sviđa nam se ali ćemo ipak uzet volan/joystick/tipkovnicu/gamepad i sjest pola sata i osijećat se moćni kada prešišamo hamiltona ili webbera na pravcu... usotalom nisam ni ja platio igru pa se ne žalim, ionako igre su da se ubije vrijeme a ne da treniram vozit formulu kući na joysticku

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 01.10.2010. u 23:29.
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2010., 09:44   #416
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
ali možda to sa oštećenjima nije codemastersov problem, možda im F1 timovi nisu dali dozvolu da na igri uništavaju bolide (ima igara u kojima je i to slučaj)
nije do toga, rekli su da nisu stigli, na tome će detaljno poraditi za sljedeću sezonu. osim toga nije da bolidi nisu uopće neuništivi...........
Staro 02.10.2010., 12:50   #417
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Stigla recenzija i na HCL , prije neki dan i kod Lauša. Uglavnom ljudi hvale igru, za razliku od nekih gunđala tu na forumu.

Smetaju bugovi, i to je najveći problem igre, kojoj definitivno treba pošteni patch za neke stvari. Ali u principu možemo svi biti zadovoljni jer nakon dugo vremena konačno imamo jednu službenu F1 igru.
F1 2010 je mislim dobra baza za sljedeće nastavke, i dok se isprave i dodaju neki elementi koji fale, to bude onda to.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2010., 13:31   #418
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ma trenutno je necu igrat, pocekat cu patch (i volan ), jer ne vjerujem da ce Codemasters dopustit da im zbog takvih bugova igra propadne. Neka oni to poprave i igra ce imat dugogodisnju karijeru igranja, jer nije da imamo F1 igara na odmet i oni su toga svjestni, samo su se malo previse zanesli na ovu cinjenicu.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2010., 19:00   #419
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sve cesce izlaze igre kojima jednostavno ne mozes vjerovati... Volim podrzati razvojni tim kupnjom njihove igre, ali u zadnje vrijeme nakon sto procitam ovakve komentare o igri - jednostavno ju ne kupim, tj. pricekam da se kroz neko vrijeme pojavi u nekoj low-budget inacici ili cu pricekati iducu godinu i iducu formulu...
Amepshi je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2010., 20:03   #420
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Stigla recenzija i na HCL , prije neki dan i kod Lauša. Uglavnom ljudi hvale igru, za razliku od nekih gunđala tu na forumu.
da li si ti uopce procitao te recenzije koje si postao?

ovaj quote pokazuje o kakvom je tipu recenzije rijec:

Citiraj:
Komadi bolida koji ostaju na stazi poslije sudara, probušene gume i on-the-fly setup, samo su još neki od pokazatelja koji govore kako je F1 2010 vrhunska simulacija Formule 1.
jos k tome u video recenziji kazu da je ovo najbolja simulacija F1 dosada..

+ doslovno niti jedan bug ne spomenu, cak niti onaj najocitiji sa pit stopovima

a onog Lausa necu ni komentirati
to za mene nisu recenzije, nego showcase same igre - korisno jedino da vidis gameplay same igre, ne i da cujes realno kakva je igra - usporedivo sa smecem od emisije "KS automagazin" u kojoj nahvale svaki auto..

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
F1 2010 je mislim dobra baza za sljedeće nastavke, i dok se isprave i dodaju neki elementi koji fale, to bude onda to.
s ovim se slazem
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno